Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 4 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: `JK kOnvO uUM`2008


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» `JK kOnvO uUM`2008

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh `JK kOnvO uUM`2008

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-02-08 16:28


salam alaik..
salam KONVO buat semua para MAHASISwa/wi
UUm yang bakal menggulung IJAZAH..

http://konvo.uum.edu.my/

pada junior kak di uum..
nurizmi..faiq85..qibtiyah.. dan team rakan masjid jabal kachi..
mohon bincang dan organize JK konvo uum..
jk konvo uum ni.. akan diLEAD oleh srikandi_khaulah -wani.

so.. pada nurizmi.faiq85.wani.ilah_ganu.qibtiyah antum cari lagi
sahabat ukhwah dari uum..
berPM.. dapatkan no hp..kursus apa..kolej..etc.

then.. fikirkan agenda & tentatif jk..

anything sms kak..

tarikh cadangan..jk konvo uum
15 / 16 / 17 mac 2008.
insyaallah.. kak akan turun uum that week..

boleh listkan juga senarai sahabat uum yang akan konvo..
semua info graduan dalam link web di atas..
mohon list sahabat ukhwah.com min uum..

ok.. selamat maju jaya..hehehe..

;-) :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

NisaAdDeen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.02.2008
Ahli No: 32631
Posting: 92
Dari: ulu kinta,perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-02-08 01:18


Assalamualaikum...especially kpeada sahabat ukhwah di UUM
bestnya if ada JK ukhwah di UUM sempena konvo ni
ana pun study di UUM juga...
dalam course BBA,
duduk kolej Tradewinds
If memerlukan pertlngn, InsyAllah ana sudi terlibat...
apa-apa pun boleh email ana
1) [email protected]
2)[email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For NisaAdDeenProfil   Hantar PM kepada NisaAdDeen   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-02-08 13:11


Insyaallah..ana akan berkunjung ke JK konvo ni, tapi bersama ayahanda & bonda..meraikan adinda yang akan konvo 15 hb. adinda bukan student UUM tapi student Kolej Yayasan Melaka..insyaallah, kita jumpa disana ye.. :welcome:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 20-02-08 10:25


Assalamualaikum warahmatullah~~
Buat sahabat2 ukhwah UUM, anda dijemput untuk PM saya( kalau yang lain nak pm pun boleh saja, tak ada hal).
Jangan malu2 sebab saya ni warga ukhwah yang low profile.
Kalau tak kenal, mari kita berkenal-kenal.
Kalau dah kenal barulah lebih terasa ukhwah ye tak?
Sila sertakan nama(seperti dalam surat beranak), kolej kediaman dan no. hp anda.
Lagi cepat lagi bagus.
Boleh kita bincang apa aktiviti yang kita nak jalankan.
I'm waiting....
^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-02-08 10:31


Pada 17-02-08 16:28 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

salam alaik..
salam KONVO buat semua para MAHASISwa/wi
UUm yang bakal menggulung IJAZAH..

http://konvo.uum.edu.my/

pada junior kak di uum..
nurizmi..faiq85..qibtiyah.. dan team rakan masjid jabal kachi..
mohon bincang dan organize JK konvo uum..
jk konvo uum ni.. akan diLEAD oleh srikandi_khaulah -wani.

so.. pada nurizmi.faiq85.wani.ilah_ganu.qibtiyah antum cari lagi
sahabat ukhwah dari uum..
berPM.. dapatkan no hp..kursus apa..kolej..etc.

then.. fikirkan agenda & tentatif jk..

anything sms kak..

tarikh cadangan..jk konvo uum
15 / 16 / 17 mac 2008.
insyaallah.. kak akan turun uum that week..

boleh listkan juga senarai sahabat uum yang akan konvo..
semua info graduan dalam link web di atas..
mohon list sahabat ukhwah.com min uum..

ok.. selamat maju jaya..hehehe..

;-) :-D



hmm..insyAllah kak..
kalau ada kelapangan..ana akan contact wani...
hmm..tak sabar rasanya nak jumpa kakak2 yang nak grad nanti..:-)


-----------------
“muslimah sejati bukan dilihat dari sifat ramahnya dalam berbicara,tetapi dilihat dari sejauhmana ia bisa menjaga kehormatan dirinya dalam menutur kata”


Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 20-02-08 13:31


salam alaik..
erm.. ana listkan sahabat min team rakan masjid ..

Sarjana Muda Ekonomi Dengan Kepujian / B.Ec (Hons)
Noorazilawati Mohd Zulkipeli- ainatul_solehah

Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Antarabangsa Dengan Kepujian / BIBM (Hons)
Norazura Majid- jua_dhati - my junior BIBm.. alfun mabruk dik!

Sarjana Muda Perbankan Dengan Kepujian / B.Bank (Hons)
Munira Mohd Ibrahim - serimurni

Sarjana Muda Sains Pemutusan Dengan Kepujian / B.Dec.Sc (Hons)
Zawani Zulkipli - zeikiyya

Sarjana Muda Teknologi Maklumat Dengan Kepujian / BIT (Hons)
Nor Suhaida Othman - my ex roomate..hihi congrates dik !


yumkin ada lagi..tapi.. ana belum dapat kenal pasti..
pada sesiapa yang tahu lagi..
boleh tambah list lagi ye.. tafaddal.. :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-02-08 16:07


salam..kita nak buat macam konvo lepas ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 20-02-08 17:35


simpLe_sHida
NisaAdDeen
sadiqah
Nurizmi
qibtiyah...

lagi....
asma husna
syihab-irda82

datang...jangan tak datang...

kak sadiqah...
sebenarnya teringin nak jumpa akak..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-02-08 17:47


assalamualaikum... nak join nak join jugak JK kOnvO uUm 08... ana pun dr uum.. kolej tradewinds
cos BBA... oo nurizmi akan contact kak wani eh..
ok insyaAllah, kalau ada apa-apa hal, ana akan berhubung dengan kak wani..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 21-02-08 07:24


semua wanite saja, lelaki mana? tak ada ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-02-08 07:50


Pada 20-02-08 17:35 , qibtiyah posting:

!!! QUOTE !!!

simpLe_sHida


kak sadiqah...
sebenarnya teringin nak jumpa akak..hehe


nak jumpa akak?..alamak malunya..hehe.. :sopan:
akak pun nak berkenalan dengan qibtiyah..insyaallah, kita jumpa di sana k. :welcome: :welcome:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-02-08 13:10


Mak...aaiiiiii tingginya kelulusan mereka....

Ingat nak join kebetulan ada sahabat khawin kat Terengganu. Lagipun belum pernah join JK Konvo .....

Sayangnya....


oh..yaaa tahniah yang bakal menerima segulung ijazah nanti...


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 21-02-08 13:49


!!! QUOTE !!!

salam..kita nak buat macam konvo lepas ke?

erm.. depends lah pada pelaksana.. kak tetamu dari jauh tau..datang..hihi..


!!! QUOTE !!!

semua wanite saja, lelaki mana? tak ada ke?

as usuallah daeng.. Kalau UUm ni.. memang muslimat konker..
Uni.untuk MUslimat..ehehe..

srikandi_khaulah ..

plan A.
kak sugest we pilih sabtu.. 15mac..
sabtu.. mybe boleh jumpa jm11.30pagi..
jumpa di mana-mana gerai.. than.. sesi taaruf..
makan..

plan B.
jumpa jm2.30ptg..
mana-mana gerai.. sesi taaruf..
makan.. tawaf gerai..
bersurai..

plan C.
jumpa jm5ptg... mana-mana gerai makan..
sesi taaruf.. makan..
then.. p masjid.. solat.. buat liqa lepas maghrib..au isyak..
boleh buat slot ceramah..etc..
( kalau nak deal dengan pusat ISLAm)

apapun.. ni cadangan kak.. nanti wani bincang lah ye..

**em.. ke ahad.. ikutlah majority..
kawan kak konvo sabtu.. sesi petang..bibm..

( uum cuti ke that week? ada klass anda-anda.kurikulm....sabtu? ahad ada kelas? )

persoalan ni.. nanti wani au nurizmi dll boleh jwab..
anything sms kak..


** susah sangat.. buat liqa' muslimat saja..
lagi best.. ana tak rasa pun MUSLIMIN nak datang..
faiq85.. anta nak datang ke??

erm...erm.. irda82.. ntahlaa anta jauh sana..
tapi.. boleh lah asmahul husna & irda82 ajak team
uitm mai uum...

ana tunggu dan lihat how the progress adik-adik UUm ni..

:berfikir: :berfikir: :berfikir:


( kaum muslimin uUm ni.. ramai ke? ada ke yang komited nak join?
erm..kena fikir banyak sangat kali...hihii..)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

mahyuddin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.08.2005
Ahli No: 18382
Posting: 126
Dari: UIAM, Gombak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-02-08 15:17


kak shida...

ana minta maaf...ana mungkin tak dapat datang sebab ana ada final exam mggu tu...sowy sangat...:((

Bookmark and Share

    


  Member Information For mahyuddinProfil   Hantar PM kepada mahyuddin   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-02-08 08:00


insya'ALLAH ana datang.tak ada Apa lagi setakat ni.tapi kalau muslimat saja ramai,malu juga ana.huu

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 16:46


erm.. kalau malu.. ajaklaa ramai-ramai muslimin..
cari-carilah sahabat ukhwah.com dalam ni..
kena rajin mencari lah...hihi..

* mahyudin..lah' baks... fine..
salam imtihan... moga mumtaz fil imtihan..
amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 18:34


Musim konvo dah kembali.. cepatnya masa berjalan. Tahniah kepada bakal graduan UUM. Moga terus cemerlang, gemilang dan terbilang.. :bunga:

Selamat berJK juga pada yang hadir.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mahyuddin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.08.2005
Ahli No: 18382
Posting: 126
Dari: UIAM, Gombak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 20:21


Pada 22-02-08 16:46 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

erm.. kalau malu.. ajaklaa ramai-ramai muslimin..
cari-carilah sahabat ukhwah.com dalam ni..
kena rajin mencari lah...hihi..

* mahyudin..lah' baks... fine..
salam imtihan... moga mumtaz fil imtihan..
amin...


syukran kak shida... :-)

kepada en.faiq85....enta jangan khuatir...kalau muslimin tak ada kat sna nanti...enta boleh jadi hero bagi muslimat ye... :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mahyuddinProfil   Hantar PM kepada mahyuddin   Quote dan BalasQuote

princess_ixora
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5895
Posting: 64
Dari: kedah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 21:00


best nya dapat join... tapi kita hanya mampu merancang Allah menentukan segalanya... ingat nak join tapi 15hb dah kena balik semula ke sekolah.. sedihnya.. rindu sangat kat anda semua... tahniah buat yang konvo... semoga jk konvo uum berjalan dengan jayanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princess_ixoraProfil   Hantar PM kepada princess_ixora   Pergi ke princess_ixora's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 21:33


assalamu'alaikum w.b.t.. laki tak ada ke? ana duduk DPP(dewan penginapan pelajar) EON.. kos multimedia.. harap-harap TT datang lah..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-02-08 00:12


Pada 22-02-08 20:21 , mahyuddin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-02-08 16:46 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

erm.. kalau malu.. ajaklaa ramai-ramai muslimin..
cari-carilah sahabat ukhwah.com dalam ni..
kena rajin mencari lah...hihi..

* mahyudin..lah' baks... fine..
salam imtihan... moga mumtaz fil imtihan..
amin...


syukran kak shida... :-)

kepada en.faiq85....enta jangan khuatir...kalau muslimin tak ada kat sna nanti...enta boleh jadi hero bagi muslimat ye... :sopan:


ek?hero ke?huhu..harap-harap lah ada ramai muslimin nanti.ana nak jadi watak sampingan saja.hee


-----------------
Glitter Words
&



    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

ilma
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14511
Posting: 247
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 00:13


salam...rindunye suasana di uum....saya dah konvo last year...first batch mini konvo...tahniah buat semua....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilmaProfil   Hantar PM kepada ilma   Pergi ke ilma's Website   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 11:37


salam ukhwah..

saya stud. UUM..
Sarjana Muda Pentadbiran Muamalat (BMA)
Kolej Guthrie (tak lama lagi..SIME DARBY:))
Sem 4

insyaallah,akan try datang time jk konvo UUM nanti..tapi time tu..apa aktiviti2 yang komuniti ukhwah rancangkan untuk kami yang insyaallah akan datang ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 23-02-08 11:55


kepada sahabat uum..
sila berPM dengan srikandi_khaulah / nurizmi.
antum diskusi dan adakan majlis syura untuk
pengisian JK KONVO UUM..

selamat maju jaya untuk JK KONVO UUM..
sebarang kemuskilan sila pm au sms dengan
simple_shida.

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 14:43


Kenapa tak buat kat UTM SKUDAI..............?

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-02-08 08:18


salam...sedih tak dapat pergi sana :( ...tengah praktikal sekarang...apa2pun tahniah buat member2 yang akan konvo nanti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 24-02-08 10:42


salam...
buat sahabat yang dah pm saya, terima kasih.
buat sahabat uum yang belum, bila lagi?
sila sertakan nama panggilan, kolej, no. hp.
buat sahabat yang tak dapat join sebab tengah praktikum, buat kerja elok-elok ye...
dan buat sahabat yang ada exam, gudluck.

smile always...
^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

iLah_ganu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2006
Ahli No: 22814
Posting: 26
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-02-08 10:49


salam..
sorry banyak-banyak tak dapat join..
cdihnye,huhu.. :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For iLah_ganuProfil   Hantar PM kepada iLah_ganu   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-02-08 17:15


!!! QUOTE !!!

Kenapa tak buat kat UTM SKUDAI..............?


salam ya jubah_hijau..
persoalan Kenapa?? aik.. dah konvo di UUM sintok kedah..
tak kan lah nak buat di utm skudai...ehehhe..

kalau anta nak buat jk di utm..
bincang dengan team ukhwah di utm..
jumpa ridwan_daie.kak ika dll..
antum diskusi.. any jk yang nak buat..
let me know first...

ok.. just give me the paper work or suggestions...
by email au pm..
selamat berjuang di bumi utm....
ilalliqa'.. ;-)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 25-02-08 20:05


!!! QUOTE !!!

SENARAI YANG DAPAT HADIR


SRIKANDI_KHAULAH
NURIZMI
NISAADDEEN- TRADEWINDS
KAK SHIDA
KAK SADIQAH- BERSAMA AYAHANDA & BONDA., ADINDANYA
NISA_IMAN-KOLEJ TRADEWINDS
HANAN2503- GUTHRIE
FAIQ85
KAHFI8- EON

PENERIMA IJAZAH

!!! QUOTE !!!

AINATUL_SOLEHAH-KAK ZILA
JUA_DHATI-KAK JUA
SERIMURNI-KAK MUNIRA
ZEIKIYYA-KAK ZAWANI
KAK SUHAIDA




Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 26-02-08 10:32


Salam, ini dia cadangan tentatif program. tapi belum lagi muktamad

TENTATIF JK UUM 2008
Tarikh    :15 Mac 2008
Tempat : Foyer FTM
Masa     : 11.00 pagi
Aktiviti :
-Buka majlis
-Sesi taaruf
-Pengkisahan ringkas perkembangan terkini portal ukhwah dan jk2 lepas oleh Kak shida
-Aktiviti permainan puzzle game
-Makan tengahari
-Sesi menyambut graduan yang baru keluar dari Dewan MAS
-Bersurai

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-02-08 10:50


cenderahati ukhwah ada jual tak hari tu nanti? nak beli..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-02-08 11:24


Pada 25-02-08 20:05 , qibtiyah posting:

!!! QUOTE !!!

KAK

SADIQAH- BERSAMA AYAHANDA & BONDA., ADINDANYA




mak aii..lengkap sungguh.. insyaallah:-D :-D


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 26-02-08 13:02


salam..

insyaallah.. ana akan bawa
buku mutiara- rm 5
beg galas pelbagai colour - rm5
pen pelbagai colour - rm5
(colours hijau.ungu.biru.kuning.merah)

ada sesiapa nak vest? kalau ada.. bagitahu.. ana bawa..
vest rm35.

stok tshirt dah SOLD OUT..
insyaallah, team events akan muncul dengan versi tshirt lain..

cuma.. perlukan dana lagi...
kepada yang ikhlas.. untuk sumbang dana team events..
boleh bank in... dalam..

No Akaun Maybank 158 293 633 309
atas nama Nurul Ashidah Binti Johari
( bagi akaun Team Events Ukhwah.com )

syukran jiddan... =)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-02-08 16:07


waaa..banyaknye...
boleh lah beli nanti sebagai kenang-kenangan...hikhikhik....
insyaALLAH esok ana akan tmpal bahan tazkirah untuk promote sikit
apa tu ukhwah.com ni..
tampal kat surau fakulti dan surau library saja...
moga dapat tarik ahli baru uum..hehee

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

razman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.05.2004
Ahli No: 9196
Posting: 81
Dari: Universiti Utara Malaysia, Sintok

PulauPinang  


posticon Posting pada: 26-02-08 21:24


Salam
ana dok kolej perwaja. Hari JK UUM ana tu kena pergi SP kenduri member kawin pula.. Ruginya

Bookmark and Share

    


  Member Information For razmanProfil   Hantar PM kepada razman   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-02-08 08:58


nak beli tshirt ukhwah.. :-) harap ada lah ye.. isk tak sabar pula nak tunggu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-02-08 11:51


salam.. ya kahfi..
erm.. anta terlepas pandang ke ayat ana..

tshirt dah sold out..
maaf banyak..
dah habis stok...

asif jiddan...
nntikan kemunculan t-shirt soon..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-02-08 23:57


salam...maaf tak sempat nak tampal bahan untuk promote ukhwah tadi...
insyaAllah jika berkesempatan minggu depan...
moga Allah permudahkan pelbagai urusan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-02-08 14:53


tak adalah kot2 sempat tempah design baru sebelum jk nanti.. tak pun kelab ukhwah uum buat lah satu design t shirt ke..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-02-08 10:56


eh tak ada lagi ke muslimin ukhwah uum lain..macam ana dengan faiq85 saja nak datang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 29-02-08 19:18


alhamdulillah juga kalau kahfi8 dan faiq85 datang, ye tak?
erm, ajak lah kawan-kawan lain.
kalau masing-masing ajak seorang, dah jadi 4.
^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-02-08 19:56


Pada 20-02-08 13:31 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!



Sarjana Muda Ekonomi Dengan Kepujian / B.Ec (Hons)
Noorazilawati Mohd Zulkipeli- ainatul_solehah

Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Antarabangsa Dengan Kepujian / BIBM (Hons)
Norazura Majid- jua_dhati - my junior BIBm.. alfun mabruk dik!

Sarjana Muda Perbankan Dengan Kepujian / B.Bank (Hons)
Munira Mohd Ibrahim - serimurni

Sarjana Muda Sains Pemutusan Dengan Kepujian / B.Dec.Sc (Hons)
Zawani Zulkipli - zeikiyya

Sarjana Muda Teknologi Maklumat Dengan Kepujian / BIT (Hons)
Nor Suhaida Othman - my ex roomate..hihi congrates dik !


:-D



Assalamua'laikum.
Tahniah kepada adik-adik yang bakal melangkah ke Dewan Muadzam Shah setelah berpenat lelah selama 3 tahun.

Rindunya pada UUM.. Banyak kenangan sama ada pahit ataupun manis tercatat dalam diari hidup ini sepanjang berkelana di UUM.

Pada yang masih meneruskan pengajian, teruskan berusaha..semoga berjaya...

Pada zila, jua, zeikiyya... tahniah buat semua...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-03-08 05:58


ana dah ada seorang.. faiq85 tak tau.. ajak team budak guthrie boleh juga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 01-03-08 09:28


Pada 01-03-08 05:58 , kahfi8 posting:

!!! QUOTE !!!

ana dah ada seorang.. faiq85 tak tau.. ajak team budak guthrie boleh juga..



boleh saja dik...
nanti report kat sini sapa dia
kalau ajak depa join sini dulu lagi bagus

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-03-08 12:47


setakat ni,ana tak ada sesiapa lagi nak join..srikandi_khaulah,nanti ana contact enti k?rabu-ahd depan ana balik rumah.maybe pas pilihanraya kita boleh bncang.sempat tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-03-08 15:56


ana pun balik ipoh time ngundi.. bukan ngundi.. sistem negara ni tak kasi.. patutnye bila dah baligh dah kira boleh ngundi lah..hehe gurau saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-03-08 21:25


salam..
kak shida tadi masa time usrah jumpa dengan serikandi khaulah -kak wani-
dia ada kasi tengok buku akak pos kat dia..
nanti masa jk akak bawa ek.. huhu nak beli nak beli..
bwa banyak-banyak ek..hikhik

---kalau ramai yang datang boleh buat tag nama---

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-03-08 09:21


Pada 02-03-08 21:25 , nisa_iman posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
kak shida tadi masa time usrah jumpa dengan serikandi khaulah -kak wani-
dia ada kasi tengok buku akak pos kat dia..
nanti masa jk akak bawa ek.. huhu nak beli nak beli..
bwa banyak-banyak ek..hikhik

---kalau ramai yang datang boleh buat tag nama---


boleh saja.. ana design kan.. :welcome:


-----------------
Jom Islah Masyarakat!


Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 03-03-08 19:00


Pada 01-03-08 12:47 , faiq85 posting:

!!! QUOTE !!!

setakat ni,ana tak ada sesiapa lagi nak join..srikandi_khaulah,nanti ana contact enti k?rabu-ahd depan ana balik rumah.maybe pas pilihanraya kita boleh bncang.sempat tak?


Insyaallah sempat...
untuk tag tu, serah pada faiq saja boleh kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

razman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.05.2004
Ahli No: 9196
Posting: 81
Dari: Universiti Utara Malaysia, Sintok

PulauPinang  


posticon Posting pada: 04-03-08 22:41


Pada 27-02-08 23:57 , nisa_iman posting:

!!! QUOTE !!!

salam...maaf tak sempat nak tampal bahan untuk promote ukhwah tadi...
insyaAllah jika berkesempatan minggu depan...
moga Allah permudahkan pelbagai urusan.


Salam
nisa_iman Kalau perlu bantuan tampal bahan untuk promote ukhwah bagitau. ana boleh bantu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For razmanProfil   Hantar PM kepada razman   Quote dan BalasQuote

nur_eiman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.03.2006
Ahli No: 23130
Posting: 113
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 05-03-08 00:09


Sarjana Muda Ekonomi Dengan Kepujian / B.Ec (Hons)
Noorazilawati Mohd Zulkipeli- ainatul_solehah

Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Antarabangsa Dengan Kepujian / BIBM (Hons)
Norazura Majid- jua_dhati - my junior BIBm.. alfun mabruk dik!

Sarjana Muda Perbankan Dengan Kepujian / B.Bank (Hons)
Munira Mohd Ibrahim - serimurni

Sarjana Muda Teknologi Maklumat Dengan Kepujian / BIT (Hons)
Nor Suhaida Othman - my ex roomate..hihi congrates dik !


tahniah buat adik2 semua. adik2 sebumbung kerohanian :bye: :welcome:


-----------------
ISLAM itu indah..tiada agama yang boleh menandinginya..
JANGAN biarkan kesucian ISLAM terus dicemari..


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_eimanProfil   Hantar PM kepada nur_eiman   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-03-08 15:52


Pada 04-03-08 22:41 , razman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-02-08 23:57 , nisa_iman posting:

!!! QUOTE !!!

salam...maaf tak sempat nak tampal bahan untuk promote ukhwah tadi...
insyaAllah jika berkesempatan minggu depan...
moga Allah permudahkan pelbagai urusan.


Salam
nisa_iman Kalau perlu bantuan tampal bahan untuk promote ukhwah bagitau. ana boleh bantu.


alhamdulillah...dah tampal tadi kat surau library dengan surau fpp..
ana tmpal kat surau perempuan saja..hehe
kalau nak tmpal kat surau lelaki tugas muslimin lah..hikhik

nak tau lebih lnjut boleh tanya serikandi khaulah..


-----------------
ISLAM is my life, my life is for ISLAM.... takbir!!! ALLAHUAKBAR


Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-03-08 18:14


salam...
sesiapa yang dah confirm nak datang JK kOnvO uUM nanti..cepat-cepat bagitahu..
sebab nak sediakan tag nama..dan tempahan cenderahati..

cepat!!..cepat!!! rebutlah peluang ini yang hanya datang setahun sekali..hehe..

kak shida...tak sabar nak jumpa..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-03-08 10:57


Assalamualaikum...


TENTATIF JK UUM 2008

Tarikh    :15 Mac 2008
Tempat : Foyer FTM
Masa     : 11.00 pagi
Aktiviti :
-Buka majlis
-Sesi taaruf
-Pengkisahan ringkas perkembangan terkini portal ukhwah dan jk2 lepas oleh Kak shida
-Aktiviti permainan puzzle game
-Makan tengahari
-Bersurai


bagi sahabat yang dah nak datang, kami ingin memohon sumbangan ikhlas RM5 untuk perbelanjaan program termasuklah untuk tag nama dan cenderahati. Selebihnya akan disumbangkan kepada tabung ukhwah..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 07-03-08 00:01


Salam.
Berikut senarai terkini warga ukhwah yang insyaallah akan sertai JK KONVO UUM 2008:

simpLe_sHida
sadiqah
qibtiyah
Nurizmi
nisa_iman
NisaAdDeen
nursyi
naza_mirae
hanan2503(belum pasti)
srikandi_khaulah

kahfi8
faiq85
razman

p/s:
kepada yang ingin hadir, mohon cepat maklumkan untuk urusan tempahan cenderahati-before 9hb
jika perlu, sila mesej saya
013-3915779 (wani)

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 07-03-08 00:04


Pada 06-03-08 10:57 , Nurizmi posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...


TENTATIF JK UUM 2008

Tarikh    :15 Mac 2008
Tempat : Foyer FTM
Masa     : 11.00 pagi
Aktiviti :
-Buka majlis
-Sesi taaruf
-Pengkisahan ringkas perkembangan terkini portal ukhwah dan jk2 lepas oleh Kak shida
-Aktiviti permainan puzzle game
-Makan tengahari
-Bersurai


bagi sahabat yang dah nak datang, kami ingin memohon sumbangan ikhlas RM5 untuk berpelanjaan program termasuklah untuk tag nama dan cenderahati. Selebihnya akan disumbangkan kepada tabung ukhwah..:-)


yuran penyertaan ialah rm5 sahaja. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

razman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.05.2004
Ahli No: 9196
Posting: 81
Dari: Universiti Utara Malaysia, Sintok

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-03-08 01:24


Salam
Insyaallah ana akan joint di hari itu. Jumpa di JK Konvo UUM 2008

Bookmark and Share

    


  Member Information For razmanProfil   Hantar PM kepada razman   Quote dan BalasQuote

razman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.05.2004
Ahli No: 9196
Posting: 81
Dari: Universiti Utara Malaysia, Sintok

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-03-08 02:02


Pada 05-03-08 18:14 , Nurizmi posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
sesiapa yang dah confirm nak datang JK kOnvO uUM nanti..cepat-cepat bagitahu..
sebab nak sediakan tag nama..dan tempahan cenderahati..

cepat!!..cepat!!! rebutlah peluang ini yang hanya datang setahun sekali..hehe..

kak shida...tak sabar nak jumpa..:-)


Ya ka?
Bukan ka konvo UUM setahun 2 kali.

Bookmark and Share

    


  Member Information For razmanProfil   Hantar PM kepada razman   Quote dan BalasQuote

hazifselamat
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.01.2004
Ahli No: 6142
Posting: 28

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-08 20:15


saya pun dr uum juga. tahun lepas saya grad.... rasa rindu sangat... bila da kerja ni rasa macam nak belajar balik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hazifselamatProfil   Hantar PM kepada hazifselamat   Quote dan BalasQuote

RijaludDeen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27105
Posting: 305
Dari: Perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-03-08 17:24


Assalamualaikum..
Kalau bukan student uum pun boleh join jk ni ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For RijaludDeenProfil   Hantar PM kepada RijaludDeen   Pergi ke RijaludDeen's Website   Quote dan BalasQuote

serimurni
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18927
Posting: 106
Dari: e-poh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-03-08 19:50


Assalamualaikum
insyaAllah ana akan join JK Konvo UUM ni..
ana sampai sana 14hb..
emmm...rindu kat teman-teman di uum..terutama teman rakan masjid kachi.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For serimurniProfil   Hantar PM kepada serimurni   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-03-08 20:57


Pada 08-03-08 19:50 , serimurni posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
insyaAllah ana akan join JK Konvo UUM ni..
ana sampai sana 14hb..
emmm...rindu kat teman-teman di uum..terutama teman rakan masjid kachi.. :-)



hmm..murni..datangla...
kami semua nantikan murni dan sahabat2 yang nak grad nanti...:-)
jangan lupa singgah masjid kachi..erk..
...hmm..rindunya pada pertemuan itu..:-)


-----------------
“muslimah sejati bukan dilihat dari sifat ramahnya dalam berbicara,tetapi dilihat dari sejauhmana ia bisa menjaga kehormatan dirinya dalam menutur kata”


Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-03-08 21:05


Pada 07-03-08 02:02 , razman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-03-08 18:14 , Nurizmi posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
sesiapa yang dah confirm nak datang JK kOnvO uUM nanti..cepat-cepat bagitahu..
sebab nak sediakan tag nama..dan tempahan cenderahati..

cepat!!..cepat!!! rebutlah peluang ini yang hanya datang setahun sekali..hehe..

kak shida...tak sabar nak jumpa..:-)


Ya ka?
Bukan ka konvo UUM setahun 2 kali.


a'ah lah..xprasan pula ana..:-)


-----------------
“muslimah sejati bukan dilihat dari sifat ramahnya dalam berbicara,tetapi dilihat dari sejauhmana ia bisa menjaga kehormatan dirinya dalam menutur kata”


Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 09-03-08 12:29


TENTATIF JK UUM 2008

Tarikh    :15 Mac 2008
Tempat : Foyer FTM
Masa     : 11.00 pagi
Aktiviti :
-Buka majlis
-Sesi taaruf
-Pengkisahan ringkas perkembangan terkini portal ukhwah dan jk2 lepas oleh Kak shida
-Aktiviti permainan puzzle game
-Makan tengahari
-Bersurai

yuran RM5




!!! QUOTE !!!

kak shida...tak sabar nak jumpa..



salam alaik..
salam buat semua adik-adik junior di uum..
hehe.. nurizmi.. sabaq naa..
insyallah.. kak mai sabtu nanti..

erm.. menanti kehadiran team dari uitm merbok ni..
irda82.asmahulhusna..

team dari kuin.. insaniah.. tak nak mai kaa..?
erm... ramai juga sahabat ukhwah di kuin tu..
jemput lah datang..

tak kira antum bukan warga uum..
bukan sahabat ukhwah.com ( belum jadi ahli)
datang saja..jejak kasih.. simpulakan ukhwah..

ana bersama sahabat 4 orang mumkin dari sg petani pagi sabtu..
tapi, sahabat ana tu.. tak join agaknya.. sebab ada hal..
jadinya.. sadiqah.. ahlan wasahlan ila bumi sintok..
UUm...heheheh..

;-) :-D :terliur:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 09-03-08 14:48


aiwah..meriah rasanya..
kak, team insaniah sapa?
boleh akak bagitau nikname mereka tak?
boleh saya jemput sekali lagi...
kalau berimpun ramai-ramai best ni..

asmahusna kata insya Allah kalau tak ada apa-apa hal, dia datang..
marilah kita sama-sama doa muga dia sampai jugak tahun ni..
lepas konvo ritu, terus tak jumpa dia..
bukan senang nak jumpa..



Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 09-03-08 15:05


salam ya qibtiyah..
dik cari topik student kuin / insaniah..
bagi pm.. jemput ke jk..

nanti kak fwd sms bagi no hp.. kak ada sikit saja pun..
tak ramai..erm..

selamat menjejak ukhwah....hihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-03-08 20:36


salam akhi srikandi_khaulah..saya dah tempahkan cenderahati.insya'ALLAH sempat siap sebelum program berlangsung

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-03-08 00:06


anta tempah berapa banyak faiq85? ana lupa nak pesan, ana nak 3.. sebab adik dengan anak sedara ana kata nak jugak.. tapi mereka tak pergi lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-03-08 14:21


aiseh..hari 2 srikandi_khaulah confirmkan 20 saja..so banyak tu saja lah yang ditempah

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-03-08 14:47


Pada 09-03-08 12:29 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!



ana bersama sahabat 4 orang mumkin dari sg petani pagi sabtu..
tapi, sahabat ana tu.. tak join agaknya.. sebab ada hal..
jadinya.. sadiqah.. ahlan wasahlan ila bumi sintok..
UUm...heheheh..



wah..syukran shida..
tak sabar nak jumpa dan berkenalan dengan sahabat2 UUM..
Insyaallah, ana akan bertolak ke UUM dari Alor Setar. abang ipar akan menjadi pilot kitaorang.. :-D

tak sabar menanti kedatangan mak ayah, adik dan anak saudara hari khamis ni..tapi sebelum tu kena "berperang Exam" hari rabu..khamis & jumaat cuti...wah, cuti sakan bulan mac ni..
tak mengapalah, bukan selalu.. 8-) 8-) 8-)


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-03-08 14:52


salam..

kak shida...
pujuk lah sahabat kita kat kachi tu erk..hehe
kalau kak pujuk,sure mereka nak datang..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-03-08 15:52


waa macam meriah saja ni...
mari kita pakat2 mai..
membentuk ukhwah dan mahabbah...
sesuai dengan tema kali ini..
"ukhwah terbina mahabbah terjalin"

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-03-08 16:02


!!! QUOTE !!!

salam akhi srikandi_khaulah

ya faiq.. bukan AKHI.. ukhtie..
ukhtie serikandi_khaulah.. wani.. :malu:

!!! QUOTE !!!

aiseh..hari 2 srikandi_khaulah confirmkan 20 saja..so banyak tu saja lah yang ditempah

aik.. awal lagi dah keluh ni.. erm..??? :-(
tak mengapa..nanti shopinglaa barang di tapak ekspo tu..
banyak kan.. so.. tak perlu lah nak mengeluh open..
be optimis sikit.. jangan PAsif..

( maaf teguran terbuka.. bukan pada anta khasnya..
ana cuma berpesan.. pada penganjur yang JK-JK lain. yang bakal
nak anjur.. ada masa lagi.. jangan awal sangat dah mengeluh..
bagaimana nak jadi pemimpin ni.. )

hehe.. dah nak leter dalam ni pulak..
so.. be gentle man faiq...

:roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-03-08 16:58


eh!silap tulis pula.maaf na..hee..
k.shida..maaf lah,bukan mengeluh tu.tapi rasa bersalah pula sebab tak periksa betul-betul..belum tahap mengeluh saja ni.semua ok saja(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-03-08 02:01


Pada 10-03-08 14:21 , faiq85 posting:

!!! QUOTE !!!

aiseh..hari 2 srikandi_khaulah confirmkan 20 saja..so banyak tu saja lah yang ditempah


tak mengapalah akh.. ana tak kisah.. so apa tugas2 terbaru??


-----------------
Jom Islah Masyarakat!


Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-03-08 06:24


setakat ni tak ada lagi agaknya.semua nya berjalan dengan lancar.insya'ALLAH..srikandi_khaulah,kalau ada Apa habaq na..

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-03-08 08:20


bestnya... uhuk uhuk...
kalau tak kenangkan belanjawan yang tinggal nyawa2 kambing tengah2 bulan ni...
pastikan ku jejak kaki ke uum...
takpernah sampai lagi kat sana ni...
iskk.. iskkk... geramnyaaa........ :cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-03-08 08:27


buat lah kutipan amal dari kawan-kawan..huhu.. kalau boleh kita ramaikan lagi bilangan yang nak datang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 11-03-08 09:42


salam semua.
nak mai? alang2 nak mai jom mai ramai-ramai~
tugas?
setakat ni, belum ada.
tapi kena lah sentiasa beringat.
sebab life is full of surprise.

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 11-03-08 09:47


wajah2 yang bakal muncul di jk konvo uum 2008 -insyaallah!

simpLe_sHida
sadiqah
qibtiyah
Nurizmi
nisa_iman
NisaAdDeen
nursyi
naza_mirae
serimurni
hanan2503(belum pasti)
srikandi_khaulah

kahfi8
faiq85
razman

p/s: kalau ada sesiapa nak tambah silakan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

e-kin
Warga Rasmi
Menyertai: 25.06.2004
Ahli No: 9651
Posting: 20
Dari: Jitra, Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-03-08 11:36


assalamualaikum...

Ana member ukhwah sejak 2006 lagi tapi dah lama sangat tak join forum kat sini...

tiba-tiba hari ni rasa nak 'ziarah' 'sahabat2' lama, so try log in, alhamdulillah, masih ingat passwordnya..

Dan kebetulan jugak, ana pun akan konvo pada 15 Mac ini...ana punya sesi sebelah petang...BBA

Kalau tak ada aral rasa macam nak join JK Konvo UUM 2008, tapi masa yang telah ditetapkan untuk JK tu macam tak berpeluang saja untuk ana join...

Salam ukhwah.... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For e-kinProfil   Hantar PM kepada e-kin   Pergi ke e-kin's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-03-08 11:45


salam..
laporan untuk hari ni.
cenderahati yang ditempah dah siap.insya'ALLAH saya akan ambil hari rabu ni..
sekian..laporan tamat(",)

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-03-08 11:48


wah faiq,dah maju ek,tahniah,berjaya nak anjurkan jk,di hari itu miss kan masa previous jk konvo,huhu nak cenderahati juga boleh?


chayok2


huhu maafala,tak dapat turun,adeexam hari sabtu tu,huhuhuhu

mari sama-sama meriahkan JK KONVO UUM

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-03-08 18:16


hee..maju apa nya.tolong sikit-sikit saja..nak tebus balik hari yang tak dapat datang dulu..huhu..

nak cenderahati?insya'ALLAH..kalau ada rezeki dapat lah ye..

gudluck 4 exam ye..ganbate!(",)

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-03-08 18:24


Pada 11-03-08 11:45 , faiq85 posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
laporan untuk hari ni.
cenderahati yang ditempah dah siap.insya'ALLAH saya akan ambil hari rabu ni..
sekian..laporan tamat(",)


wah..siap dengan laporan sekali tu..:-)


-----------------
“muslimah sejati bukan dilihat dari sifat ramahnya dalam berbicara,tetapi dilihat dari sejauhmana ia bisa menjaga kehormatan dirinya dalam menutur kata”


Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-03-08 18:52


alamak ana tak keluar laporan lagi.. name tag tak siap lagi..
so posting serikandi_khaulah tu final dah ya? selepas ini siapa lambat daftar, tak ada nama, ada tulis 'peserta' saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

sejadah_usang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26842
Posting: 97

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-03-08 13:35


Salamullah

shida, tarikh 15/3 tu akak dan kak fatin berada di kedah. kami berada di pondok MTI . kot2 boleh join ka....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sejadah_usangProfil   Hantar PM kepada sejadah_usang   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-03-08 14:13


!!! QUOTE !!!

shida, tarikh 15/3 tu akak dan kak fatin berada di kedah. kami berada di pondok MTI . kot2 boleh join ka....


salam alaik ya ukhtie..
aiwah.. kecik tapak tangan shida..
satu kampus UUM shida tadahkan..
jemputlaa kak ye.. dengan fatin..

boleh saja. singgah..
nanti dah masuk gate UUm.. habaq mai naa..
sms dengan shida.. nanti shida bagi direction bagaimana..

pada pelaksana..
mohon bagi direction Kalau sahabat yang naik bas..
tmbng dr shahab to uum..?
then.. dah masuk nak turun bus stop mana..

kat bus stop kolej bnk mualamat ada iklan apa ye?
tak ingat pulak..hehehe.. kat dkg 2 tu.. celcom or maxis..

nanti brief the bus stop yee..
ok.. ** serikandi_khaulah au sesiapa.. mohon by laptop ye..
kak bawa pendrive dan pic jk lepas untuk tontonan..
insyaallah jumpa di uum....

:-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-03-08 14:18


oh.. bas dari shahab ke uum.. kalau maraliner cuma rm4 tapi kalau HBR Rm4.50.. tapi selesa lagi naik maraliner..

turun dekat bus stand dekat DKG 1..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

RijaludDeen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27105
Posting: 305
Dari: Perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-03-08 14:19


Assalamualaikum..
Teringin jugak nak ke sana..tgk2 uum..tapi rasanya macam xfree saja..


-----------------
"Put Our Trust In ALLAH"




Bookmark and Share

    


  Member Information For RijaludDeenProfil   Hantar PM kepada RijaludDeen   Pergi ke RijaludDeen's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-03-08 18:19


!!! QUOTE !!!

pada pelaksana..
mohon bagi direction Kalau sahabat yang naik bas..
tmbng dr shahab to uum..?
then.. dah masuk nak turun bus stop mana..


bus stop no berapa..
tak pun bagi sikit landmark gambar apa di bus stop..
bangunan apa..

( ana tahu...ana ex UUm.. bagi yang bukan warga UUm)
nanti terpinga-terpinga.. terlepas lagi macam irda82.
hehe.. jenoh lah ana p jemput di kolej perwaja.. ;-)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 13-03-08 19:19


saya ada buat peta...
biasa-biasa ke lah...harap-harap anda semua faham.explanation nanti saya
tulis dekat bawah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-03-08 00:51


assalamualaikum...

kepada semua peserta dikehendaki membawa pensel dan pemadam..
sebab apa tu tak tau... tapi mungkin rahsia disebaliknya...

jeng..jeng...jeng...
kita tunggu dan lihat...
apa yang bakal terjadi...

hehehehehehe....

p/s...
ni pesanan dr serikandi khaulah...
ok.. akak wani krim salam semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-03-08 02:00


mana petanya?? ana rasa peta uum ada dalam portal..tapi tak ingat lah kat mana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

Putribonda
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.12.2007
Ahli No: 32085
Posting: 24
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-03-08 11:06


TAHNIAH UNTUK ADIKKU..ANISAH (ACHIK) YANG AKAN MENGGULUNG IJAZAH SARJANA MUDA PENGURUSAN PEMBANGUNAN DI HARI KONVOKESYEN UUM PADA 17 MAC 2008 INI..:>

Bookmark and Share

    


  Member Information For PutribondaProfil   Hantar PM kepada Putribonda   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-03-08 13:50


Pada 11-03-08 09:47 , srikandi_khaulah posting:

!!! QUOTE !!!

wajah2 yang bakal muncul di jk konvo uum 2008 -insyaallah!

simpLe_sHida
sadiqah
qibtiyah
Nurizmi
nisa_iman
NisaAdDeen
nursyi
naza_mirae
serimurni
hanan2503(belum pasti)
srikandi_khaulah

kahfi8
faiq85
razman

p/s: kalau ada sesiapa nak tambah silakan.


hanya nama ni saja yang ada dalam name tag bertulis.. yang lelain lambat daftar hanya tulis 'peserta'.. name tag ada pada faiq. sekian, laporan dari DPP eon.. :-D


-----------------
Jom Islah Masyarakat!


Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 14-03-08 20:01


bawa pensel?pemadam?
macam nak pergi midsem lah pulak..hehe
al-maklumla lah ni musim midsem...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-03-08 20:27


Pada 14-03-08 20:01 , qibtiyah posting:

!!! QUOTE !!!

bawa pensel?pemadam?
macam nak pergi midsem lah pulak..hehe
al-maklumla lah ni musim midsem...


a'ah..itulah info yang ana dapat dr serikandi khaulah....

agaknya ada midsem paper khas dr ukhwah ni...

hhikhikhikhikhik
:sopan: :sopan: :sopan: :sopan: :sopan: :sopan:


-----------------
ISLAM is my life, my life is for ISLAM.... takbir!!! ALLAHUAKBAR


Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-08 06:59


hmm... sedang berlangsung...
dah sampai ke orang jauh ke uum...??

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» `JK kOnvO uUM`2008

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.184889 saat. Lajunya....