Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Peluang Pekerjaan
Topik: mencari pekerjaan di area penang..


Carian Forum

Moderator: Administrator, RuMaishaaa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Peluang Pekerjaan
    »» mencari pekerjaan di area penang..

Please Mendaftar To Post


Oleh mencari pekerjaan di area penang..

IrisS
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.03.2004
Ahli No: 7866
Posting: 57
Dari: PuLaU MuTiaRa

PulauPinang  


posticon Posting pada: 04-10-08 22:52


salam,

saya student wood tech so nak cari kerja-kerja yang berkaitan kat area penang or kulim, sungai petani.. siapa ada info boleh bagitahu saya.. terima kasih :)


-----------------
(ingat kata: IBNU TAMIYYAH) "JiKa Di PenJaRa. Aku KhaLiFah.. JiKa DibUaNg. Aku HijraH ..JiKa DiBunUh. Aku sYaHiD"


Bookmark and Share

    


  Member Information For IrisSProfil   Hantar PM kepada IrisS   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-10-08 23:09


!!! QUOTE !!!

wood tech


tentang apa ye?... :berfikir:


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

    


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 05-10-08 08:55


Pada 04-10-08 22:52 , IrisS posting:

!!! QUOTE !!!

salam,

saya student wood tech so nak cari kerja-kerja yang berkaitan kat area penang or kulim, sungai petani.. siapa ada info boleh bagitahu saya.. terima kasih :)


Kedai papan Chong Wah nak pakai pemandu lori... Cuba try... Kedai beliau kat Sg. Lalang...


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 05-10-08 08:58


Assalamualaikum
hmm..tak cuba tengok di jobstreet ke?di jobds ke..jenjobs ke..elx ke... :berfikir:

wood tech...teknologi perkayuan...di Gebeng, Kuantan...kawan saya dalam bidang ni kerja di kilang FPG Oleochemical...lain langsung eh...dulu dia belajar di USM.. ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

IrisS
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.03.2004
Ahli No: 7866
Posting: 57
Dari: PuLaU MuTiaRa

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-11-08 00:08


Pada 05-10-08 08:55 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-08 22:52 , IrisS posting:

!!! QUOTE !!!

salam,

saya student wood tech so nak cari kerja-kerja yang berkaitan kat area penang or kulim, sungai petani.. siapa ada info boleh bagitahu saya.. terima kasih :)


Kedai papan Chong Wah nak pakai pemandu lori... Cuba try... Kedai beliau kat Sg. Lalang...



uwauwauwa xknla nak kerja sebagai pemandu lori.. saya ni perempuan lah encik mizi


-----------------
(ingat kata: IBNU TAMIYYAH) "JiKa Di PenJaRa. Aku KhaLiFah.. JiKa DibUaNg. Aku HijraH ..JiKa DiBunUh. Aku sYaHiD"


Bookmark and Share

    


  Member Information For IrisSProfil   Hantar PM kepada IrisS   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085119 saat. Lajunya....