Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-07-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perbezaan antara orang yang berjaya dengan orang yang gagal terletak pada rohaninya. Apa yang difikir menentukan apa yang akan dicapai.
-- Hamka

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 19 hari yang lalu
Daeng_Jati: 40 hari yang lalu
Kang: 44 hari yang lalu


Komputer dan IT
Topik: nak tanya..apa masalahnya?


Carian Forum

Moderator: Administrator, ibnuyahya
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» nak tanya..apa masalahnya?

Please Mendaftar To Post


Oleh nak tanya..apa masalahnya?

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-11-10 10:04


Salam,,,ana cuma nak bertanya..siapa2 yang berbesar hati menjawab persoalan ana ni..ana dahulukan ucapan terima kasih..

adakah labtop bermasalah kalau tiba-tiba dia shut down sendiri ...terutamanya bila ana buka batery & gna charger saja?
adakah ni sebab virus atau sebab windows? ana baru saja format..& guna windows7..dulu masa gna Windows2007 tak pernah jadi macam ni..
ana tak tahu kenapa...harap ada solusinya :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

sunan-faqih
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2338
Posting: 366
Dari: ::Hulu Klang, Selangor::

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-10 18:47


Shutdown sendiri? selepas itu dia restart balik atau kena tekan butang kuasa baru dia restart. Mungkinkah saudari terunplug ketika menggunakan charger sahja tanpa bateri tersebut? Jika demikian, tak mustahil, kerana jika terunplugged tentulah power akan terputus.


-----------------
SEKRETARIAT K-FIQH
Layari www.k-fiqh.com
Like our page www.facebook.com/kfiqh


Bookmark and Share

    


  Member Information For sunan-faqihProfil   Hantar PM kepada sunan-faqih   Pergi ke sunan-faqih's Website   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-11-10 21:15


Pada 21-11-10 18:47 , sunan-faqih posting:

!!! QUOTE !!!

Shutdown sendiri? selepas itu dia restart balik atau kena tekan butang kuasa baru dia restart. Mungkinkah saudari terunplug ketika menggunakan charger sahja tanpa bateri tersebut? Jika demikian, tak mustahil, kerana jika terunplugged tentulah power akan terputus.



a'ah..shutdown sendiri..tak restart sendiri ,,kena tekan butang kuasa dulu baru on...lepas tu keluar pop up window problem signature : blueScreen
bukan waktu tak ada batery saja shutdown..pernah jugak shutdown sendiri walaupun ada batery & batery tu masih 85% ..



Bookmark and Share

    


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082578 saat. Lajunya....