Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Usah merungut bila gelap; pasang lampu teranglah ia
-- Peribahasa Jawa

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 130
Ahli: 0
Jumlah: 130




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 14 hari yang lalu
the_brOtherz: 41 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Guru KPLI - Kursus Dalam Cuti (KDC)


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Guru KPLI - Kursus Dalam Cuti (KDC)

Please Mendaftar To Post


Oleh Guru KPLI - Kursus Dalam Cuti (KDC)

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-10-09 11:56


Assalamualaikum Disini ada guru2 KPLI - Kursus Dalam Cuti (KDC) taK?
Kongsilah pengalaman...

:welcome:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-10-09 12:08


saya bukan kpli-kdc...
saya kpli ambilan jan 09...insya allah disember ni posting...
saya ada kenal seorang warga ukhwah.com yang bakal join kpli-kdc..
user name dia yah_85

apa pun selamat berkursus.....


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 11-10-09 13:52


kpli kdc? ishk..ada ke? setahu saya yang kdc ni kpli opsyen jqaf saja..tu pun mereka memang da posting dr awal..yang kdc lelain tu macam kdpm, jawi, jaij, dan macam-macam lagi lah..Kalau kpli perdana pula macam-macam opsyen ada, mata sains bm bi ba pergi sosial dan lelain lah..erm..rimbabara opsyen apa ek? postg mana?


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

fAraH_exaPIuM
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.12.2007
Ahli No: 32096
Posting: 56
Dari: wilayah darul makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-10-09 14:49


sek saya dulu rasa nya ada cikgu kpli-kdc..
lebih kurang macam jqaf juga..dah habis kontrak baru boleh minta tukar..
tahun ni cikgu tu dah tukar sekolah lain sebab dah habis edah nya..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fAraH_exaPIuMProfil   Hantar PM kepada fAraH_exaPIuM   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-10-09 09:59


Pada 11-10-09 13:52 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

kpli kdc? ishk..ada ke? setahu saya yang kdc ni kpli opsyen jqaf saja..tu pun mereka memang da posting dr awal..yang kdc lelain tu macam kdpm, jawi, jaij, dan macam-macam lagi lah..Kalau kpli perdana pula macam-macam opsyen ada, mata sains bm bi ba pergi sosial dan lelain lah..erm..rimbabara opsyen apa ek? postg mana?



Pemulihan Khas - Perak

;-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

minnie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16491
Posting: 122
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-10-09 11:11


salam..
Sekadar mncelah..saya kpli spnuh masa..bila cuti saja, balik rumah..hehe
tapi dari pgalaman kgkawan yang jqaf,mereka akan dok asrma,bla kena kdc tu..
macam penat saja dengar..apapun,kita pbetulkan niat kan..jadi cikgu ni,sebelah kaki dah masuk syurga..


-----------------
bersama meninggikan martabat ISLAM


Bookmark and Share

    


  Member Information For minnieProfil   Hantar PM kepada minnie   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-10-09 11:15


Pada 18-10-09 09:59 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-10-09 13:52 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

kpli kdc? ishk..ada ke? setahu saya yang kdc ni kpli opsyen jqaf saja..tu pun mereka memang da posting dr awal..yang kdc lelain tu macam kdpm, jawi, jaij, dan macam-macam lagi lah..Kalau kpli perdana pula macam-macam opsyen ada, mata sains bm bi ba pergi sosial dan lelain lah..erm..rimbabara opsyen apa ek? postg mana?



Pemulihan Khas - Perak

;-)



bos...sekolah mana bos??
saya kpli tapi bukan kdc lah...kpli biasa
posting bulan 12 ni....


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-10-09 11:30


Sekolah nun jauh di pedalaman.... hehehe!

:-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-10-09 12:14


Pada 18-10-09 11:30 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Sekolah nun jauh di pedalaman.... hehehe!

:-D



pedalaman mana?

ceruk pelanduk ke? hehehe


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 10:20


KPLI KDC SABK (IPGM Kampus Pulau Pinang)


-----------------
Allah akan mengangkat darjat bagi orang2 beriman dan orang2 yang mempunyai ilmu pengetahuan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089817 saat. Lajunya....