Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika seseorang kena tipu, yang bersalah bukan yang menipu tetapi yang tertipu
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 6 hari yang lalu
Daeng_Jati: 13 hari yang lalu
skater: 15 hari yang lalu
HIKAL: 35 hari yang lalu


Kelakar
Topik: Suami Kaki Disko


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» Suami Kaki Disko

Please Mendaftar To Post


Oleh Suami Kaki Disko

adzizi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26934
Posting: 177

malaysia  


posticon Posting pada: 14-04-08 10:31


Seorang ibu muda sedang mengadu pada
temannya, "Aku terpaksa minta cerai dari
suamiku."
"Kenapa..?" tanya temannya kehairanan.
"Habis, hampir setiap malam kerjanya
keluar masuk disko," jawab si ibu muda.
"OOOOhh, jadi suamimu itu kaki disko
lah ye.. ?" tanya temannya lagi.
"Bukan begitu..,sebenarnya dia ke sana
mencari aku !" jawab si ibu muda.


-----------------
Dont Judge A Book By Its Cover


Bookmark and Share

    


  Member Information For adziziProfil   Hantar PM kepada adzizi   Quote dan BalasQuote

Akmalhazwan
Warga Rasmi
Menyertai: 07.04.2008
Ahli No: 33127
Posting: 20

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 00:39


oh,,,

ni dah biasa baca ..

anyway...

tetapi layannnnn..

hehehe....

:D :D :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For AkmalhazwanProfil   Hantar PM kepada Akmalhazwan   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 01:15


apa kata adzizi bercerai saja dengan lawaknya yang tak lawak tu....
maaf lah saya tak minat dengan lawak kamu ni.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

MuRfiQaH_saHiRa
Warga Rasmi
Menyertai: 30.12.2004
Ahli No: 13414
Posting: 17
Dari: Kedah

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 23:00


eh alwalid jangan cakap begitu...sekurang-kurangnya ada yang lain sekolah... tak baik tau.. kalau xsk pun cakaplah scara personal...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuRfiQaH_saHiRaProfil   Hantar PM kepada MuRfiQaH_saHiRa   Quote dan BalasQuote

MuRfiQaH_saHiRa
Warga Rasmi
Menyertai: 30.12.2004
Ahli No: 13414
Posting: 17
Dari: Kedah

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 10:34


eh alwalid jangan cakap begitu...sekurang-kurangnya ada yang lain sekolah...tak baik tau.. kalau xsk pun cakaplah scara personal...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuRfiQaH_saHiRaProfil   Hantar PM kepada MuRfiQaH_saHiRa   Quote dan BalasQuote

MuRfiQaH_saHiRa
Warga Rasmi
Menyertai: 30.12.2004
Ahli No: 13414
Posting: 17
Dari: Kedah

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 10:34


eh alwalid jangan cakap begitu...sekurang-kurangnya ada yang lain sekolah...tak baik tau.. kalau xsk pun cakaplah scara personal...


-----------------
~Orang yang ikhlas itu ialah orang yang tersenyum dalam kecelakaan, tenang ketika mendapat keuntungan,sopan-santun dalam amarah,lurus dalam kemiskinan~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MuRfiQaH_saHiRaProfil   Hantar PM kepada MuRfiQaH_saHiRa   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-03-10 14:40


oouu.. em lawak yang serius.. si isteri lah yang jahat.. suami mesti baik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 19-03-10 15:10


huhuhu.... cuak lah tu bini dia... sendiri buat sendiri tanggung lah ye,..


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

nor_207
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.01.2010
Ahli No: 39013
Posting: 36
Dari: Selangor

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-03-10 13:56


hu..hu.. lawak yang berilimiah..pengajarannya..janganlah masuk disko


-----------------
Ya Allah, bantulah aku untuk redha dengan apa yang belum Engkau tentukan untukku dan jadikanlah aku hamba yang bersyukur atas nikmat-Mu


Bookmark and Share

    


  Member Information For nor_207Profil   Hantar PM kepada nor_207   Quote dan BalasQuote

sazuwi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13185
Posting: 204
Dari: Seremban Yang Permai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-03-10 00:20


si isteri tak menghargai suami yang baik..
sanggup keluar masuk disko carik isteri..


-----------------
.: Nafsu itu ibarat batu yang berat. Jika diangkat dengan iman yang kuat dan dilontar ke dalam lautan takwa. Maka tengelamlah nafsu itu :.


Bookmark and Share

    


  Member Information For sazuwiProfil   Hantar PM kepada sazuwi   Pergi ke sazuwi's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094566 saat. Lajunya....