Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminat NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 93
Ahli: 0
Jumlah: 93




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 14 hari yang lalu
the_brOtherz: 41 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: || Catatan Kejayaan JK Ukhwah.Com 2008 ||


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» || Catatan Kejayaan JK Ukhwah.Com 2008 ||

Please Mendaftar To Post


Oleh || Catatan Kejayaan JK Ukhwah.Com 2008 ||

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 14-12-08 09:04


saya sebenarnya da lama terniat nak membuka topik ni..
memandangkan 2009 semakin hampir datang menjenguk
so elokla kiranya saya membuka topik ni..sesiapa nak berkongsi
d alu-alukan..

p/s: sebenarnya tergerak nak buka ni sebab bila d selidiki tahun lalu
topik macam ni pun ada..d buka oleh Tuan Kapten, so saya rasa
nak meneruskan kesinabungan lah untuk Tahun Berakhir 2008

===============

Aktiviti ( JK ) sepanjang 2008

26 Jan = // jK pembUkA tirAi 08

2 Mac = jk `MAJLIS ILMU`

16 Feb =Pra JK Kuantan

15 Mac = JK kOnvO uUM`2008

12 APr = http://ukhwah.com/viewtopic.php?topic=37371&forum=7

6 Apr = `jK peStA bUkU` 2008.pWtc

19 Mei = 'JK ULangtahun Ukhwah.com ke 5 `

29 Jun = -JK Ziarah-

10 Aug = JK SUKAN DAN RIADAH - FUTSAL.

23 Aug = ' Hari Kesihatan MERDEKA'

13 Sep = -JK Ramadhan 08-

20 Sep = 'JK Iftar 2008'

21 Sep = 'JK Ramadhan versi (2) -di BUstanul Ulum.

Aug - Nov = // JK kOnvO 08

26 Oct = 'JK Eid 08' rehlah di Taman Jaya.PJ

1-2 Nov = JK Tautan Ukhwah 2008

28, 29 & 30 Nov = JK Kembara Ukhwah.com di bumi Perak

..................
Nota Kaki

1:- ada yang tak mengiku sequence :-P
2):-JK first yang saya sertai adalah JK Ziarah, time tu 1st time juga jumpa kak eni :kelip:
3:- JK konvo -saya juga merupakan org yang d raikan..seronok dapat bunga rose dr ukhwah.. :malu:
4:- JK KUP - besttt :welcome:
5:- terima kasih kepada semua kawan-kawan ukhwah.com :-(
6:- kalau dalam sesebuah syarikat, setiap pertengahan tahun dan akhir tahun akan ada auditor yang datang mengaudit, so ini kira auditing juga lah ni, sesiapa pun kat ukhwah ni boleh menjadi auditor, menilai semua aktiviti yang telah d jalankan, so sila-sila lah drop your komen here :bye:


Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 09:14


HUURRMM... Rajin akak ummusafiah buka topic niie yeer... Terima kasih.
Tahniah yeer konvo hari tuue akak ummu... Dah kerja pun akak ummu niie kaat Baker Hughes...



Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 14-12-08 09:28


ya..betul tu..saya sudah bekerja sebagai kuli d sebuah syarikat swasta
Alhamdulilah..ada juga org nak bagi kerja

erk nak menambah lagi :


7 Jun : first time saya berjumpa dengan sakinahazzahrah dekat KL Central

8 Jun : d kejutkan dengan berita accident yang melibatakan k.kinah

14 Jun : d beri kesempatan melawat k.kinah d Hospt Temerloh

sekarang : Alhamdulillah semakin pulih da..cuma masi ada side efek agaknya.. apa-pap pun d doakan yang terbaik

hikmah kejadian : hubungan menjadi lebih akrab bagai kakak dan adik :welcome:

p/s: jangan marah ya :bunga: ini kan suara hati :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 10:02


wah...daripada semua JK tu, satu pun saya tak pernah pergi :D
insyaAllah, mana tahu dapat join JK pada tahun hadapan..


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 14-12-08 10:30


Ni belum termmasuk jemputan kahwin yang meyebabkan terbentuknya mini JK contohnya :

1:- Jemputan ke Majlis Pernikahan Mulya & Wawa_83

2:- `wAlimatul uruS`- aLong_safa

3:-:: SELAMAT PENGANTIN BARU-ibnu_musa & bakal isteri ::

4:-::walimah arepis dan nabilah::

5:-SELAMAT PENGANTIN BARU SUFTI_ILHAM


ni kategori lain-lain :

1:-Talkshow NISA

2:-JK Konvoi Raya

dan lain-lain lagi.. :sopan:

.....................
Nota Kaki


1: first time saya tengok akad nikah secara live depan mata sendiri masa mulya-wawa nikah tu
2:-ni memang kategori syok sendiri da saya ni..aktiviti ujung minggu
list down semua aktviti ukhwah..adess :malu:
(memang tak ada kerja da hari ini..adeii )


Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 11:09


Hari niie JK kecciik akan berlangsung - JK PC Fair di KLCC. Sekarang
mujahid007 dan trouver_99 di rumah saya di Pantai Hillpark. ADDEEHH!!
Tengah dook pakai kain bebudak niie maaiii... Saat nak pakai baju dulu noo..
HHHEE... Dahh lah maaii rumah orang tak bagi salam main miscall jaa...
CEEHH... HUHUUEE mohamad plaakk daah menunggu kami di Masjid
As-Syakirin berdekatan dengan Universiti Malaya dan akan bertolak
sama-sama ke KLCC... HUHU...

p/s: sirat!! Hang takmaau join kaa?? pergi dulu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 14:07


Assalamualaikum

banyak jugak JK ni :kelip:
tapi saya pernah sertai JK 'Majlis Ilmu' saja..
sebab dekat hehe


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 16:12


Alhamdulillah ku panjatkan syukur pada ilahi...
Jk pada tahun 2008 ini banyak kenangan buat diri ku..
dapat juga join aktiviti luar dengan sahabat ukhwah jauh dan dekat..
Antara Jk yang disertai:
JK Ziarah, JK EID 08, JK Tautan Ukhwah, JK Iftar 08, Jk Ramadhan..Dll

Apa pun Semoga JK pada tahun 2009 nanti lebih Meriah Dan banyak pengisiannya..

Terima Kasih Kepada warga MT Ukhwah yang banyak Berjasa dan berkerja keras menjayakan setiap Program...

.::MAJULAH PORTAL UKHWAH.COM SELAMANYA::.....


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

ulfah_widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25325
Posting: 301
Dari: Kedah - Perak - Johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 22:41


Salam ukhwah...
dah lama tak jenguh ukhwah. Walaupun setahun di KL, tak pernah berkesempatan join program ukhwah...
Tapi Alhamdulillah, sempat jumpa ismi_atikah di KL hari tu..
Semoga ukhwah sentiasa mengeratkan ukhwah sesama kita melalui program-program yang dijalankan....
InsyaAllah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ulfah_widadProfil   Hantar PM kepada ulfah_widad   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 23:45


Salam
Tahniah ukhwah.com..dan jugak kepada tenaga penggerak JK...
semoga tahun 2008 yang bakal meninggalkan kita tak berapa hari saja lagi akan terus menjadi pemangkin semangat untuk terus jadi lebih baik pada 2009..


p/s : terkenang zaman jk awal awal dulu...hehe..

good luck semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 17:27


tahniah buat warga ukhwah dan penggerak JK Ukhwah 2008 di atas kejayaan merealisasikan JK yang telah dirancang..moga tahun 2009 ni akan ada lebih banyak lagi JK yang menarik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 19:41


Tahniah kepada penggerak JK Ukhwah 2008 di atas kejayaan yang telah kalian laksanakan...Hope tahun 2009 ada lah JK kat sabah pula ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 20:45


Tahniah buat jk ukhwah....setakat tak berkesempatan nak sertai semua aktiviti ukhwah...insyaallah klui ada rezeki dan berkesempatan nak join juga...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

nailofar_hamidah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.11.2008
Ahli No: 35797
Posting: 43
Dari: jb

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 23:32


Hasrat di hati teringing nak join JK tapi belum berkesempatan.INSYALLAH moga dipermudahkan kelak akan datang, dapat lah join JK...huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailofar_hamidahProfil   Hantar PM kepada nailofar_hamidah   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 18-12-08 08:18


Wah ... hihi :-D Paling best JK KUP lah .. banyak lagi JK yang best tapi mybe Wawa tak sempat nak join .. :-D

Hm .. bermulanya tahun 2009 .. Hopefully kita sama-sama akan lebih aktif .. Anjakan paradigma :-D .. semoga kualiti JK2 yang bakal kita adakan nanti, lebih baik dari sebelumnya ... Amin :-)



P/S : ummusafiah, Boleh pula awak tengok Mulya akad nikah eek?? Guna teropong eek.. Jauh tuu.. Wawa sendiri pun tak dapat tengok .. haha :-D


-----------------
EVoLuSi .. BaNGKiT DaRi KeJaHiLaN...!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 29-12-08 06:29


so dengan ini, saya tanpa segansilunya meletakkan satu lagi
JK yang telah berjayad jayakan dengan jayannya..
iaitu


1:-JK Penutup 2008 - Sukan & Riadah Bowling Ukhwah.com....

Tahniah kepada Pelaksana dan peserta,
big clap untuk dendorang ni :welcome:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 11:50


Alhamdulillah.. Dalam waktu kerja dan perkara2 yang tertentu yang kadang-kadang membataskan,dapat juga saya join JK yang diadakan tahun 2008 ni.. Antara JK yang saya hadir adalah JK Iftar( 1st time join jk), JK Eid 08,taman jaya, JK Tautan uhkwah, dan terakhir JK KUP,perak..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 12:56


rasa ADA LAGI SATU JK yang LUPA nak DILISTKAN.. IAITU..JK BERSIH..ALA..PROGRAM BERSIH yang buat kat KL TU..HEHEHE,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 14:10


Pada 29-12-08 12:56 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

rasa ADA LAGI SATU JK yang LUPA nak DILISTKAN.. IAITU..JK BERSIH..ALA..PROGRAM BERSIH yang buat kat KL TU..HEHEHE,,


Ada ke JK ni?...erm...tak tahu lah pulak..kalau tahu dah join dah..Rugi2


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.109783 saat. Lajunya....