Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2023  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
It is possible to fail in many ways...while to succeed is possible only in one way.
-- Aristotle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 91
Ahli: 0
Jumlah: 91




  Yang Masuk Ke Sini
nasrun_qalbi: 11 hari yang lalu
sadiqah: 15 hari yang lalu


Komputer dan IT
Topik: [email protected] aku nak delete...!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, ibnuyahya
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» [email protected] aku nak delete...!!

Please Mendaftar To Post


Oleh [email protected] aku nak delete...!!

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 30-10-08 17:02


salam alaik..

terkejut brook aku bila buka kotak mail..terdapat 6666 ekor mesej aku dapat. Aku amat pelik..takkan lah dalam masa 2 3 hari banyak sangat peminat aku bagi mail..rupa-rupanya spam..
aku tak tau nak cakap sama ada ni spam or tak..tapi macam ye agaknya..before ni kira-kira mggu lepas aku da delete dekat 3000 mesej2 ni..tetiba ada lagi..heiii..bengang tol...

actly before ni memang selalu aku dapat mesej berderet2..tapi aku buat bodoh saja lah..Kalau rajin aku delete..tapi Kalau tak..memang jadi penternak sampah tu lah..

tapi kali ni aku da bosan..rasa macam nak create email baru tapi mail ni banyak maklumat aku siimpan..da tulak memang da establish ke seantero kawan-kawan dan kenalan2 aku..hmm..bagaimana nak buat ek..Kalau aku buat email lain tentu mail ni aku tak bukak2..so..ada idea tak?untuk pgtahuan aku punya akaun ni by hotmail..kat yahoo pun kadang-kadang sama.. :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 20:15


wahai pakar2 IT .. di manakah anda .. ?? remeh sangat ke masalah aku ni ??? :(

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 21:28


kat "inbox" erk? ke kat "spam"? del satu-satu ke? kan boleh del serentak..


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

alornk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31510
Posting: 133
Dari: atas bukit bawah angin

madagascar  


posticon Posting pada: 31-10-08 22:15


. . . . . . . . . . . .

Bookmark and Share

    


  Member Information For alornkProfil   Hantar PM kepada alornk   Quote dan BalasQuote

lebai_y2k
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3792
Posting: 176
Dari: Pokok Sena

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-11-08 01:35


kalau tak silap ana,kita boleh classified emel tu as spam,so bila kita dapat emel dengan tajuk @ sender yang sama,dia terus akan masuk dalam folder spam..folder spam tu biar saja,nanti dia delete saja sendiri

Bookmark and Share

    


  Member Information For lebai_y2kProfil   Hantar PM kepada lebai_y2k   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 01-11-08 01:50


Pada 31-10-08 21:28 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

kat "inbox" erk? ke kat "spam"? del satu-satu ke? kan boleh del serentak..



kat inbox.. tu yang tak sure tu spam or not sebab biasanya kat folder "spam" memang tempah spam yang telah d isolated awal-awal kan? ty yang tak paham tu..da tu pula mmmg dr 'pihak' yang sama send beratus2 dalam sehari.. nak delete satu penat pula..kang nak deletesume2 takut terdelete msj2 penting pula..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-11-08 02:02


Pada 01-11-08 01:50 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!


kat inbox.. tu yang tak sure tu spam or not sebab biasanya kat folder "spam" memang tempah spam yang telah d isolated awal-awal kan? ty yang tak paham tu..da tu pula mmmg dr 'pihak' yang sama send beratus2 dalam sehari.. nak delete satu penat pula..kang nak deletesume2 takut terdelete msj2 penting pula..


So..tick email2 dr pihak yang tak nak tu dan mark as spam..nt lau dia datang lagi dir terus masuk dalam SPAM folder...


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
� Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09947 saat. Lajunya....