Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-02-2023  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap tindakan menghasilkan tindakbalas
-- Hukum Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 52
Ahli: 0
Jumlah: 52




  Yang Masuk Ke Sini
MaMaT1505: 22 hari yang lalu
Iswadi: 28 hari yang lalu
Martyr: 28 hari yang lalu
kasih_kekasih: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Bila last kena marah?!


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Bila last kena marah?!

Please Mendaftar To Post


Oleh Bila last kena marah?!

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-11-07 15:31


Sebab apa kena marah? Bila? macam mana rasa? Relaxlah ye...

:oops: :-( :cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-11-07 13:56


Pada 17-11-07 15:31 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Sebab apa kena marah? Bila? macam mana rasa? Relaxlah ye...

:oops: :-( :cry:


Assalamualaikum
errkk...lama dah tak kena marah...hehehe...

selalu kena marah sebab kaco adik..tak pun terlupa buat kerja rumah..tak pun...tak pun...em.. :berfikir: entahlah...banyak asbab lah akhi..huhu... :-P :bunga:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 18-11-07 14:19


Assalamualaikum
minggu lepas agaknya...sebab kerja....dah malas dan lali...tak ada perasaan.... :oops:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 14:49


bila last kena marah....
semalam, ahad, petang.. jam 2++
ayah marah sebab..... :cry::cry::cry:

uhuk... sayang ayah.... :welcome:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-11-07 14:56


hari jumaat pagi..kena marah dengan bos..sebab tak buat report pasal student..
Ramai kena marah..semua terdiam saja..dah memang salah..senyap saja lah:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:00


pagi tadi kena marah...uhuk! :cry:
kena marah dengan umi...sebab lambat bersiap nak pergi hantar dia kat airport.. :cry: :-( :-(


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

ainunhub
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2007
Ahli No: 30954
Posting: 495
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 19-11-07 15:11


tak ingat bila yang terakhir.... lama sangat dah rasanya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunhubProfil   Hantar PM kepada ainunhub   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-11-07 15:14


Pada 19-11-07 15:00 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

pagi tadi kena marah...uhuk! :cry:
kena marah dengan umi...sebab lambat bersiap nak pergi hantar dia kat airport.. :cry: :-( :-(



Ala-ala adik sayang..
jangan sedih2 ye sayang..nanti akak belikan coklat :-P


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:16


Pada 19-11-07 15:14 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 15:00 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

pagi tadi kena marah...uhuk! :cry:
kena marah dengan umi...sebab lambat bersiap nak pergi hantar dia kat airport.. :cry: :-( :-(



Ala-ala adik sayang..
jangan sedih2 ye sayang..nanti akak belikan coklat :-P



sedih lah...kena marah kat umi...lepas itu akak pulak tak ada..tempat nak manja-manja dan mengadu..uhuk! :cry: :-(
akak bila nak balik...?uuu..uu.. :-(


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:18


Pada 18-11-07 13:56 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-11-07 15:31 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Sebab apa kena marah? Bila? macam mana rasa? Relaxlah ye...

:oops: :-( :cry:


Assalamualaikum
errkk...lama dah tak kena marah...hehehe...

selalu kena marah sebab kaco adik..tak pun terlupa buat kerja rumah..tak pun...tak pun...em.. :berfikir: entahlah...banyak asbab lah akhi..huhu... :-P :bunga:



.. ish2.. teruknya dia:lol:ahaks

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:20


Pada 19-11-07 15:18 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-11-07 13:56 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-11-07 15:31 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Sebab apa kena marah? Bila? macam mana rasa? Relaxlah ye...

:oops: :-( :cry:


Assalamualaikum
errkk...lama dah tak kena marah...hehehe...

selalu kena marah sebab kaco adik..tak pun terlupa buat kerja rumah..tak pun...tak pun...em.. :berfikir: entahlah...banyak asbab lah akhi..huhu... :-P :bunga:



.. ish2.. teruknya dia:lol:ahaks


teruk2 pun...anak kebanggaan umi abah nehh...hehe.. :-P


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:22


Pada 19-11-07 15:20 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 15:18 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-11-07 13:56 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-11-07 15:31 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Sebab apa kena marah? Bila? macam mana rasa? Relaxlah ye...

:oops: :-( :cry:


Assalamualaikum
errkk...lama dah tak kena marah...hehehe...

selalu kena marah sebab kaco adik..tak pun terlupa buat kerja rumah..tak pun...tak pun...em.. :berfikir: entahlah...banyak asbab lah akhi..huhu... :-P :bunga:



.. ish2.. teruknya dia:lol:ahaks


teruk2 pun...anak kebanggaan umi abah nehh...hehe.. :-P



.. patutlah selalu kena marah:lol:ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:24


hmm..mama dengan abah tak marah lah dah sebab tak ada kat rumah..tapi dah besar2 ni jarang sangat kena marah..kalau lambat macam kak na tu ada juga lah.hehe..lambat siap..lambat bangun pagi..walaupun anak sulung..kadang-kadang saya yang paling lambat bangun :lol:
tapi kerja jalan..boleh harap..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:26


Pada 19-11-07 15:24 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

hmm..mama dengan abah tak marah lah dah sebab tak ada kat rumah..tapi dah besar2 ni jarang sangat kena marah..kalau lambat macam kak na tu ada juga lah.hehe..lambat siap..lambat bangun pagi..walaupun anak sulung..kadang-kadang saya yang paling lambat bangun :lol:
tapi kerja jalan..boleh harap..


hehehe...ye2...betul tu..jarang sangat dah kena marah..kena marah pun sebab lambat..hehehe..tapi kalau macam naz bangun lambat tu..tak lah agaknya...hehe... :-D 8-)
yang pasti kerja boleh diharap...
kan nazzzz...?? :-P 8-)


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:27


.. biasalah perempuan.. nak bubuh "lipstick, eye shadow, powder, maskara dan macam-macam lah mereka nak bubuh.. baru cun macam pelakon opera cina:malu:auww...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:30


betul-betul kak na..sebab naz mandi lama..so bila naz nak masuk saja bilik air mesti budak-budak tu lari2 cilok saja masuk cepat-cepat..kadang-kadang gaduh woo..ikut turn ar mandi pun.tu dalam 3org boleh gaduh..kalau adik saya 8org ke 10?masuk icu ar :lol:
sebab tu biar drang mndi dulu..tkkan nak tmenung pula smntara tunggu.tidur dulu ar..haha 10mnit nya tidur pun amat bmakna..

tak ada lah ayeshadow mlampau2 macam kakisamun cakap ni..entah-entah dia yang pakai..
blusher tak sbut..tertgal ke..=p

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:44


Pada 19-11-07 15:30 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

betul-betul kak na..sebab naz mandi lama..so bila naz nak masuk saja bilik air mesti budak-budak tu lari2 cilok saja masuk cepat-cepat..kadang-kadang gaduh woo..ikut turn ar mandi pun.tu dalam 3org boleh gaduh..kalau adik saya 8org ke 10?masuk icu ar :lol:
sebab tu biar drang mndi dulu..tkkan nak tmenung pula smntara tunggu.tidur dulu ar..haha 10mnit nya tidur pun amat bmakna..

tak ada lah ayeshadow mlampau2 macam kakisamun cakap ni..entah-entah dia yang pakai..
blusher tak sbut..tertgal ke..=p


heheh...ya2...kadang umi kalau nak pergi mana-mana, sejam 3jam belum bertolak dia beritahu da...sebab dia tau akak mandi lama..macam naz lah..hehehe...best betul mandi lama2 ni... :-D

p/s : kakisamun memang pakai eyeshadow..sebab nak kelip2 dengan nurse..huhu.. :kelip: :kelip:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:48


hehe..pagi2 lah saya mandi lama..tu pun kalau kat rumah..sebab ada water heater..mndi air panas.kalau mndi air sjuk 5mnit sajalah..hahaha..
ptang tak ada lama sangat.cuma siap lama sikit lah.iron bju.pakai bju.pakai tdung.bedak .celak.gloss.apa lagi?pakai jam.pakai stocking.semua tu ambil kira lah.lagi-lagi pula kalau balik kg.budak-budak kecil kat rumah tu bukan nak tolong siap barang-barang.kakak dia jugak..kadang-kadang bju pun kita yang msukkan dalam beg.adehh..dah umur 15 tu.rasa nak hantuk kpla..haha..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:52


.. saya tak pakai alat2 solek ini.. sebab saya dah semula jadi cun dan seksi:malu:..

p/s:- .. aku saja saja merapu ni.. sebab hari ini aku tak kena marah lagi.. tolong lah jangan marah aku walaupun aku perapu semulajadi:cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 15:57


Pada 19-11-07 15:48 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

hehe..pagi2 lah saya mandi lama..tu pun kalau kat rumah..sebab ada water heater..mndi air panas.kalau mndi air sjuk 5mnit sajalah..hahaha..
ptang tak ada lama sangat.cuma siap lama sikit lah.iron bju.pakai bju.pakai tdung.bedak .celak.gloss.apa lagi?pakai jam.pakai stocking.semua tu ambil kira lah.lagi-lagi pula kalau balik kg.budak-budak kecil kat rumah tu bukan nak tolong siap barang-barang.kakak dia jugak..kadang-kadang bju pun kita yang msukkan dalam beg.adehh..dah umur 15 tu.rasa nak hantuk kpla..haha..


em..tu lah..banyak sangat nak kira..sebab tu kita perempuan lama sikit bersiap..nak pakai tu lah..ni lah...yang tak ber make-up pun lama jugak..ni kan pulak yang pakai make up macam kakisamun tu..adeehh...berjam-jam menunggu....he... :-D :-D

p/s : ampun pak kakisamun.. :-P


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-11-07 15:59


Pada 19-11-07 15:16 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 15:14 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 15:00 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

pagi tadi kena marah...uhuk! :cry:
kena marah dengan umi...sebab lambat bersiap nak pergi hantar dia kat airport.. :cry: :-( :-(



Ala-ala adik sayang..
jangan sedih2 ye sayang..nanti akak belikan coklat :-P



sedih lah...kena marah kat umi...lepas itu akak pulak tak ada..tempat nak manja-manja dan mengadu..uhuk! :cry: :-(
akak bila nak balik...?uuu..uu.. :-(



Akak balik raya aji ni..sabar ye adik sayang..
tak elok nangis2 tu, nanti bengkak mata :jangan:


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 16:01


Pada 19-11-07 15:59 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 15:16 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 15:14 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-11-07 15:00 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

pagi tadi kena marah...uhuk! :cry:
kena marah dengan umi...sebab lambat bersiap nak pergi hantar dia kat airport.. :cry: :-( :-(



Ala-ala adik sayang..
jangan sedih2 ye sayang..nanti akak belikan coklat :-P



sedih lah...kena marah kat umi...lepas itu akak pulak tak ada..tempat nak manja-manja dan mengadu..uhuk! :cry: :-(
akak bila nak balik...?uuu..uu.. :-(



Akak balik raya aji ni..sabar ye adik sayang..
tak elok nangis2 tu, nanti bengkak mata :jangan:



.. ini rancangan jejak kasih ke apa ek:berfikir::lol:ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 16:06


hmm tapi kan kak na..kalau naz pergi kelas..memang kena mekap lah..sebab dah cos begitu..abaikan lah..nanti cerita..

back to topic..siapa kena marah hari ni?tak baik marah2 org..bagi 100 sebab sebelum anda marah..kalau tak cukup sebab-sebab tu jangan marah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 16:13


Pada 19-11-07 15:59 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!


Akak balik raya aji ni..sabar ye adik sayang..
tak elok nangis2 tu, nanti bengkak mata :jangan:



lambatnya lagi kak...nanti nak makan nasi dengan sup daging dengan akak...uhuk! :-( boleh kan...?em...
mata memang bengkak pun...uu..uu.. :-(

p/s: kakisamun jelesssssss... :jangan:



-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 16:14


Pada 19-11-07 16:06 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

hmm tapi kan kak na..kalau naz pergi kelas..memang kena mekap lah..sebab dah cos begitu..abaikan lah..nanti cerita..

back to topic..siapa kena marah hari ni?tak baik marah2 org..bagi 100 sebab sebelum anda marah..kalau tak cukup sebab-sebab tu jangan marah..


oo...ye2..paham..sebab course macam tu kan...tak apala.. :-)

p/s : tak suka marah2 org..tapi majuk..sukerrrrr...hehehe...


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 16:31


hari ni memarahi dan dimarahi...

memarahi sebab.....

di marahi sebab....

biasa lah hidup ni ada turun naiknya....syukur redha dan sabar... sentiasa

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-11-07 16:33


huhuhu...hari2 kena marah...saja minta di marah...dan lepas itu kita marah balik org tu..hahaha
jahat punya org lah... :-P :-|


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

Imaniera
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.04.2007
Ahli No: 29470
Posting: 57
Dari: miri, sarawak

Sarawak  


posticon Posting pada: 23-11-07 08:57


kena marah ek?
ehm, paling baru, minggu lepas... kena marah dengan bos... pas tu masuk bilik, kunci pintu, pasang lagu dari laptop... pasang headphone. nak kurangkan rasa marah... bos interkom pun buat tak tau saja... mana boleh berdepan dengan dia waktu masih marah, kan?

sekarang ni agak pendiam sikit dengan bos. nasib baik minggu ni, banyak kerja kat luar, so tak sangat lah jumpa dengan bos.... tak tau lah kalau minggu depan... huhuhuu


-----------------
....kerana dalam cinta ada segalanya.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For ImanieraProfil   Hantar PM kepada Imaniera   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 10:19


JARANG KENA MARAH OLEH....SYA MARAH dan MAKIN dan HERDIK org ADA AH...HEHE....rasa TENANG DAH BILA lepaskan SEGALA KEMARAHAN MMBUAK..TAK PEDULI AYAT2 MAKI ATAU AYAT2 BURUK TERKUAR BILA DA MARAH...FUH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 10:22


2 bulan lepas...
kena marah dengan bos perempuan....
adehh...hanya tuhan yang tahu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 1.064686 saat. Lajunya....