Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-04-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air yang mengapungkan kapal; air juga yang menenggelamkan kapal
-- Peribahasa Lama

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 83
Ahli: 0
Jumlah: 83




  Yang Masuk Ke Sini
Kang: 6 hari yang lalu
lidah-penghunus: 8 hari yang lalu
muslimin23: 16 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: bagaimana ek


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» bagaimana ek

Please Mendaftar To Post


Oleh bagaimana ek

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 11:58


ana baru aktif kat portal ukhwah....masih tak kenal ahli2....best tengok ahli2 ukhwah kenal sesama sendiri...bagaimana ana nak kenal lebih dekat ahli2

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

aku_hambamu
Warga 5 Bintang
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29921
Posting: 393

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-08-07 12:01


najah_musla DAH KENAL ana kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aku_hambamuProfil   Hantar PM kepada aku_hambamu   Quote dan BalasQuote

hanif
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4144
Posting: 300
Dari: muar

Johor  


posticon Posting pada: 21-08-07 12:04


kenal ana juga kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanifProfil   Hantar PM kepada hanif   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 13:00


lama2 kenal lah tu..posting selalu.. gunong semanggol dekat bukit merah tu ke? ada sedara kat sana. dekat saja...kat SMKA.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 13:13


salam ukhwah

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 15:18


Pada 21-08-07 12:01 , aku_hambamu posting:

!!! QUOTE !!!

najah_musla DAH KENAL ana kan...



ana kenal enta sebab enta ada kawan kat sek yang ana mengajar sekarang kan....tu saja.....syukran jazilan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 15:19


Pada 21-08-07 12:04 , hanif posting:

!!! QUOTE !!!

kenal ana juga kan...


sedara hanif.....enta kenal ana?ana tak kenal enta....apa2pun syukran jazilan bagi respon....boleh kenalkan diri enta...enta macam kenal ana saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 15:20


Pada 21-08-07 13:00 , zc posting:

!!! QUOTE !!!

lama2 kenal lah tu..posting selalu.. gunong semanggol dekat bukit merah tu ke? ada sedara kat sana. dekat saja...kat SMKA.


haah,gunung semanggol dekat dengan bukit merah...smka kerian ek....dekat saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 15:20


salam kenalan

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 15:20


Pada 21-08-07 13:13 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukhwah


salam ukhwah kembali

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 22:22


salam ukhwah najah_musla.....
moga-moga perkenalan tidak terhenti di portal ini sahaja ek.... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 23:36


Pada 21-08-07 22:22 , ctnurbebo posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukhwah najah_musla.....
moga-moga perkenalan tidak terhenti di portal ini sahaja ek.... :-)


syukran jazilan...ana pun harap moga-moga tidak berhenti di portal ini sahaja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 22-08-07 00:07


salam ukwah dari ana...

lama-lama...kenal lah.

lebih-lebih lagi kalau join JK. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-08-07 00:40


Pada 22-08-07 00:07 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukwah dari ana...

lama-lama...kenal lah.

lebih-lebih lagi kalau join JK. :-)


syukran jazilan saudara mohamad...salam ukhwah buat enta....JK tu apa ye....banyak dah ana baca kat portal ni tulis JK cuma ana tak jumpa betul-betul apa itu JK

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 22-08-07 00:49


salam...

owh ye ke tak tahu...

JK = jejak kasih

portal ukhwah menggunakan perrkataan ini...

tak tahulah Kenapa..

kena tanya MT ukhwah.

mungkin "special" sikit agaknya perkataan itu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 578
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-08-07 07:51


salam ukhwah dr ana jugk..
betul cakap akhi mohamad..
kalau join jk akan kenal..

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-08-07 09:20


Pada 22-08-07 07:51 , abid_19 posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukhwah dr ana jugk..
betul cakap akhi mohamad..
kalau join jk akan kenal..

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::


bagaimana cara nak join JK ye....harap sudi membantu

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-08-07 09:38


najah
.. aku rasa anda hantar saja mesej peribadi dekat orang-orang kuat portal ini.. tanya mereka apa aktiviti terbaru dan yang akan berlangsung.. dari situ boleh lah menghadiri aktiviti2 tersebut untuk mengeratkan silaturrahim.. niat yang baik pasti akan mendapat ganjaran yang baik.. InsyaALLAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

naqiyyah_al-sarirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19666
Posting: 130
Dari: subang jaya

Selangor  


posticon Posting pada: 22-08-07 10:28


salam perkenalan ye...ukhwah fillah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For naqiyyah_al-sarirahProfil   Hantar PM kepada naqiyyah_al-sarirah   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 22-08-07 11:45


ana hafiz...
peace...
:lol: :lol:

kenal tak ?
hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-08-07 08:52


Pada 22-08-07 11:45 , Asward_hafiz posting:

!!! QUOTE !!!

ana hafiz...
peace...
:lol: :lol:

kenal tak ?
hehehe..


kenal tak?hehe...mana lah ana kenal....apa2pun salam pekenalan buat antum semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

Annursyam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10824
Posting: 317
Dari: Jelapang padi

Kedah  


posticon Posting pada: 24-08-07 09:00


ooo JK tu jejak kasih, Ingat Jawatan Kuasa..:-P

salam ukhwah dari saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For AnnursyamProfil   Hantar PM kepada Annursyam   Pergi ke Annursyam's Website   Quote dan BalasQuote

hanif
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4144
Posting: 300
Dari: muar

Johor  


posticon Posting pada: 24-08-07 09:06


ala buat-buat kenal dah laaaaaaaaaaaaaa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanifProfil   Hantar PM kepada hanif   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-08-07 09:53


Pada 24-08-07 09:06 , hanif posting:

!!! QUOTE !!!

ala buat-buat kenal dah laaaaaaaaaaaaaa..


oooo kena buat-buat kenal lah ye :-D apa-apa sajalah ek enta.....salam pekenalan

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-08-07 18:14


Pada 24-08-07 09:53 , najah_musla posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-08-07 09:06 , hanif posting:

!!! QUOTE !!!

ala buat-buat kenal dah laaaaaaaaaaaaaa..


oooo kena buat-buat kenal lah ye :-D apa-apa sajalah ek enta.....salam pekenalan


syukran jazilan buat antum semua.....salam ukhwah :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 24-08-07 18:17


Pada 22-08-07 09:20 , najah_musla posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-08-07 07:51 , abid_19 posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukhwah dr ana jugk..
betul cakap akhi mohamad..
kalau join jk akan kenal..

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::


bagaimana cara nak join JK ye....harap sudi membantu

salam...

haa...

kalau nak join JK, kenalah "alert" pada iklan2 yang dikeluarkan oleh pihak UKHWAH.COM

selalunya... "Banner" akan berada diatas sekali dimuka depan...

k..

wassalam..


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 24-08-07 18:34


Pada 24-08-07 09:00 , Annursyam posting:

!!! QUOTE !!!

ooo JK tu jejak kasih, Ingat Jawatan Kuasa..:-P

salam ukhwah dari saya..


:-D :-D ..boleh d terima



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-08-07 18:35


Pada 24-08-07 18:17 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-08-07 09:20 , najah_musla posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-08-07 07:51 , abid_19 posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukhwah dr ana jugk..
betul cakap akhi mohamad..
kalau join jk akan kenal..

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::


bagaimana cara nak join JK ye....harap sudi membantu

salam...

haa...

kalau nak join JK, kenalah "alert" pada iklan2 yang dikeluarkan oleh pihak UKHWAH.COM

selalunya... "Banner" akan berada diatas sekali dimuka depan...

k..

wassalam..



syukran jazilan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 650
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 09:45


salam ukhwah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.12674 saat. Lajunya....