Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 06-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Hasil besar tidak dapat dicapai dengan sekali gerakan. Kita harus terus bergerak ke depan, selangkah demi selangkah seperti ketika kita berjalan.
-- Samuel Smile

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 46
Ahli: 0
Jumlah: 46




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 4 hari yang lalu
wyd1014: 12 hari yang lalu
haykal77: 20 hari yang lalu
Kakngah: 20 hari yang lalu
lidah-penghunus: 22 hari yang lalu


Tugas Hari Ini
Topik: penghaBisan sTok – prOduk Ukhwah.com


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Tugas Hari Ini
    »» penghaBisan sTok – prOduk Ukhwah.com

Please Mendaftar To Post


Oleh penghaBisan sTok – prOduk Ukhwah.com

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-05-08 23:10


penghaBisan sTok – prOduk Ukhwah.com

salam ukhwah.. salam mahabbah fillah.
Ana nak mempromote..
produk Ukhwah.com dalam proses untuk habiskan produk yang lama.
Produk baru seperti design baru t-shirt akan dikeluarkan soon..
( yang cepat lagi hangat sOLD Out ) barangan lain seperti badge.keychain.payung.sticker.dll..

Vest hanya tinggal saiz L – 10 helai lagi RM 30

Pen – ungu 3 batang lagi RM 3.50

Pen – merah 8 batang lagi RM 3.50

Beg galas logo Ukhwah.com RM5 seunit

Merah – 13 buah beg lagi

Hijau – 3 buah lagi lagi

Biru – 8 buah lagi

Kuning – 10 buah lagi

Buku Mutiara HIkmah RM 5 tinggal 15 buah buku.

BUku Mutiara INspirasi RM 5 tingal 25 buah buku
( selebihnya boleh dapatkan dari istisafa /
Hanan untuk belian pukal )

Sila SMS ana 012 5408708 untuk dapatkan produk Ukhwah.com tanda anda sayang Ukhwah.com & tanda anda ingin membeli sambil beramal yakni infak untuk tabung Event Ukhwah.com

Jika perlu pos, ana akan pos barangan tersebut.
Sedikit charge akan dikenakan bergantung
pada bentuk barangan.

Harap maklum.. wallahu’alam..












untuk sticker kereta.. rm 5.. boleh dapatkan dari khalifah..
pm khalifah ye... :-D :-D

kalau bukan antum yang menyokong produk Ukhwah.com
siapa lagi ye.... :berfikir: :berfikir: :berfikir:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

mia_sara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15946
Posting: 65
Dari: BUMI ALLAH

syria  


posticon Posting pada: 26-05-08 14:29


wah..bagusnya..

saya dah ada koleksi ukhwah sebelum ni..

insyaAllah..saya cuba dapatkan produk seterusnya..

semoga ukhwah terus sukses

Bookmark and Share

    


  Member Information For mia_saraProfil   Hantar PM kepada mia_sara   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 14:53


nak nak!

dah mesej pun kat shida...

reply pls......heheeee....... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 15:06


nanti kalau keluar produk baru, jangan lah lupa sertakan butir2 yang lengkap ye... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 15:16


Alhamdulillah..

mungkin ada yang tak sedar tentang produk-produk ukhwah ni.. sebab jualannya memang ketika Jk diadakan.. dan ada yang tak diiklankan di ukhwah..

produk terkini, adalah jualan kerepek :)

kami cuba bungkus kecil-kecil dengan label produk muslim tapi tetap ada logo ukhwah sebab memang tujuannya ke arah itu. Dan jualannya memang terus kepada pejabat-pejabat..contoh ukhti sadiqah dan khalifah di pejabat mereka. Terkini baru kami dapat lebarkan ke Kolej Lagenda..terima kasih lebarkan sayap..hehehe

projek kerepek ni dikira projek sama-sama untung lah.. anda tolong jualkan, anda boleh dapat untung mengikut harga yang anda jualkan. Untung dr kami, sebahagian kepada ukhwah event.

Mungkin kalian macam tak nampak mana untungnya.. sebenarnya, setiap produk yang terhasil banyak juga bergantung kepada keuntungan hasil produk sebelum ini. Campur dengan sumbangan lain dan duit poket sendiri, maka terhasil lah produk itu dan ini.

Jadi, untuk menghasilkan lebih banyak produk, kami perlu berkira dr segi modalnya terlebih dahulu.

Mungkin boleh dapatkan cadangan kalian, produk apa pulak yang menjadi dambaan untuk dibeli..sila lah..

Kalau kena dengan budget yang ada.. boleh diteruskan..
InsyaAllah..

Work together..Love each other! :)


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 15:35


Pada 26-05-08 15:16 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

Alhamdulillah..

mungkin ada yang tak sedar tentang produk-produk ukhwah ni.. sebab jualannya memang ketika Jk diadakan.. dan ada yang tak diiklankan di ukhwah..

produk terkini, adalah jualan kerepek :)

kami cuba bungkus kecil-kecil dengan label produk muslim tapi tetap ada logo ukhwah sebab memang tujuannya ke arah itu. Dan jualannya memang terus kepada pejabat-pejabat..contoh ukhti sadiqah dan khalifah di pejabat mereka. Terkini baru kami dapat lebarkan ke Kolej Lagenda..terima kasih lebarkan sayap..hehehe

projek kerepek ni dikira projek sama-sama untung lah.. anda tolong jualkan, anda boleh dapat untung mengikut harga yang anda jualkan. Untung dr kami, sebahagian kepada ukhwah event.

Mungkin kalian macam tak nampak mana untungnya.. sebenarnya, setiap produk yang terhasil banyak juga bergantung kepada keuntungan hasil produk sebelum ini. Campur dengan sumbangan lain dan duit poket sendiri, maka terhasil lah produk itu dan ini.

Jadi, untuk menghasilkan lebih banyak produk, kami perlu berkira dr segi modalnya terlebih dahulu.

Mungkin boleh dapatkan cadangan kalian, produk apa pulak yang menjadi dambaan untuk dibeli..sila lah..

Kalau kena dengan budget yang ada.. boleh diteruskan..
InsyaAllah..

Work together..Love each other! :)




Ana suggest Wingbreaker.... nampak macho sikit... :welcome: :welcome:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 15:45


erm.. windbreaker.. ok juga
tapi..seperti biasa kosnyer.. yelah, kita boleh order.. tapi, rata-rata pembeli tetap datang dr golongan pelajar.. jadi kasihan jugak.. tak mengapa, akan disenaraikan dalam list produk..

tengah plan buat t-shirt baru ukhwah.. ada cadangan warna? mungkin bukan hijau lah.. asyik-asyik hijau pun tak best juga kan? ukhwah kan universal meskipun temanya adalah hijau.. :)


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 16:04


emmm..nak tanya..yang keropok masa JK hari tu nak beli macam mana ek..sedap pulak..teringat2 kat rumah kesedapan keropok tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 16:21


Pada 26-05-08 15:45 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

erm.. wingbreaker.. ok juga
tapi..seperti biasa kosnyer.. yelah, kita boleh order.. tapi, rata-rata pembeli tetap datang dr golongan pelajar.. jadi kasihan jugak.. tak mengapa, akan disenaraikan dalam list produk..

tengah plan buat t-shirt baru ukhwah.. ada cadangan warna? mungkin bukan hijau lah.. asyik-asyik hijau pun tak best juga kan? ukhwah kan universal meskipun temanya adalah hijau.. :)


Nak cadang colour hijau background avatar Rumaishaa itu, sebelum ni dark green kan. :-D :-D


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 16:23


keropok lekor ke? kalau keropok lekor, made in terengganu.. so kena import lah dr sana :)

kalau kerepek-kerepek tu, kalau nak secara pukal, boleh dihantar (jika area KL lah..) kalau nak sebungkus saja, kena tunggu JK lah ..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 26-05-08 18:01


nak vest tu tapi tinggal yang saiz L erk? ala..tunggu stok baru lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

akmalnajwa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2008
Ahli No: 32188
Posting: 99

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-05-08 17:24


wingbreaker tu apa?

nak cadangkan buat mug yang bercetak...ikutlah, bercetakkan gambar warga ukhwah ke ( boleh ditempah khas ) ataupun cetak logo ukhwah..

satu lagi, setuju tak kalau kita bukukan posting-posting yang ada kat forum ni...kalau nak ambil semua topik, mungkin nanti tak larat nak baca..jadi pilihlah topik2 panas saja.. :kelip:

p/s : tak tahu pulak ada orang buat ke tidak macam ni...tapi mungkin boleh dipertimbangkan...hmm :berfikir: :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For akmalnajwaProfil   Hantar PM kepada akmalnajwa   Pergi ke akmalnajwa's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-05-08 20:08


Untuk muslimah, nak cadangkan tshirt warna purple.. :bunga: :bunga:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Along_Safa
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 180
Posting: 348
Dari: tilamhotel.com

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-05-08 20:24


agak teruja untuk membeli sticker kereta.

Jika tak keberatan, boleh dipaparkan gambar sticker kereta tersebut di sini.


-----------------
Mountain View


Bookmark and Share

    


  Member Information For Along_SafaProfil   Hantar PM kepada Along_Safa   Pergi ke Along_Safa's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-05-08 20:26


Pada 30-05-08 20:24 , Along_Safa posting:

!!! QUOTE !!!

agak teruja untuk membeli sticker kereta.

Jika tak keberatan, boleh dipaparkan gambar sticker kereta tersebut di sini.



nak juga


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-05-08 00:00


salam...
erm,untuk design sticker kereta....dah ada di paparkan pada topik JK ulang tahun tempoh hari.....kat tempat lain tak upload lagi....so,boleh refer kat tajuk JK ulang tahun lah ek....hehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 31-05-08 02:06


Assalamualaikum

Alhamdulillah business kerepek berjalan lancar....
tapi banyak pula permintaan jenis kerepek.....tak apa..akan diusahakan..
kan kak rumaisha...?

Demi dana ukhwah......gambattee.....
hehe...


saya nak cdngkan ukhwah buat produk buku nota kecil ke,fail ke,sapu tangan ke,button badge ke,,,

semua jenis2 yang comey2 sokmo....('o')..huhu..


wassalam..



Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-05-08 07:04


ni sticker ukhwah ye!

/

harap berpuas hati!

to due tunggu stok baru, dan mungkin akan ada perancangan baru untuk projek kerepek agar lebih menguntungkan kalian sebagai ejen..wah :kelip:


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-05-08 07:18


akmalnajwa windbreaker tu macam sweater lah jugak..yang bezanya fabrik lebih nipis ala-ala baju hujan :P betul ke gambarannya?

Mug pun cantik juga..erm..siapa yang telah pergi ke JK Kelate dulu, pasti ada lagi simpanan mug ukhwah kan? cantik! hadiah dari tok guru tu.. hehehe

Bab himpunan posting tu.. bukan tak sesuai.. tapi, macam tak tau objektif bagaimana,, tak taulah, kalau boleh diterbitkan edisi MUTIARA JENAKA, MUTIARA GADUH ..:) sekadar gurauan.. :P

hanan warna ungu pun cantik juga..tapi, payah nak cari fabrik yang tebal dan selesa untuk muslimah.. sebab mungkin ia bukan warna kegemaran pengilang agaknya.. dah cuba survey dah pun..

due benda-benda comel tu memang dah lama masuk list.. tunggu giliran saja.. sabar ye.. :P

kami sebagai wakil ekonomi ukhwah tak bertauliah akan cuba mencari kelainan setiap produk ukhwah saban tahun.. dengan syarat, beli lah.. (macam kena paksa pulak.. :) )


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 01-06-08 15:18


salam...


okai k.mar,akan dinanti2kan produk baru nya itu...hehe

rasanya tak pernah miss beli produk ukhwah sejak rasmi masuk ukhwah ini.... :kelip:


kalau ada kad raya ke,kad bufday ke,kad hari ibu brand ukhwah pun mesti bset kan..hehe :-P

dan kalau setiap tahun ada kalendar ukhwah pun lagi bessttt... :-D

**menjadi koleksi....



Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-06-08 15:30


Diari Tahunan Ukhwah.com... :bunga:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-06-08 19:08


salam alaik..
maaf.. lupa menjengah topik ni..
ana dah hantar pada sahabat yang buat pesanan..
dah terima sms ana ye..

sila bank in duit barangan dalam ni.

No Akaun Maybank 158 293 633 309
atas nama Nurul Ashidah Binti Johari
( bagi akaun Team Events Ukhwah.com )

banyak cadangn dari kami dan dari antumm..
insyaallah.. kami akan slow.slow upgrade produk Ukhwah.com

nampak gayanye.. due dah boleh jadi businesswomen berjaya ni.
cayalah dik.. jual kepek laku ooooo... :-D :-D

pada yang nak dapatkan kerepek logo Ukhwah.com
boleh pm au sms khalifah.. sedap hingga jilat jari.
tak percaya.. cuba sekali pasti nak banyak kali makan.. :-D :-D

selamat membeli sambil menyumbang pada dana Ukhwah.com
syukran jazilan.. wsslm..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-06-08 20:37


rasa macam nak beli beg 2 saja..ada lagi tak stoknya kak shida?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-06-08 21:52


rasa macam nak beli beg 2 saja..ada lagi tak stoknya kak shida?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 06-06-08 23:02


Pada 01-06-08 15:30 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

Diari Tahunan Ukhwah.com... :bunga:




sebagai peminat diari, saya sokong~! :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-06-08 01:22


Pada 30-05-08 20:08 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Untuk muslimah, nak cadangkan tshirt warna purple.. :bunga: :bunga:



Assalamualaikum wr wbt

kak hanan memang best lah...cepat-cepat lah buat..saya order siap2 ye... :kelip:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-07-08 17:35


maaf... ana sudah bertukar no line maxis tau..
pada yang dah dapat barangan.. mohon sms ana untuk maklumkan dah dapat,,
017 2248987..

ok.. wsslm..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-08-08 15:21


sticker tu sesuai ke untuk tampal kat cermin cik shida??..key chain ukhwah da pernah buat ke??? kalau belum..boleh difikirkan..sekadar bagi idea...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 18-08-08 15:47


salam ya marul..
sticker tu..tak kisahlaa anta nak tampal mana-mana pun..

cermin bilik ke.. cermin kereta ke..
cermin segala cermin lah..

keychain..ada dah dalam cdngn..
tunggu lah sedikit masa untuk tabung dana events bertambah..
banyak cdngn..cuma di pihak kami kurang kos untuk menempah dll..

kalau rasa nak bntu boleh sumbangkan...

No Akaun Maybank 158 293 633 309
atas nama Nurul Ashidah Binti Johari
( bagi akaun Team Events Ukhwah.com )

akaun ni memang khas untuk tabung Ukhwah.com EVENTS..
ana belum ada akaun maybnk sebelum ni..
jadi, bilamana ana buka akaun ni...
memang semua duit khas untuk Ukhwah.com..

wallahu'alam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_gil
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14692
Posting: 427
Dari: SATU KAWASAN DI SATU MASA

Selangor  


posticon Posting pada: 13-10-08 14:21


Pada 30-05-08 20:08 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Untuk muslimah, nak cadangkan tshirt warna purple.. :bunga: :bunga:



setuju sangat..tapi biarlah purple lembut...beritahu lah islamicgill.saya memang minat jugak...tolong ye pihak ukhwah.. :oops:

rasa macam lambat tahu tentang vest tu..sedih nya :cry: :cry:


-----------------
don't forget to say THANK YOU ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_gilProfil   Hantar PM kepada islamic_gil   Quote dan BalasQuote

islamic_gil
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14692
Posting: 427
Dari: SATU KAWASAN DI SATU MASA

Selangor  


posticon Posting pada: 13-10-08 14:23


Pada 06-06-08 23:02 , srikandi_khaulah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-06-08 15:30 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

Diari Tahunan Ukhwah.com... :bunga:




sebagai peminat diari, saya sokong~! :-D


di sokong juga tapi tengok budget samaada beli or tak kalau ada diari buatan ukhwah :-(


-----------------
don't forget to say THANK YOU ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_gilProfil   Hantar PM kepada islamic_gil   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.133187 saat. Lajunya....