Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 10-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda berhasrat untuk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut.
-- ummimq (Kaunselor)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 10 hari yang lalu
muslimiman: 15 hari yang lalu
tornado: 35 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: +++ WaRGa aMaT SeTiA +++


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» +++ WaRGa aMaT SeTiA +++

Please Mendaftar To Post


Oleh +++ WaRGa aMaT SeTiA +++

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 23:45


salam alaik..

terkejut bila tertengok status kat profile tu dr ahli lagenda jadi warga amat setia..hmm...sejak bila pula status tu wujud ek? actually ni baru betukar beberapa minit lalu kan? tadi logout kejap masalah line wyreless..last2 login balik terpapar status tu...atau memang da lama saya saja tak perasan?? atas dasar apa ek?

anyway malu pula rasanya..ye lah..siang malam pagi petang tengok-tengok 'muka' ni saja yang online..da tu pula selalu buat havoc..atau paling tidak posting2 yang dhantar pula banyak yang ngarut2..hehe..malunya...... :malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

shafiqah88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34910
Posting: 308
Dari: irbid, jordan

blank  


posticon Posting pada: 30-12-08 00:50


syemarly, warga amat setia...

wah, dah diiktiraf,, bagus-bagus... memang setia, dr 2004, perghh...


-----------------
chayo!


Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiqah88Profil   Hantar PM kepada shafiqah88   Pergi ke shafiqah88's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-12-08 01:32


ooo.sekarang 'ahli' di tukar kepada 'Warga' ye...emm

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-12-08 08:31


bagus-bagus teruskan usaha anda untuk gelaran seterusnya

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-12-08 11:01


.. tak kisahla.. yang penting kena berterima kasih kepada "mereka-mereka" yang bertungkus lumus bekerja untuk portal ini.. terima kasih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-12-08 11:06


ok juga tu ahli di tukar jadi warga...
tapi jangan pula lepas warga amat setia jadi warga tua (untuk paling banyak posting)pula hehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-12-08 11:09


tak ada mengarutnya posting awak,syemarly.. :kelip:
Ok lah itu.. Terbukti awak amat setia di portal ukhwah.. Bukan senang nak jadi orang yang setia ini..teruskan posting memosting.. :welcome: :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-12-08 12:08


hehehe... warga setia ni diukur dengan bapa banyak kita hantar posting kat forum ini.... rasanya... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

shafiqah88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34910
Posting: 308
Dari: irbid, jordan

blank  


posticon Posting pada: 30-12-08 12:45


Pada 30-12-08 11:06 , sasuke-kun posting:

!!! QUOTE !!!

ok juga tu ahli di tukar jadi warga...
tapi jangan pula lepas warga amat setia jadi warga tua (untuk paling banyak posting)pula hehehhe


jp2. nak gelak... gelak guling2 dah ni... nasib baik lptop ni tak faham.. kalau tak, mesti lptop ni cakap saya gila, gelak seorang-seorang, haha...

ada lk wrge tua... tahniah buat siapa yang dah jadi wrge amat setia tu...


-----------------
chayo!


Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiqah88Profil   Hantar PM kepada shafiqah88   Pergi ke shafiqah88's Website   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-12-08 12:46


Pada 30-12-08 11:09 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

tak ada mengarutnya posting awak,syemarly.. :kelip:
Ok lah itu.. Terbukti awak amat setia di portal ukhwah.. Bukan senang nak jadi orang yang setia ini..teruskan posting memosting.. :welcome: :bunga:



betul itu kak nurul..


-----------------
Cinta dunia ibarat madu yang beracun,
cinta akhirat bagai hempedu yang mujarab.





Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-12-08 13:07


tahniah...tahniah.. :welcome:

setia dr semua segi ke setia kat portal ukwah saja.. :berfikir:


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

suhaimi_sr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9901
Posting: 1256
Dari: Sg Buloh, Selangor ada

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-12-08 15:13


nasib bukan warga emas atau warga tua atau yang seumpama dengannya...heheh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For suhaimi_srProfil   Hantar PM kepada suhaimi_sr   Pergi ke suhaimi_sr's Website   Quote dan BalasQuote

shafiqah88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34910
Posting: 308
Dari: irbid, jordan

blank  


posticon Posting pada: 30-12-08 16:05


haha warga emas pula.. haha nak gelak lagi... tak apa, tingkatkan diri.. setia dan mantap dari segala aspek..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiqah88Profil   Hantar PM kepada shafiqah88   Pergi ke shafiqah88's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 30-12-08 22:26


Pada 30-12-08 11:06 , sasuke-kun posting:

!!! QUOTE !!!

ok juga tu ahli di tukar jadi warga...
tapi jangan pula lepas warga amat setia jadi warga tua (untuk paling banyak posting)pula hehehhe



ops..baru perasan..semua status tak ada 'ahli'..semua da jadi 'warga'..whatever lah..sama saja.. jangan pulak akan esok-esok tukar jadi 'lembaga'.. :-P

dan saya perasan lagi 'warga amat setia' tu sebenarnya menggantikan 'ahli lagenda'..tak begitu?

anyway bukan maksud saya nak bikin heboh satu kg pasal isu ni..hanya terkehut saja mlm tadi itu.. apalah yang ada pada status tu..yang penting kita enjoy..!!! ;-)


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-12-08 16:47


Sentiasalah kita terus berukhwah....


Dan tak sangka dapat lihat posting suhaimi_sr...lama dah tak nampak...
Orang kira berjasa dalam postingnya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-12-08 16:55


Pada 29-12-08 23:45 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

salam alaik..

terkejut bila tertengok status kat profile tu dr ahli lagenda jadi warga amat setia..hmm...sejak bila pula status tu wujud ek? actually ni baru betukar beberapa minit lalu kan? tadi logout kejap masalah line wyreless..last2 login balik terpapar status tu...atau memang da lama saya saja tak perasan?? atas dasar apa ek?

anyway malu pula rasanya..ye lah..siang malam pagi petang tengok-tengok 'muka' ni saja yang online..da tu pula selalu buat havoc..atau paling tidak posting2 yang dhantar pula banyak yang ngarut2..hehe..malunya...... :malu:

orang yang macam saya ni kurang setia agaknya, kejap ada kejap tak ada macam biskut, ngeh3x

p/s: lama tak gelak begitu style UK hehehe


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-12-08 20:19


Pada 30-12-08 01:32 , muhamad_azrul86 posting:

!!! QUOTE !!!

ooo.sekarang 'ahli' di tukar kepada 'Warga' ye...emm


kalau warga LAGENDA best tak? :kelip:

apapun,tahniah ya warga ukhwah.. ;-) :bunga:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 31-12-08 20:35


Pada 31-12-08 16:55 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-12-08 23:45 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

salam alaik..

terkejut bila tertengok status kat profile tu dr ahli lagenda jadi warga amat setia..hmm...sejak bila pula status tu wujud ek? actually ni baru betukar beberapa minit lalu kan? tadi logout kejap masalah line wyreless..akhirnya login balik terpapar status tu...atau memang da lama saya saja tak perasan?? atas dasar apa ek?

anyway malu pula rasanya..ye lah..siang malam pagi petang tengok-tengok 'muka' ni saja yang online..da tu pula selalu buat havoc..atau paling tidak posting2 yang dhantar pula banyak yang ngarut2..hehe..malunya...... :malu:

orang yang macam saya ni kurang setia agaknya, kejap ada kejap tak ada macam biskut, ngeh3x

p/s: lama tak gelak begitu style UK hehehe



Tu lah elok-elok dapat motor lagenda kena jadi lain pula IM..ehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 31-12-08 21:06


Pada 29-12-08 23:45 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

salam alaik..

terkejut bila tertengok status kat profile tu dr ahli lagenda jadi warga amat setia..hmm...sejak bila pula status tu wujud ek? actually ni baru betukar beberapa minit lalu kan? tadi logout kejap masalah line wyreless..akhirnya login balik terpapar status tu...atau memang da lama saya saja tak perasan?? atas dasar apa ek?

anyway malu pula rasanya..ye lah..siang malam pagi petang tengok-tengok 'muka' ni saja yang online..da tu pula selalu buat havoc..atau paling tidak posting2 yang dhantar pula banyak yang ngarut2..hehe..malunya...... :malu:



saya pun dah bertukar status sebagai warga amat setia hehehehehehe


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 31-12-08 21:33


saya pun konon2nya da dapat title warga amat setia
bertukar title dr Ahli lagenda

setia ka saya ni: :kelip:
mungkin setia agaknya..asekk keluar masuk saja d sini
tapi setelah menganalisis spenajang taun 2008 ni
saya ni setakat setia sajalah..tapinya tak memberikan apa-apa input
mahupun output kat sini..sekadar menyemak saja..hoho
ilmu seciput, nak berkongsi masi was-was, so asekk nak menerima sajalah, memberinya tak :malu: (pengakuan berani mati beb)

p/s: wa cakap sama lu (azam tahun baru..nak juga ganaz sikit :sopan: )

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

shafiqah88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34910
Posting: 308
Dari: irbid, jordan

blank  


posticon Posting pada: 31-12-08 22:19


saya warga 3bintang....hik3... jula juli bintang tiga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiqah88Profil   Hantar PM kepada shafiqah88   Pergi ke shafiqah88's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 31-12-08 22:59


Assalamualaikum
hoho, semua motor lagenda dah dijual sebagai motor sekenhen..sekarang yang pakai motor semua dah kena jalan kaki semula..hik.. :sopan: sebab tu jadi warga.. :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-02-09 20:20


Pada 31-12-08 22:59 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
hoho, semua motor lagenda dah dijual sebagai motor sekenhen..sekarang yang pakai motor semua dah kena jalan kaki semula..hik.. :sopan: sebab tu jadi warga.. :-D



:sopan: perumpamaan yang menarik.. ada nanti tertarik telinga :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11422 saat. Lajunya....