Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-06-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 15 hari yang lalu
Daeng_Jati: 35 hari yang lalu
Kang: 39 hari yang lalu


Jejak Hobi
Topik: Apa barang yang paling anda sayang disaat ini?


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Hobi
    »» Apa barang yang paling anda sayang disaat ini?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Apa barang yang paling anda sayang disaat ini?

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 07:13


barang..........???????????
kain kapan.....penyeri hidup....
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

wirdatulsumayyah
Warga Rasmi
Menyertai: 18.02.2007
Ahli No: 28784
Posting: 15
Dari: depan comp

Terengganu  


posticon Posting pada: 14-12-08 12:26


salam..

barang paling ana sayang saat ni : hp lah..dalam 2 ada pic mak dan ayah..windu lah..

koleksi novel..sama ada yang org bagi atau yang beli sendiri..sayang sangat..

quran yang buat ngafal...dah 3thn usia quran 2 dengan ana..dah 27juzu' ana hfl bersama dye..yang ana ingat juzu' 2 maqra' 6 dan 7 yang ana hafal guna quran lain..
2 yang ana ingat lah..memang sayang sangat...d sentimental value..

dan..bookmark yang adik bagi..bentuk rama2 warna gold..ada dalam quran 2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wirdatulsumayyahProfil   Hantar PM kepada wirdatulsumayyah   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 15:07


TOPIK INI DIBUKA SEMULA KE...
MACAM-MACAM BETUL BENDA YANG ANDA SEMUA SAYANG KAN..

BARANG KESAYANGAN ANA setakat NI IALAH BUKU2 LAMA...
BUAT KOLEKSI BANYAK-BANYAK..
SEBAB HOBI SUKA PADA BUKU
BUKU SELAMANYA.....:-)


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

sikinshaharudin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2008
Ahli No: 36109
Posting: 87
Dari: zi ji l0ng p0

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 16:41


sayang bangat sama pc saya....lap uuu.... :kelip:
menemani ku dikala sunyi.... :cry: :cry: :cry:


-----------------
senYum s0km0 =)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sikinshaharudinProfil   Hantar PM kepada sikinshaharudin   Quote dan BalasQuote

leeya89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.08.2008
Ahli No: 34493
Posting: 44
Dari: seremban

Johor  


posticon Posting pada: 14-12-08 17:52


apa ye....
of course lah kereta....
lepas itu enset nokia .......
kalau hilang tak tahu lah nak cakap apa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For leeya89Profil   Hantar PM kepada leeya89   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 12:19


Tentunya kereta..
Barang yang paling mahal saya pernah beli.. :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Violet-8
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.12.2008
Ahli No: 36178
Posting: 74

malaysia  


posticon Posting pada: 17-12-08 13:14


Barang yang saya sayangi al-Qur'an.. Pernah seminggu lalai baca Al-Qur'an sebab terleka surf internet. Lepas tu saya start balik baca Al-Qur'an ni langsung menangis sebab pada masa tu terasa lupa dengan Al-Qur'an ni.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Violet-8Profil   Hantar PM kepada Violet-8   Quote dan BalasQuote

arrantaui
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.12.2008
Ahli No: 36246
Posting: 99

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 13:45


Pada 17-12-08 13:14 , Violet-8 posting:

!!! QUOTE !!!

Barang yang saya sayangi al-Qur'an.. Pernah seminggu lalai baca Al-Qur'an sebab terleka surf internet. Lepas tu saya start balik baca Al-Qur'an ni langsung menangis sebab pada masa tu terasa lupa dengan Al-Qur'an ni.....


Alhamdulillah, Violet disedarkan Allah. Moga istiqamah. Saya Alhamdulillah diberi kekuatan oleh ALlah, dapat khatam ALquran kurang 3 bulan sejak beberapa tahun. Semakin lama kita baca, semakin seronok. Sekarang saya dapat pula melagukan dengan lebih baik, makin seronok. Baca pelan-pelan tak puas. Tiap huruf paling kurang 10 kebaikkan, pemurahnya Tuhan kita. Siapa nak bagi!

Bookmark and Share

    


  Member Information For arrantauiProfil   Hantar PM kepada arrantaui   Quote dan BalasQuote

arrantaui
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.12.2008
Ahli No: 36246
Posting: 99

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 13:47


Tiap kali bila kita melihat barang dunia dan kita kagum (kereta dll) kita mengucapkan MasyaAllah lah quawatailla billah sebagai mengembalikan kekaguman kepada yang selayaknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For arrantauiProfil   Hantar PM kepada arrantaui   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 15:08


barang yang paling di syngi....hmm...kereta...pc baru 2mggu beli...
lagi....bdmnton....banyak lah yang disyngi...sebab...
semua rezeki Allah..kena sayang...
:-D :-D


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

zalai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18844
Posting: 94
Dari: cairo,egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 28-12-08 16:43


telefon..pasai tidak ada telefon susah nak kol org..stu lagi komputer..tidak ada kom susah nak buka ukhwah.com dan blog saya..:p



http://anissmyloveina.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For zalaiProfil   Hantar PM kepada zalai   Quote dan BalasQuote

zalai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18844
Posting: 94
Dari: cairo,egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 28-12-08 16:46


quran xsayang dah cinta terus...rindu bertemunya dikala fajar berlabuh..ketika mentari tegak dikepala..tika malam melabuh tirainya..kerinduan bersamanya takkan terungkap jika tak berlagu rindu bersamanya..(baca quran lah)hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zalaiProfil   Hantar PM kepada zalai   Quote dan BalasQuote

humaira13
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.12.2008
Ahli No: 36484
Posting: 31
Dari: Klang,selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 28-12-08 20:48


untuk barang duniawi...
kereta si merah
telefon si merah
purse simerah
Pc tak merah.. he~

untuk barang ukhrawi..
sudah pasti kitab Al-Quranul Kareem....
memang tak boleh berpisah...
ha3...

Bookmark and Share

    


  Member Information For humaira13Profil   Hantar PM kepada humaira13   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-12-08 20:57


Barang yang saya sayang pasa saat ini:
1) Tafsir Al-Quran yang dihadiahkan oleh myBest friend masa birthday saya..
2)Laptop yang dihadiahkan oleh bapa (10-08-2008) bestnya...
3) Koleksi novel Ramlee Awang Murshid....
4)Tudung yang pelbagai jenis...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 28-12-08 21:56


banyak barang yang disayangi buat masa ni..salah satunya

OVEN..hehe..help my baking project at home :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

Kasih_ALLAH
Warga Rasmi
Menyertai: 21.12.2004
Ahli No: 13207
Posting: 12
Dari: Perak

Perak  


posticon Posting pada: 29-12-08 00:19


Benda yang disayangi..Komputer (guna duit PTPTN), laptop, skuter, kamera dan lain-lain lah sumanya dibeli dengan duit sendiri..hasil keringat bekerja..bukan senang nak dapat semua tu..Alhamdulillah, rezeki yang Allah berikan dapat lah mrasa memakainya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Kasih_ALLAHProfil   Hantar PM kepada Kasih_ALLAH   Quote dan BalasQuote

Cokelet
Warga Rasmi
Menyertai: 27.12.2008
Ahli No: 36529
Posting: 7
Dari: wangsa maju

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 29-12-08 02:43


tafsir Quran mushaf Malaysia, rumah, kereta, handfon :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For CokeletProfil   Hantar PM kepada Cokelet   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 10:14


blog saya :-D


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 14:20


Pada 29-12-08 10:14 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

blog saya :-D



aii..blog pun jadi barang kesayangan ke..hehe :berfikir:


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 14:28


mestilah.. bukan suka-suka kita buat tu, perlu masa, idea dan perasaan
hehe kira barang lah tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 14:40


ooo begitu ye..alhamdulillah bagus2..teruskan usaha anda :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 15:49


hmm...setakat ni barang yang paling disayangi...

'key chain' yang tergantung kat telefon bimbit..hehe...barang yang penuh dengan makna dan misteri...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 18:16


.. aku begitu sayangkannya.. tanpanya aku tidak boleh tidur lena.. kadang-kadang aku tertinggalkannya menyebabkan aku selalu terfikir mengenainya.. begitu kasih dan sayang aku kepadanya.. owhh.. aromanya membuatkan aku menjadi gila.. biarlah ramai yang mencacinya mengatakan ianya busuk, geli geleman.. tapi percayalah kasih ku padamu tak kan dapat ditukar ganti.. owh selimut busukku.. terima kasih kerana sudah berpuluh tahun kau sudi menemani diriku.. dari berwarna putih dah jadi warna hitam:-o:lol:.. tapi kau tetap putih bersih di hatiku.. adehh:lol:ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 29-12-08 19:33


adoiii..ingatkan takmo tunjukkan diri..tapi bila baca
posting Incik K S d antas menyebabkan saya nak komen..aduh
tak tahan gelak lah.. :lol: :lol: ..

welcome Incik K S :welcome: selamat memecahkan perut
org lai..adess :lol:

p/s: usah bekecik hati..abaikan saja cakap-cakap kosong org..susah nak
puaskn hati semua org..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-12-08 22:52


Pada 14-12-08 07:13 , amira_aqilah posting:

!!! QUOTE !!!

barang..........???????????
kain kapan.....penyeri hidup....
:)


Assalamualaikum
erk...dahsyat sungguh ni.. :-o uhuk...

barangkali..barang yang paling ku sayang ialah...
kasih sayang... :-P



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 29-12-08 23:00


Pada 29-12-08 22:52 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

barangkali..barang yang paling ku sayang ialah...
kasih sayang... :-P


alamak TT..kasih sayang tu bukan barang lah..:hammer:
Kalau macam tu..saya nak letak juga lah
barang yang paling d sayang adalah air mata
saya takmo lagi sepah-sepahkan airmata saya sesuka hati..
hanya untuk DIA yang layak

agak agak boleh terima tak air mata sebagai barang berharga :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ziyan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.06.2006
Ahli No: 24835
Posting: 48
Dari: KL

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 23:30


saya paling sayang laptop , telefon bimbit tapi sayang lagi dengan pemberinya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyanProfil   Hantar PM kepada ziyan   Quote dan BalasQuote

auni_rania
Warga Rasmi
Menyertai: 27.12.2008
Ahli No: 36525
Posting: 1
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-12-08 00:11


Assalamualaikum
the most precious things for me at this moment....
1) my quran
2) my handphone
3) my laptop
4) my watch

Bookmark and Share

    


  Member Information For auni_raniaProfil   Hantar PM kepada auni_rania   Quote dan BalasQuote

shafiqah88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34910
Posting: 308
Dari: irbid, jordan

blank  


posticon Posting pada: 30-12-08 01:13


cermin mata laaaa...
lptop ksygn ni...
buku... (sebab nak pkse), ihik..


-----------------
chayo!


Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiqah88Profil   Hantar PM kepada shafiqah88   Pergi ke shafiqah88's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 31-12-08 07:41


Pada 29-12-08 23:00 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

alamak TT..kasih sayang tu bukan barang lah..:hammer:
Kalau macam tu..saya nak letak juga lah
barang yang paling d sayang adalah air mata
saya takmo lagi sepah-sepahkan airmata saya sesuka hati..
hanya untuk DIA yang layak

agak agak boleh terima tak air mata sebagai barang berharga :berfikir:


Assalamualaikum
iyakah... :-P tapi kan, kalau kasih sayang tu kita masukkan dalam kotak, lepas tu kita bagi pada orang..kira barang lah tu kan..kan..tapi, bila orang tu buka jeq kotak tu, mesti dia hampa..sebab kosong..tapi, saya cakap lah pada dia..dalam tu ada kasih sayang dari saya...lagi mahal dari barang berbentuk material ni..kuikuikui... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-12-08 10:09


benda yang disayang di saat ini
is laptop, hp, kamera, kereta heheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

iMah_solehah87
Warga Rasmi
Menyertai: 06.01.2009
Ahli No: 36644
Posting: 4

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-01-09 19:00


apa yang paling iMah sayang?emm kasih sayang family dan persahabatan lah...tanpa mereka tak adalah sokongan dalam hidup ini..barang yang saya sayng semua buku2 saya dan dairi saya...lagipun bila-bila time mereka ini temankan saya..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For iMah_solehah87Profil   Hantar PM kepada iMah_solehah87   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-01-09 00:33


salamun alaik..
semua barang pemberian dari family,sahabat dan yang ana beli dengan hasil titik peluh sendiri ana paling sayang..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 02-02-09 21:55


kereta saya...sebab berjaya membawa saya mencarik rejeki...tapi saya lagi sayang 1st aset saya...moto....huhuh

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

nie_nadia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8745
Posting: 133
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-02-09 23:10


barang paling sayang sekarang ni adalah lap top, henpon & jam tangan hadiah dr mak abah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nie_nadiaProfil   Hantar PM kepada nie_nadia   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-02-09 00:07


Salam,
di saat ini barang yang paling saya sayang ialah my broadband selain laptop...sayang gila ni.kalau tak,tak akan berhabis duit beli broadband dan baiki laptop yang penuh dengan virus.huhu.

Sebab saya sayang 'mereka' adalah kerana ukhwah.com...tanpa 'mereka' tiada lah ukhwah.com untuk saya layari.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

ikrimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.12.2008
Ahli No: 36514
Posting: 154
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-02-09 00:48


salam...
ana sayang apa ye...
tak taula...semenya biasa saja...
yang luarbiasa ana simpan dalam hati saja...
cukupla Allah yang mengetahuinya...
wallahua'lam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikrimahProfil   Hantar PM kepada ikrimah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Hobi
    »» Apa barang yang paling anda sayang disaat ini?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.112747 saat. Lajunya....