Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: APA ANDA rasa


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» APA ANDA rasa

Please Mendaftar To Post


Oleh APA ANDA rasa

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 12:36


apakah anda rasa ketika buka ukhwah ni

sama ada berposting berPM dan sebagainya

saya???? macam macam


kadangkala saya seperti kena membawa kitab di tangan kanan sebelum berposting.
kadangkala saya seperti perlu membawa bazooka dibahu kiri untuk bersedia mempertahankan diri

kadangkala saya rasa perlu membawa buku kaunseling dan psikologi untuk memahami maksud tersirat didalam ukhwah ni..

kadangkala saya rasa gembira dan kadangkala penat..


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

_norlidahashim_
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34749
Posting: 105
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-11-08 12:41


hmm..macam-macam yang terlintas kat dalam otak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For _norlidahashim_Profil   Hantar PM kepada _norlidahashim_   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 12:52


saya rasa macam kena bawa macam-macam bahan bacaan untuk buat rujukan..iyalah macam-macam topik yang keluar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 06-11-08 14:03


Wawa just buka dan baca apa-apa yang perlu saja :-D Wawa suka ilmu .. dan suka baca nasihat .. :-) To b honest, i'm too....naive .. Need to learn from mistakes .. Wawa happy sebab apa saja kesalahan/kesilapan yang Wawa buat pasti ada yang concern .. :-) so.. memang dapat belajar perkara baru d u.c ni .. Wawa tak pernah kecil hati dengan teguran2 dan harap sangat u all sudi keep advice me ok..?? :-D thank you Everybody .. Love u all so much .. May ALLAH SWT BLess u all, Amin ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 14:22


saya rasa... cukup lah setakat ini.. :-D

bagi saya ukhwah sudah lama berada dalam diari hidup saya. boleh kata setiap hari saya akan menjenguk ukhwah. kat mana-mana sekali pun saya akan menjenguk ukhwah.. oooppss bukan bermula tahun ini tapi sebenarnya dari 2003 saya bersama ukhwah. cuma kadang-kadang masa kerja dan belajar yang membataskan saya menjenguk ukhwah. ukhwah tetap di hati :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 15:36


APA ANDA rasa


melihatkan tajuk.. lalu jemari meng'Klik'..
oh akhi zulman buka..

apa yang ana rasa..
disebabkan kondisi badan kurang sihat..
rasa sukar sikit untuk bernafas..hehe.. sebab selesema..

rasa kenapa tajuk ni ada..ehehe.. banyak luahan rasa sejak
kebelakang kedepann ni.. ana pun terusan berfikir..
bak kata presiden musim provokasi..

rasa Kalau boleh lepas ni.. kita masing-masing berfikir
untuk buat perubahan diri..
dari segi sikap. amalan.tutur kata.dan sebagainya..

ana nak copy ayat ni..

boleh ye akhi zulman.. ana rasa... perlu untuk kita hebahkan..

apa Anda rasa..
ana rasa.. kita perlu

ETIKA AHLI

Ahli hendaklah menggunakan nama yang sopan, baik dan melambangkan keperibadian muslim.

Ahli dilarang sama sekali menggunakan nama yang membawa
maksud yang tidak baik.

Ahli hendaklah mempunyai rasa tanggungjawab untuk menjaga nama baik Portal Ukhwah di dalam dan luar.

Ahli juga hendaklah memberikan komitmen kepada aktiviti dan program yang dianjurkan oleh pihak Portal atau dari kalangan ahli sendiri.

Ahli dilarang sama sekali untuk mendaftar menggunakan pelbagai ‘nickname’. Gunakan hanya satu nama sahaja di dalam Portal ini.

ETIKA FORUM

Ahli hendaklah menggunakan bahasa yang baik dan sopan santun. Penggunaan bahasa yang kasar dan keras seperti ‘gua’ dan ‘lu’ adalah tidak dibenarkan. Bahasa chat dan IRC juga tidak dibenarkan sama sekali.

Perbincangan hendaklah berada dalam keadaan aman, damai, dan
harmonis agar mencapai kata sepakat dari perbincangan bukan untuk menghentam atau memalukan mana-mana pihak.

Perbincangan yang terlalu agresif akan dikunci untuk kebaikan ahli.

Perbincangan mengenai politik hendaklah global dan tidak mengena mana-mana parti.

Posting yang diambil dari web lain (copy and paste) hendaklah dinyatakan sumber dan dihuraikan dahulu.

Pastikan topik berkenaan dalam ruangan yang sepatutnya.

Elakkan masalah salah ‘landing’.

Pastikan topik yang hendak dihantar belum dibincangkan lagi. Sekiranya sudah ada, ahli hendaklah menyambung perbincangan tersebut sahaja.

Topik yang sudah dikunci adalah dilarang untuk dibuka semula melainkan dengan budi bicara pihak pengurusan.

Pastikan topik yang dibincangkan mempunyai mesej yang hendak disampaikan bukan sekadar mengejar juara carta sahaja.

Iklan jualan adalah dilarang sama di forum kecuali barang yang telah mendapat keizinan pihak pengurusan Portal.

Setiap program yang diiklankan atau dibincangkan di dalam Portal Ukhwah hendaklah dijalankan bersama dengan Portal Ukhwah atau sekurang-kurangnya mempromosikan Portal Komuniti
Ukhwah.com

Pihak pengurusan tidak akan bertanggungjawab dengan sebarang
kenyataan atau perbincangan ahli..



ini yang ss rasa kita sama-sama perlu kembali kepada tajuk..
:jangan: pada yang kurang 'alert' pada butiran ni sebelum ni..
bagus kiranya antum au antunna khatam 8 kali.. ok..

selamat membaca.. memahami... :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 16:20


saya rasa saya nak wish moga cik shida cepat sembuh..

vibrant sangat ni... sibuk mengurus aktiviti...


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

nithtah_hujannah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.08.2008
Ahli No: 34427
Posting: 89
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 17:21


apa yang saya rasa??

kat ukhwah.com banyak sebenarnya perkara-perkara or topic yang bermanfaat.. cuma terpulan kepada individu tu untuk mngklik topik yang mana satu.. bagi saya, kat sini lah tempat saya mencari ketenangan..
kalau ngantuk, saya akan buka forum kelakar..

dan kalau perlukan motivasi diri, saya bkalah forum2 yang boleh menenangkan hati ni..
kat sini kita boleh brkogsi ilmu agama khususnya.. so, bagi org sprt saya yang masih cetek ilmunya, inilah blog yang paling sesuai.. ye dok???

wallahua'lam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nithtah_hujannahProfil   Hantar PM kepada nithtah_hujannah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-11-08 17:30


Pada 06-11-08 14:22 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

saya rasa... cukup lah setakat ini.. :-D


Assalamualaikum
:lucu: :lucu: :lucu:
saya tak rasa apa² sebab ukhwah bukan makanan..tak ke pelik kalau rasa manis, tak pun masam..ataupun pahit.. :-D

saya rasa.....saya salah jawab soalan lah.. :-P

saya rasa, saya nak balik...tata... :bye:

P/S : nak kurangkan ketegangan otot..huhu.. :kelip:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 07-11-08 12:00


Kali ini teman masuk ukhwah, perasaan tak tenteram. Lagi satu teman tak selesa dengan title EKSEKUTIF sebab teman masuk ukhwah bukan sebab title tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 07-11-08 12:08


Bismillahhirrahmanirrahim..

erm,hari ni buka ukhwah tak ada rasa apa-apa pun..biasnya ukhwah.com boleh buat ana gelak..hilang boring..dapat banyak input baru..tapi hari ni,nothing.. ana rasa kosong..kosong sekosong kosongnya kerana masalah yang sedang melanda ini entahkan bila ada akhirnya..ukhwah pun tidak mampu membuatku tersenyum hari ni.................


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

putri_iman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.11.2008
Ahli No: 35705
Posting: 116
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-11-08 12:47


Apa yang saya rasa?
Saya rasa... :berfikir: oh ya, perasaan ingin tahu apa yang menarik kat ukhwah hari ini. Dua tiga hari ni, saya tak sempat nak jenguk posting sahabat ukhwah semua. Hari ni baru berpeluang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For putri_imanProfil   Hantar PM kepada putri_iman   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-11-08 10:03


salam

macam-macam rasa yang ada sebenarnya..
kekadang tu rindu zaman2 dulu
bersama ahli2 lama yang kini dah menyepi
membawa haluan masing-masing setelah bekeluarga.

sekarang ni pulak bila join ukhwah rasa macam pening juga lah..
macam-macam perangai yang ada..
ada yang seolah-olah nak glemer..
ada yang suka cari perhatian..
ada yang seolah cuba meminggirkan orang bila buat keputusan..
last minit bila dah siap baru lah nak bagitau org yang sepatutnya buat keputusan tu..

harap-harap semua ni akan berubah satu hari nanti..:sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-11-08 10:19


samalah... dulu rasa best..

sekarang ni pun rasa best... ditambah dengan macam-macam rasa yang lain...
rasa kelakar kat org tu...
rasa simpati kat org ni...
rasa kasihan kat org itu ini...
rasa lebih rapat dengan lebih ramai org.. baik secara negatif mahupun positif...

kira lengkap dah ukhwah ni... macam-macam ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 08-11-08 11:00


Pada 07-11-08 12:00 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Kali ini teman masuk ukhwah, perasaan tak tenteram. Lagi satu teman tak selesa dengan title EKSEKUTIF sebab teman masuk ukhwah bukan sebab title tu...



Sabar abang Daeng .. Hm .. Baca "Bismillah" banyak-banyak .. Hm, 2 me, rasanya Just biar kan saja lah Title tu abang Daeng .. In fact kalau u dapat title tu pun, bukan dapat side income pun .. So :-) Enjoy it my Brother .. Ramai nak kan title tu tapi abang Daeng yang dapat .. so, bersyukurlah ok? :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-11-08 16:40


Pada 06-11-08 12:52 , adieq85 posting:

!!! QUOTE !!!

saya rasa macam kena bawa macam-macam bahan bacaan untuk buat rujukan..iyalah macam-macam topik yang keluar...


ye, betul betul betul...saya pun rasa begitu juga.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

leeya89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.08.2008
Ahli No: 34493
Posting: 44
Dari: seremban

Johor  


posticon Posting pada: 24-12-08 14:21


salam.....
time buka tu.....rasa tak sabar..
sebab saya tau...saya akan dapat info pasal apa-apa hari tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For leeya89Profil   Hantar PM kepada leeya89   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 15:05


Saya rasa... macam dah pernah posting saja.. :sopan:

Hurmm.. serius jawapan tetap sama seperti di atas.. 8-)
Tapi sejak akhir-akhir ni Kenapa selalu saja ada statement yang rasa macam tak patut ada kat ukhwah.com.. :berfikir:

Hurmm tak mengapa lah.. saja tanya.. Maklumla hati kering ini payah nak memahami.. apapun sama-sama kita "Menyemai Kasih Memupuk Ukhwah".. Peace... :-D :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 15:13


Pada 07-11-08 12:00 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Kali ini teman masuk ukhwah, perasaan tak tenteram. Lagi satu teman tak selesa dengan title EKSEKUTIF sebab teman masuk ukhwah bukan sebab title tu...


amanah besar tu.......... teman pun riso tak mampu deh......

rasa???
rasa-rasa ayam agaknya???heheheheehe


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 15:34


saya dapat banyak ilmu, release tension bil masuk ukhwah..
kadang-kadang benda yang saya tak tau saya dapat info dalam ukhwah terutama yang berkaitan soal agama....
kalau surf internet memang tak sah kalau tak buka ukhwah...kawan pun dah faham sesangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 15:42


entah lah... tak rasa apa-apa pun... agknya harini tengah boring sangat agaknya... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-12-08 15:53


Pada 07-11-08 12:00 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Kali ini teman masuk ukhwah, perasaan tak tenteram. Lagi satu teman tak selesa dengan title EKSEKUTIF sebab teman masuk ukhwah bukan sebab title tu...


dah orang ambil terima sajo lah....
yang penting ilmu yang di posting dalam ruang ukhwah
ini dapat dikongsi dan memberi manfaat pada semua
sahabat ukhwah betul tak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 17:10


Apa yang saya rasa ketika masuk ukhwah?? macam-macam ada...yang penting saya memang cukup teruja berada di ukhwah ni..setiap kali online mesti ukhwah adalah yang 1st...sebab macam-macam ada dalam ni.....konflik sesama sahabat pun ada juga..heeeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 22:57


Eden ghaso biaso ajo..apo kono jang?hehe..maybe eden pun hati kering macam kata solehah..eden cuma ghaso macam domam jika tak masuk ukhwah..bila dapek masuk baru eden kebah dari demam..gitulah alkisahnya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-12-08 08:19


saya rasa nak demam... :-(

public holiday pun kena kerja.. :cry: uwaaa.....

nasib ada ukhwah...boleh ilangkan boring...saya rasa ukhwah best!!!

:-D :-D


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

cikgu84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2008
Ahli No: 34057
Posting: 186
Dari: Bumi ALLAH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-12-08 20:41


Pada 08-11-08 10:03 , kasih_kekasih posting:

!!! QUOTE !!!

salam

macam-macam rasa yang ada sebenarnya..
kekadang tu rindu zaman2 dulu
bersama ahli2 lama yang kini dah menyepi
membawa haluan masing-masing setelah bekeluarga.

sekarang ni pulak bila join ukhwah rasa macam pening juga lah..
macam-macam perangai yang ada..
ada yang seolah-olah nak glemer..
ada yang suka cari perhatian..
ada yang seolah cuba meminggirkan orang bila buat keputusan..
last minit bila dah siap baru lah nak bagitau org yang sepatutnya buat keputusan tu..

harap-harap semua ni akan berubah satu hari nanti..:sopan:




-----------------
diriku...hamba ALLAH
banyak kekurangan & kelemahan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu84Profil   Hantar PM kepada cikgu84   Quote dan BalasQuote

nadia_khalit
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.06.2008
Ahli No: 33692
Posting: 163
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-12-08 21:15


apa yang saya rasa.
saya rasa kalau buka ukhwah ni..best..
huhuu
yang paling seronok kalau hati tengah rasa tak best saja..mesti boleh jadi best kalau terbaca any artikel kat ukhwah..
boleh bagi pendapat sendiri..
dan paling penting dan beharga ialah..
banyak ilmu bermanfaat boleh dapat ..sekurang-kurangnyer..hatI meningti ALLAH semakin bertambah..INSYAallah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_khalitProfil   Hantar PM kepada nadia_khalit   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-12-08 22:55


saya selalu rasa serba salah.

kadang-kadang dah taip2
tapi akhirnya padam balik tak jadi posting komen
sebab? ada saja yang suka putar belit ayat orang lain
lepas tu sibuk nak sama-sama tegakkan benang yang basah

tapi saya cuba lah juga gagahkan diri nak aktif posting macam dulu
dalam celaru2 tu ada indahnya ukhwah
cuma kena kuat semangat
dan positifkan minda

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

solehen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.08.2006
Ahli No: 25686
Posting: 90
Dari: sentul

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-12-08 20:18


salam ukhwah..
pada ana, ana rasa macam-macam lah bila join ukhwah ni..
sekarang ni ana rasa lapar, sebab tak makan lagi..hehheheeh
mula-mula ana rasa terlalu kecil sangat bila join ukhwah ni,
ye lah, kat sini ramai sangat orang yang tinggi ilmunya..huhuuh
sebelum ana bagi komen pun ana rasa takut2 saja..takut ada yang ana salah tulis..

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehenProfil   Hantar PM kepada solehen   Pergi ke solehen's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.119187 saat. Lajunya....