Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 10-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk
-- Al-Baqarah: 45

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 10 hari yang lalu
muslimiman: 15 hari yang lalu
tornado: 35 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: ex-matrik labuan esp irfanians..


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» ex-matrik labuan esp irfanians..

Please Mendaftar To Post


Oleh ex-matrik labuan esp irfanians..

aleyamaisara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2007
Ahli No: 30035
Posting: 186
Dari: skudai,johor

Sabah  


posticon Posting pada: 19-11-08 01:44


salam..
sesiapa budak matrik labuan terutamanya irfanians???
irfan tetap di hatiii

p/s selagi mana akidah serupa selagi itu kita saudara :welcome:


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

    


  Member Information For aleyamaisaraProfil   Hantar PM kepada aleyamaisara   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-11-08 01:55


matrik labuan? Ana bukan dr matrik labuan.. :-D
Tapi kakak ipar ana lecturer kat sana... ;-)
Dia ngajo math


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

shaukah
Warga Rasmi
Menyertai: 18.11.2008
Ahli No: 35945
Posting: 5
Dari: UKM bangi

Sabah  


posticon Posting pada: 19-11-08 09:03


aleya maisara
macam kenal jak..haaa
ti niza_zati:sapa akak ipar tu??

Bookmark and Share

    


  Member Information For shaukahProfil   Hantar PM kepada shaukah   Quote dan BalasQuote

aleyamaisara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2007
Ahli No: 30035
Posting: 186
Dari: skudai,johor

Sabah  


posticon Posting pada: 19-11-08 09:18


Pada 19-11-08 09:03 , shaukah posting:

!!! QUOTE !!!

aleya maisara
macam kenal jak..haaa
ti niza_zati:sapa akak ipar tu??


hehe... yala macam di kenal.


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

    


  Member Information For aleyamaisaraProfil   Hantar PM kepada aleyamaisara   Quote dan BalasQuote

aleyamaisara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2007
Ahli No: 30035
Posting: 186
Dari: skudai,johor

Sabah  


posticon Posting pada: 19-11-08 11:46


Pada 19-11-08 01:55 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

matrik labuan? Ana bukan dr matrik labuan.. :-D
Tapi kakak ipar ana lecturer kat sana... ;-)
Dia ngajo math


betul-betul... sapa kakak ipar tu. mana tau di kenali..


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

    


  Member Information For aleyamaisaraProfil   Hantar PM kepada aleyamaisara   Quote dan BalasQuote

RijaludDeen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27105
Posting: 305
Dari: Perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-11-08 15:42


Assalamualaikum...

Ana bukan geng2 al-irfan..sebab ana bukan dari KML, tapi KMPk..hehe..
Tapi kat UNIMAS ni, ramai jugak sahabat-sahabat ana yang dari geng al-irfan...keluaran KML 04/05...mungkin ada yang antum kenal agaknya..

Allahua'lam...


-----------------
"Put Our Trust In ALLAH"




Bookmark and Share

    


  Member Information For RijaludDeenProfil   Hantar PM kepada RijaludDeen   Pergi ke RijaludDeen's Website   Quote dan BalasQuote

aleyamaisara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2007
Ahli No: 30035
Posting: 186
Dari: skudai,johor

Sabah  


posticon Posting pada: 19-11-08 15:47


Pada 19-11-08 15:42 , RijaludDeen posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

Ana bukan geng2 al-irfan..sebab ana bukan dari KML, tapi KMPk..hehe..
Tapi kat UNIMAS ni, ramai jugak sahabat-sahabat ana yang dari geng al-irfan...keluaran KML 04/05...mungkin ada yang antum kenal agaknya..

Allahua'lam...



ramai juga senior2 batch o4/o5 yang dikenali.. saya batch 06/08


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

    


  Member Information For aleyamaisaraProfil   Hantar PM kepada aleyamaisara   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 12:15


akak ipar ku bernama....entah lah..tak tahu name penuh dia... tapi budak matrik panggil dia dulu "MISS WAWA".
sekarang dah PUAN lah... :-D


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

shaukah
Warga Rasmi
Menyertai: 18.11.2008
Ahli No: 35945
Posting: 5
Dari: UKM bangi

Sabah  


posticon Posting pada: 29-12-08 20:58


ooo madam wawa..
lectureku dulu juga, ajar math..
best sangat-sangat dan baik..=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For shaukahProfil   Hantar PM kepada shaukah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 29-12-08 21:21


Pada 25-11-08 12:15 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

akak ipar ku bernama....entah lah..tak tahu name penuh dia... tapi budak matrik panggil dia dulu "MISS WAWA".
sekarang dah PUAN lah... :-D



:-o :-o hah? niza_ati punya kakak ipar ka miss wawa tu?
huh!seseunguhnya..dia terlalu banyak berjasa pada saya..even dia
adalah lecturer untuk stdt aliran sains..dia lah yang banyak membantu saya
exp sem 2 dulu.rasanya saya seorang sajalah budak akau yang
bertnya kepada penysarah bukan aliran akaun untuk
membantu permasalahan math saya..
seingat saya sekali saja dia menjadi guru gnti
untuk kelas kami..tapi saya terus-trusan mengaggu dia untuk meminta ilmu
dia sedikit..lecturer math saya pun jeles ekekeke..

saya nak melapor diri..saya pun ex-KML 03/04
duduk blok D :-)
kejap ya..amu panggil ex-KML yang lain
kak kinah..oo kak kinah
bb ooo bb..mehsini join club ni..
rasanya kelab ni boleh jadi kelab org borneo juga ni
majoriti yang belajar d KML ni SABAHAN SARAWAKIAN DAN LABUAN

hmm..bila tak yang lenlain Kalau lapor diri d sini nyatakan batch sekali
produk KML yang taun bila..mana lah tau kenal :kelip:

rindunya zaman matrik tu. :cry: :cry:
setahun yang bernakna..cukup semuanya.rindu..rindu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 21:53


assalamualaikum

saya melapor diri
miss wawa?? uhuk2.. saya kenal2..
rindu ehh... saya ex-kml 03/04(sama ummu)
duduk blok B.

hehe.. wah samala kita.. rindu bangat dengan KML
kenangan paling manis belajar di sana

off topic

P/S: niza_hati kalau nak pergi labuan bgtaula.. nak sampai pesan :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09247 saat. Lajunya....