Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 75
Ahli: 0
Jumlah: 75




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 5 hari yang lalu
Daeng_Jati: 12 hari yang lalu
skater: 14 hari yang lalu
HIKAL: 33 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: student kusza...mana korang??


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» student kusza...mana korang??

Please Mendaftar To Post


Oleh student kusza...mana korang??

makcik
Warga Rasmi
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6705
Posting: 6
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-01-04 22:47


assalamualaikum....

ni apasal student kusza senyap je??takkan takde join sini kot...tak best la korang ni.makcik tau yang topik ni dah ada dah dulu..tapi kurang sambutan!!meh la join sini.sembang2 apa korang buat cuti panjang ni.exam hari tu camna??harap berjaya semuanya.

makcik tunggu

Bookmark and Share

    


  Member Information For makcikProfil   Hantar PM kepada makcik   Quote dan BalasQuote

syodel
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3679
Posting: 49
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-01-04 17:08


Ws.ana bukan student kusza,tp hampir2 nak masuk kusza,tp terpaksa ditolak di saat2 akhir sebab ana x minat kos tu.Kos Diploma Teknologi Multimedia.Jgn marah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syodelProfil   Hantar PM kepada syodel   Pergi ke syodel's Website   Quote dan BalasQuote

mujahidah2311
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1530
Posting: 293

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-01-04 21:39




saya dulu student kusza kos finance...
setau saya ramai gak student kusza tau ttg web nih...tp skrg menghilang lak......

mana yerk?

-----------------
"Wahai orang-orang beriman!Peliharalah diri kamu dan keluarga kamu dari api neraka yang bahan-bahan bakarnya adalah manusia dan batu berhala"(At-Tahrim:6)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah2311Profil   Hantar PM kepada mujahidah2311   Quote dan BalasQuote

nun
Warga Rasmi
Menyertai: 09.01.2004
Ahli No: 6347
Posting: 3
Dari: uia,gombak

Kedah  


posticon Posting pada: 12-02-04 21:24


assalamualaikum..

dah ada dah rerupanya subject nih.. dok hajat gak nak carik budak kusza.

saya kusza batch 2000/2003.
mana bdk2 kusza ni, selalu dok lepak kat lab. takkan tak der join sini kot.

camner kusza skarang. rindunya ..


Bookmark and Share

    


  Member Information For nunProfil   Hantar PM kepada nun   Quote dan BalasQuote

shiFa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 107
Posting: 113
Dari: PASIR RIS - SINGAPORE

singapore   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 22:12


ok lah makcik... kita nie one of KUSZA's students...
skrg kitorg tgh cuti panjang wooo...
from 23rd Jan til 7th May, tk ker panjang namanyer tu??
sampai kan i nie boring tau! otak pun dah berkarat...
hmmm.. sikitnye bdk kusza kat sini...

-----------------
aKu TiDak GenTar aKaN MaTi, TeTaPi aKu BimBangKan NasiBku SeSuDaH Mati...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shiFaProfil   Hantar PM kepada shiFa   Quote dan BalasQuote

armien
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2005
Ahli No: 20238
Posting: 56
Dari: kedah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 18:48


saya juga bukan student kusza, tapi member saya banyak ngaji kat kusza.......
macam mana dengan kusza dah ok ke.... dengar kata konvo baru-baru ni ada funfair, betul ke...

Bookmark and Share

    


  Member Information For armienProfil   Hantar PM kepada armien   Quote dan BalasQuote

puteri_islamiah04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18815
Posting: 116
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 20:38


kak saya dulu kusza.......past itu lepas saja orentasi dia terus keluar p pulak uia.....ish2..tak patut betul....saya suka kusza daripada uia lagi sebab kusza masih berpgang kepada konsep islamic.......maksud saya perlu memakai tudung labuh...itu yang bestnya

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamiah04Profil   Hantar PM kepada puteri_islamiah04   Quote dan BalasQuote

smiley_brutalx
Warga Rasmi
Menyertai: 18.12.2004
Ahli No: 13137
Posting: 16
Dari: kaybee

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-11-05 21:10


hye..saya pun budak kusza...baru nak masuk sem 2...hmm nak tanya sikit ley tak..cutie ini abes boleh?..19 or 20?

Bookmark and Share

    


  Member Information For smiley_brutalxProfil   Hantar PM kepada smiley_brutalx   Pergi ke smiley_brutalx's Website   Quote dan BalasQuote

syazz
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 4943
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-05 00:07


Assalamualaikum..budak kusza ramai sebenarnya tapi malu agaknya...amboi2 cuti sampai 19 la..20 tu dah mula kuliah kalau ikut taqwim la..tapi biasanya tak mula lagi..ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For syazzProfil   Hantar PM kepada syazz   Pergi ke syazz's Website   Quote dan BalasQuote

wiqayatuldin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.02.2005
Ahli No: 14663
Posting: 37

iraq   avatar


posticon Posting pada: 08-11-05 11:07


salam ukhwah wa aidilfitri....
ambo pun student kusza juga...
alhamdulillah kusza dah naik universiti tapi kita haruslah menjaga biah kusza yang sebelum ni,jganlah kita hanya leka dan berbangga dengan status kita sebagai universiti nanti sehingga melupakan bahawa kusza merupakan intitusi agama terulung tanahair kita...
senior fakulti pengjian islam usuluddin(,")

membangun bersama islam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wiqayatuldinProfil   Hantar PM kepada wiqayatuldin   Pergi ke wiqayatuldin's Website   Quote dan BalasQuote

faislamy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11229
Posting: 93

saudiarabia  


posticon Posting pada: 08-11-05 11:43


Assalamualaikum w.b.lah
Ana student Kusza bakal masuk tahun ke3 tahun 2006..
Dari kos engineering.
Allahuakhbar,mcmana ya dengan keadaan Kusza tahun depan.
memang dah confirm kerajaan negeri nak jdkan kusza sebagai U.
rasa gementar pun ada,sebab banyak kesan yang akan dihadapi
oleh student Kusza...
Harap2 student kusza terus kekalkanlah penampilan Islamic.
Terutama Muslimat.
sebab ana duk kat hostel tok jembal dah serik tengok gaya hidup
budak Kustem. Masyallah!.. (tapi bukan semua).
tapi itulah hakikat budaya budak2 U sekarang.
Biarpun ana dari kos engineering,tapi ana respek dengan budak-budak
Pengajian Islam....
Ws..

Bookmark and Share

    


  Member Information For faislamyProfil   Hantar PM kepada faislamy   Pergi ke faislamy's Website   Quote dan BalasQuote

ibnzayyat
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11234
Posting: 64
Dari: Ateee Komee

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-11-05 10:49


wahai kusza al hadhari.................

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnzayyatProfil   Hantar PM kepada ibnzayyat   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 20:20


Pada 23-01-04 22:47 , makcik posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum....



Waalaikummussalam ...makcik! makcik sihat? :-di
ana min kuliah al quran wa as sunnah badge tak ingat! :lol: :lol: :lol: dah senior dah... ;-)

alhamdulillah ala kulli hal...imtihan baru-baru ni ok.. result pun dah keluar...alhamdulillah! :-)


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 20:21


Pada 25-01-04 17:08 , syodel posting:

!!! QUOTE !!!

Ws.ana bukan student kusza,tapi hampir2 nak masuk kusza,tapi terpaksa ditolak di saat2 akhir sebab ana tak minat kos tu.kos Diploma Teknologi Multimedia.jangan marah..



tak marah pun... :lol:

tak ada rezeki...


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 20:23


Pada 29-01-04 21:39 , mujahidah2311 posting:

!!! QUOTE !!!




Assalammualaikum...Mujahidah!

ramai ke student kusza....kat sini tak nampak pun.. :lol: :lol:

cuti sekarang ni...ilang kejap. :lol:

-ukhwah fillah-


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 20:24


Pada 12-02-04 21:24 , nun posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..



huhu ....terasa2... :lol: :lol: ..biasa..lab jadi rumah kedua :lol: :lol: :lol:

Kusza sekarang dah lain...banyak perubahan...rindu ke? mai datang Kusza.. :-di


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 20:26


Pada 07-11-05 18:48 , armien posting:

!!! QUOTE !!!

saya juga bukan student kusza, tapi member saya banyak ngaji kat kusza.......
macam mana dengan kusza dah ok ke.... dengar kata konvo baru-baru ni ada funfair, betul ke...



ooo....ok agaknya..sihat walafiat :lol: :lol:

haah ada funfair! kenapa? nak naik ke? :lol: :lol:

gurau saja, jangan marah ye.


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 20:27


Pada 07-11-05 20:38 , puteri_islamiah04 posting:

!!! QUOTE !!!

kak saya dulu kusza.......past itu lepas saja orentasi dia terus keluar p pulak uia.....ish2..tak patut betul....saya suka kusza daripada uia lagi sebab kusza masih berpgang kepada konsep islamic.......maksud saya perlu memakai tudung labuh...itu yang bestnya


puteri pulak belajar kat mana?


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 20:30


Pada 07-11-05 21:10 , smiley_brutalx posting:

!!! QUOTE !!!

hye..saya pun budak kusza...baru nak masuk sem 2...hmm nak tanya sikit ley tak..cutie ini habis boleh?..19 or 20?



hai dik smiley.. :-di . alamak lambat posting lah dik! sorry ye...takperlah akak tolong jawab kan juga...untuk student lama daftar balik 19 hb...tapi, kalau nak datang lambat2 pun boleh..hehe.. terpulang lah...sebab minggu pertama kuliah tak mula lagi.


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 20:32


Pada 08-11-05 00:07 , syazz posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum..budak kusza ramai sebenarnya tapi malu agaknya...amboi2 cuti sampai 19 la..20 tu dah mula kuliah kalau ikut taqwim la..tapi biasanya tak mula lagi..ilalliqa'


Assalammualaikum...Syazz. :-)


-ukhwah fillah-


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 20:34


Pada 08-11-05 11:07 , wiqayatuldin posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukhwah wa aidilfitri....
ambo pun student kusza juga...
alhamdulillah kusza dah naik universiti tapi kita haruslah menjaga biah kusza yang sebelum ni,jganlah kita hanya leka dan berbangga dengan status kita sebagai universiti nanti sehingga melupakan bahawa kusza merupakan intitusi agama terulung tanahair kita...
senior fakulti pengjian islam usuluddin(,")

membangun bersama islam....


oooo....iye ke dah taraf u? :roll:


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 20:36


Pada 08-11-05 11:43 , faislamy posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum w.b.lah
Ana student Kusza bakal masuk tahun ke3 tahun 2006..
Dari kos engineering.
Allahuakhbar,mcmana ya dengan keadaan Kusza tahun depan.
memang dah confirm kerajaan negeri nak jdkan kusza sebagai U.
rasa gementar pun ada,sebab banyak kesan yang akan dihadapi
oleh student Kusza...
Harap2 student kusza terus kekalkanlah penampilan Islamic.
Terutama Muslimat.
sebab ana duk kat hostel tok jembal dah serik tengok gaya hidup
budak Kustem. Masyallah!.. (tapi bukan semua).
tapi itulah hakikat budaya budak2 U sekarang.
Biarpun ana dari kos engineering,tapi ana respek dengan budak-budak
Pengajian Islam....
Ws..

Waalaikummussalam warahmatullahi wabarakatuh wamaghfirotuh waridwanuh...

ooo...nampak nya saya ketinggalan lah..ingatkan Kusza tak jadi naik u...


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 20:37


Pada 18-11-05 10:49 , ibnzayyat posting:

!!! QUOTE !!!

wahai kusza al hadhari.................



:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ingatkan dah tak nak posting lagi...bukak jugak ukhwah.. :-di

ukhwah fillah.


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-05 22:23


Sabda Rasulullah S.A.W.: "Seorang faqih atau berpengetahuan lebih dasyat dan di takuti oleh syaitan dari seribu abid(orang kuat beribadat)" . . . ." (Al-Hadis)


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 16-12-05 09:38


salam...

saya bukan kusza
saja saja kot2 jumpa kawan saya kat sini
dia baru saja p mesir ramadhan yang lepas
alhamdulillah

khairun najjat...kalau hang posting kat sini...
PM saya ye..rindula kat hang :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-12-05 09:42


kawan2 ana ramai yang study kat kusza
hari tu ada reunion
tapi ana tak pergi
mana tau kot2 terjumpa mereka2 di sini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

fauziana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.07.2004
Ahli No: 10117
Posting: 103
Dari: Kuala terengganu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-12-05 11:27


assalamualaikum...
saya ni bukan student kusza tapi,student uia.saya asal terang,kuala terengganu.actually,my sister tak student kusza 2002-2005 course syariah.sekarang ni dia jadi ustazah KAFA secara kontrak..ngajar kat sek keb tengku bariah kuala terengganu.
ok,ukhwah fillah wa ilalliqa'...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzianaProfil   Hantar PM kepada fauziana   Quote dan BalasQuote

nuraqmar
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.08.2005
Ahli No: 17977
Posting: 24
Dari: uia gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-12-05 11:37


Salam 'alaik...ana bekas student kusza.masuk bulan mei 2001 hingga hujung tahun 2004.baru grad bulan januari 2005.ana ambik kos syariah.nmpaknya kusza akan dinaik taraf.alhamdulillah.sejak 3 4 tahun lagi dok dengar khabar nak naik taraf.mula2 masuk,rasa indah sangat sebab islamic environment menyinari kusza.tapi,tahun 2004,terasa perubahannya.semakin hilang...harap,adik2 kusza dapat mengekalkan Islam,the way of life...wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraqmarProfil   Hantar PM kepada nuraqmar   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-02-06 16:16


dah naik taraf dah....
jadi anak UDM....
kusza bawah UDM...
dah ada degree dah kat kusza....


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-02-06 16:24


tahniah buat student kusza... :-di
miss my friends at kusza... :-di :-) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-02-06 16:30


miss ke? dtglah tengok mereka kat sini... :-di


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11419 saat. Lajunya....