Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 50
Ahli: 0
Jumlah: 50




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 4 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: Luahan hati saya....


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» Luahan hati saya....

Please Mendaftar To Post


Oleh Luahan hati saya....

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 02-09-08 20:01


salam...

Saya tak tahu mengapa, semakin kecil gaji yang saya terima, semakin kuat saya ingin menghantar ibu dan abah ke mekkah... saya, berkerja sebagai sales assistant, dan admin, yang bergantung kepada comission.. tiada gaji tetap.. dan saya juga menagajar budak tuition, untuk menampung kehidupan seharian dan mengumpul duit untuk bawa mereka ke mekkah..

haiz... ibu memang nak sangat ke sana.. tapi apa kan daya... saya akan cuba sebaik mungkin... selagi masih ada tenaga dan masa, akan cuba cari jalan yang halal untuk mengumpul duit untuk membawa ibu dan abah ke mekka.

doa sahabat sahabat semua yang berada di ukhwah.com ini, amat diperlukan.. agar dapat kekuatan untuk mengumpul duit dan sempurnakan hajat ibu...

wallahu a'lam


-----------------
Setiap yang hidup pasti akan pergi.. Sentiasa lah bermuhasabah diri setiap hari


Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

puterilindunganbulan2005
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.11.2004
Ahli No: 12283
Posting: 102
Dari: klang,selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 02-09-08 20:12


salam

buat sayang_semuanya.. hehe.. jiwang jugalah.. nama nick ni.. hehe
bagi cik bulan..niat tu penting.. tak mengapa.. kalau ada rezeki tak kemana..
insya Allah..

di bulan ramadhan yang mulia ni... banyak-banyak kan doa dan ibadah minta dimurahkn rezeki..insya Allah Allah sentiasa mendengar rintihan hambanya... selain tu.. minta ampun.. drnyer sekiranyer a ada melakukn keaslahn baik yang lepas mahupun.. akan datang..

saya punmanusia.. biasa..saya sedang berusaha kearah itu...

yang penting niat kita ikhlas..

semoga berjaya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterilindunganbulan2005Profil   Hantar PM kepada puterilindunganbulan2005   Pergi ke puterilindunganbulan2005's Website   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 02-09-08 20:17


hehehe...terima kaish atas nasihat itu... dalam bulan ramadhan ni, di galakkan melebihkan amal ibdah, melebih dari bulan bulan yang lain... betul tak??

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-09-08 22:22


insya allah ana doakan hajat mak anti akan tertunai jua..
sama-sama ar kat berusaha dan berdoa... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-09-08 10:28


amin..

moga tkabul hajat nanti tu lebih-lebih lagi d bulan ramadhan yang mulia ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 04-09-08 20:13


Insya Allah... doa kan ana ye... semoga, apa yang dihajati, di makbulkan... lebih lebih lagi di bulan ramadan ini ye.... ana berharap sangat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-09-08 22:30


insyALLAH..dengan berkat kesungguhan saudari, doa saudari dan impian saudari kearah kebaikkan akan tercapai...ameen..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

Anak_Pejuang
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18622
Posting: 1714
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-09-08 22:32


semoga ALLah membantu niat baik saudari tersebut.. Amiinnn

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anak_PejuangProfil   Hantar PM kepada Anak_Pejuang   Pergi ke Anak_Pejuang's Website   Quote dan BalasQuote

lelaki_5585
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34924
Posting: 35

thailand   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 15:26


Assalamualaikum,

sayang_semuanya, Saya doakan semuga Allah memurahkankan rezeki kaeatas sayang_semuanya. serta dipermudahkan segala urusan, kerja-kerja, perkara dan diredhai oleh Allah swt kehendaknya akan niat baik sayang_semuanya terhadap org tua.

semoga Allah memberikan sayang_semuanya kekuatan dan ketabahan didalam menghadapi segala permasalahan yang timbul.

Ya Allah Ya Tuhan Kami Yang Maha Pemurah Lagi Maha Belas Kasihani terhadapi seluruh MakhlukNya, sama ada binatang2, tumbuh2an apatah lagi manusia sebagaimana yang telah engkau angkatkannya sebagai makhluk yang paling mulia disisiMu. Engkau Jualah Yang Maha Kaya, yang Maha Penganugerahkan Rezeki kepada sesiapa yang Engkau Kehendaki lagi Maha Pemberi.

Ya Arhamarraahimiin... irhamhanaa, Ya Mughnii, Ya Razzak, YaWahhaab, Anugerahilah sayang_semuanya ini sesuatu anugerah daripada limpah kekayaan, limpah kemurahan, limpah pengasihani, limbah Pengurniaan Rezekimu Ya Allah. juga kepada hamba2mu yang soleh yang lain yang begitu mengharap daripada khazanah limpah segala PengurniaanMu.

Dan jadikankanlah Ya Allah sayang_semuanya ini seorang anak yang benar-benar solehah yang diredhai akan org tuanya, apatah lagi dariMu Ya Allah............
Amin.................
Amin............................
Amin.................................

Bookmark and Share

    


  Member Information For lelaki_5585Profil   Hantar PM kepada lelaki_5585   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 12-09-08 16:23


Assalamualaikum
wah....siap ada doa khusus lagi untuk sayang_semuanya... ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

miss_nuyu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.09.2008
Ahli No: 35045
Posting: 80
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-10-08 10:00


saya doakan semoga hrapan saudari d makbulkan tuhan...amin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_nuyuProfil   Hantar PM kepada miss_nuyu   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09448 saat. Lajunya....