Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup . Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 4 hari yang lalu
Daeng_Jati: 11 hari yang lalu
skater: 14 hari yang lalu
HIKAL: 33 hari yang lalu


Bincang Agama
Topik: (Video) Ajal boleh datang pada bila-bila masa sahaja...


Carian Forum

Moderator: ibnu_musa, Administrator, ABg_IMaM
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Bincang Agama
    »» (Video) Ajal boleh datang pada bila-bila masa sahaja...

Please Mendaftar To Post


Oleh (Video) Ajal boleh datang pada bila-bila masa sahaja...

syedzai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.04.2010
Ahli No: 39679
Posting: 77
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-04-10 14:53


Assalamualaikum

Sila ke http://syedzai.blogspot.com/2010/04/video-tentang-masa-ujian-terpenting.html untuk lihat dua video tentang ajal.

Video pertama, orang yang sedang berjalan tiba-tiba mati dihempap tiang.

Video kedua, orang yang mati dalam keadaan sujud.

Moga ini menjadi iktibar kepada kita semua...


-----------------
Visit my blog: http://syedzai.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syedzaiProfil   Hantar PM kepada syedzai   Pergi ke syedzai's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-04-10 17:44


subhanallaaaahhh.... vdeo yang org berjalan kena hempap tu benar-benar menterkejutkan sesiapa yang berada d sana..hush...takutnye...ampuni aku Tuhan...


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-04-10 16:50


Pada 26-04-10 17:44 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

subhanallaaaahhh.... vdeo yang org berjalan kena hempap tu benar-benar menterkejutkan sesiapa yang berada d sana..hush...takutnye...ampuni aku Tuhan...



bila saat kematian itu tiba, tiada siapa dapat melambatkannya walau sesaat pun malahan mencepatkan pun tiada daya..

huhu..


-----------------
SENYUMLAH SELALU.. SENYUM ITU SEDEKAH.. :-)


Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

snjamil
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.07.2004
Ahli No: 9940
Posting: 57
Dari: malaysia makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-04-10 21:38


Pada 26-04-10 14:53 , syedzai posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

Sila ke http://syedzai.blogspot.com/2010/04/video-tentang-masa-ujian-terpenting.html untuk lihat dua video tentang ajal.

Video pertama, orang yang sedang berjalan tiba-tiba mati dihempap tiang.

Video kedua, orang yang mati dalam keadaan sujud.

Moga ini menjadi iktibar kepada kita semua...



salam..video tak keluar..huhu..nak tengok


-----------------
Aku selalu harus sedar sepenuhnya, bahawa yang terbaik menurutkan belum tentu yang terbaik menurut Allah S.W.T


Bookmark and Share

    


  Member Information For snjamilProfil   Hantar PM kepada snjamil   Pergi ke snjamil's Website   Quote dan BalasQuote

syedzai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.04.2010
Ahli No: 39679
Posting: 77
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-05-10 15:00


Pada 28-04-10 21:38 , snjamil posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-04-10 14:53 , syedzai posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

Sila ke http://syedzai.blogspot.com/2010/04/video-tentang-masa-ujian-terpenting.html untuk lihat dua video tentang ajal.

Video pertama, orang yang sedang berjalan tiba-tiba mati dihempap tiang.

Video kedua, orang yang mati dalam keadaan sujud.

Moga ini menjadi iktibar kepada kita semua...



salam..video tak keluar..huhu..nak tengok




Tak keluar ke? Boleh buka youtube tak? Try guna ie ke firefox ? ada install flash player tak?


-----------------
Visit my blog: http://syedzai.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syedzaiProfil   Hantar PM kepada syedzai   Pergi ke syedzai's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.098507 saat. Lajunya....