Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-06-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika seseorang kena tipu, yang bersalah bukan yang menipu tetapi yang tertipu
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 72
Ahli: 0
Jumlah: 72




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 13 hari yang lalu
Daeng_Jati: 34 hari yang lalu
Kang: 38 hari yang lalu


Jejak Hobi
Topik: ...KeReTa: SToR PeRiBaDi BeRGeRaK..!


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Hobi
    »» ...KeReTa: SToR PeRiBaDi BeRGeRaK..!

Please Mendaftar To Post


Oleh ...KeReTa: SToR PeRiBaDi BeRGeRaK..!

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 19-10-08 18:10


salam..

1stly Sorry lah Kalau tread ni macam salah tempat saja..tapi tak pelah..atleast boleh imarahkan forum jejak hobi ni..lama tak ada cerita baru kat sini..

k, kat sini apakete lah Kalau kalian buat pengakuan..apebende yang kalian selalu simpan kat dalam kereta sban hari..Kalau yang perempuan biasa kita tengok kasut berpasang2..very colourful..Kalau yang laki ni kat tengok selalu ada pakaian spare di hang kat balakang..

so..kalian pula bagaimana..apa kolexi yang disimpan dalam kereta selain tayar spare? :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 19-10-08 18:52


kereta aku hanyalah kereta...
tak ada benda yang disimpan...
kalau ada barang pun..mungkin barang tu aku lupa nak kuarkan...hehhehe

yang aku ingat....kat bonet kereta ada hailer...kasut sepasang...tisu ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-10-08 19:05


Alat reper komputer, alat reper boleh bla bla. (banyak ngat)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 19-10-08 19:33


..erm..kan da kata..memang ada saja barang yang anda simpan dalam boot / bonet kereta..

saya, memang sejak zaman belajo kereta jadi multypurpose.. selalu sangat buku2 dan note2 letak dalam kereta.. bila tukar sesi kelas/kuliah tukar jugak buku2..

sekarang da kerja..ole kerana saya ada dua rumah..maka banyak lah benda dalam kereta tu.. kasut dan seliper salah satunya lah.. lepas itu baju2 kemeja dan tshirt d hang.. takut smada nak balik rumah mak o rumah sewa.. ikut mood.. huhu..

tapi yang paling penting, minyak rambut, perfume, sikat dan sewaktu dengannya mesti ada dalam kereta..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 12:29


biasanya letak tayar spare dan alat2 untuk merepair bila ada emergency kes.... huhukk..
erm yang lain-lain.. payung.. kasut..bantal.. fail2 dan dokumen2 yang entah apa-apa..tisu..paper..air dalam botol..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

bintanghati2008
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.07.2008
Ahli No: 34147
Posting: 217
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 12:55


assalammualaikum

dalam kereta saya hanya ada bantal.. tisu.. kasut sepasang.. dan yang paling penting.. mesti ada gula-gula (mentos)

kalau banyak barang dalam kereta.. mudah serabut

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintanghati2008Profil   Hantar PM kepada bintanghati2008   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.090802 saat. Lajunya....