Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya.
-- al-Baqarah: 286

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Mayat bayi kembar di tandas asrama kolej


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Mayat bayi kembar di tandas asrama kolej

Please Mendaftar To Post


Oleh Mayat bayi kembar di tandas asrama kolej

pewaris_negeri86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.11.2006
Ahli No: 27427
Posting: 116
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-08-07 22:05


- Bila perzinaan menjadi macam makan nasi .
- Bila Hukum Allah tak di ambil peduli

Mayat bayi kembar di tandas asrama kolej
Oleh Saiful Haizan Hasam

SEREMBAN 29 Julai – Mayat sepasang bayi lelaki kembar dipercayai tidak cukup bulan ditemui dalam baldi di tandas asrama pelajar perempuan sebuah kolej swasta di Taman Bukit Delima, di sini malam tadi.

Mayat bayi berbalut kain batik dengan tali pusat yang masih belum dipotong itu ditemui seorang kakitangan kolej berkenaan.

Sebelum itu, seorang pelajar mengadu melihat rakannya yang juga tinggal di asrama itu dalam keadaan pucat dan lesu.

Pelajar berusia 19 tahun berkenaan yang kemudiannya dihantar ke Hospital Tuanku Jafaar (HTJ) untuk pemeriksaan, disahkan melahirkan anak beberapa jam sebelum itu.

Difahamkan, kejadian itu dilaporkan kepada polis oleh pihak HTJ setelah pelajar itu dibawa ke hospital bersama mayat bayi kembar itu.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Asisten Komisioner Huzir Mohamed yang mengesahkan penemuan mayat itu berkata, polis sedang menyiasat seorang pelajar perempuan yang dipercayai ibu kepada bayi itu.

Menurut beliau, pelajar itu sedang dirawat di HTJ dan pihaknya tidak boleh membuat kesimpulan kerana siasatan masih dijalankan.

“Pihak hospital memaklumkan kepada polis kerana mereka sangsi dengan kematian bayi itu dan kami sedang menyiasat.

“Kita masih belum tahu sama ada bayi itu dibunuh atau meninggal sewaktu dilahirkan dan Kenapa pelajar itu merahsiakan mengenai kelahiran tersebut,” katanya.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For pewaris_negeri86Profil   Hantar PM kepada pewaris_negeri86   Pergi ke pewaris_negeri86's Website   Quote dan BalasQuote

pulu
WARGA SETIA
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13934
Posting: 697
Dari: Gorontalo

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 02-08-07 22:19


Astagfirullah... di Malaysia ada juga.

Bookmark and Share

    


  Member Information For puluProfil   Hantar PM kepada pulu   Pergi ke pulu's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 02-08-07 22:39


salam.....
astagfirullah...semkn menjadi-jadi kejadian yang menyayat hati dalam kalangan remaja kita....begitulah akbtnya kalau nafsu mengatasi segalanya......semoga Allah mencucuri rahmat keatas bayi yang tak bersalah tersebut...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 00:18


entahlah.. macam-macam kat luar sana... makin menjadi2.. tu baru yang dilaporkan. belum lagi kita tahu kes-kes yang tak dilaporkan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 08:05


sayangnya...
baby kembar pula tu




:-( :-(


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 03-08-07 08:38


Assalamualaikum wwt...

Inilah akibatnya apabila nafsu menguasai diri.. :-o

Nauzubillah..haiwan pun boleh menjaga anaknya..inikan pula manusia yang sememangnya di kurniakan ALLAH dengan akal fikiran supaya bijak membezakan benda yang halal dan haram..

p/s:semoga individu terbabit kembali ke pangkal jalan..taubat yang sebenar-benar taubat..sebelum semuanya terlambat.


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 08:46


assalamualaikum...

entahlah macam-macam yang berlaku sekarang ni...
di usia yang muda ni kalau tak dijaga dengan betul maka inilah jadinya...
jika nafsu menguasai diri maka perkara begini pasti terjadi..
ingatlah setiap perbuatan yang buruk pasti akan mendapat balasannya..
bertaubatlah dengan sebenar-benar taubat..
Allah Maha Pengampun dan Maha Mengasihani...

*baby kembar pulok tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-08-07 08:48


kasihan baby kecik yang tak bersalah..
inilah lumrah dunia masa kini, bermacam perkara dilakukan tanpa mengira baik buruk..Nafsu melebihi segalanya..sebagai hambaNYA, kita mesti JAGA IMAN, JAGA HATI dan JAGA DIRI.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-08-07 11:16


Assalamualaikum....
Takut....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

zakia_natasya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.07.2007
Ahli No: 30446
Posting: 50
Dari: Balakong

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 11:27


baby kembar pula itu... erm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zakia_natasyaProfil   Hantar PM kepada zakia_natasya   Quote dan BalasQuote

fizal86_anakpadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.07.2006
Ahli No: 25417
Posting: 179
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 11:31


em......sedih..
sedih....
sedih
sedih....
sangat

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizal86_anakpadiProfil   Hantar PM kepada fizal86_anakpadi   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 12:07


Saya tengok dalam National Geographic harimau menjaga seekor anak monyet..memang nampak sangat rasa kasih harimau tu dekat anak monyet tu..(mungkin anak monyet tu kematian ibunya)...Itu haiwan..sanggup menjaga anak haiwan lain..tapi manusia????anak sendiri boleh dibuang dalam tandas dsbgnya...memang jenis yang tak tahu bersyukur..ramai org lain yang berkahwin tetapi belum rezeki mendapat anak..tapi mereka senang-senang buat maksiat...buang anak....Astagfirullahalazim....Dunia semakin hancur....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 12:19


Kucing ana namanya MIMI. Baru dapat first baby. EMPAT ekor. Sebelum dia bersalin ana risau dia tak pandai jaga anak tapi dah 4 bulan usia baby2nya ternyata mimi si kucing ni sangat pandai jaga anak. Sampaikan bila makan, anak2 dia datamg nak makan makanan dia, mimi akan mengalah. LAgi satu, depanjang empat bulan mimi ada baby ni, mimi tak pernah pergi merayap. sentiasa ada bersama anak-anaknya selalu. Anan dapat lihat kasih syang mimi pada baby-babynya..

Lihat, mimi tu kucing tak ada akal tapi ada perasaan dan tahu anak yang dia lahirkan.

So what, manusia yang sebaik-baik kejadian tak tahu menilai anak sebagai anugerah tidak ternilai... :-?

wallahu'alam


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 12:43


ish,terul berullah dunia akhir zaman ni,maksiat zina2 merata,sekarang dah jadi perkara biasa dah...nak tegor,kata busy bodylah..apalah,tak takut Allah swt langsung,bla dah buat baru menyesal...kasihan mak ayah,penat2 bela jaga dari kecik sampai ke besar,tapi anak2 tak faham dan tak reti nak balas jasa mak ayah,malu mak ayah ya allahhurabbi,,,nauzubillahiminzalik,ya allah ya tuhan rabbuizzati,jauhkanlah hambamu yag lemah ini dari segala perbuatan yang boleh mendatangkan kemurkaan darimu,ameen yarabbalalamin

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

rose_itam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.05.2007
Ahli No: 29976
Posting: 371
Dari: Temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 12:46


Pada 03-08-07 08:05 , mujahidah_muslimah posting:

!!! QUOTE !!!

sayangnya...
baby kembar pula tu




:-( :-(



betul tu..bukan senang nak dapat kembar ni..sayang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For rose_itamProfil   Hantar PM kepada rose_itam   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 16:19


Jahiliyah abad ke-21...Bunuh anak sebab lahirkan anak luar nikah...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

rie_boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26704
Posting: 133
Dari: upm bintulu,sarawak

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-08-07 20:28


MasyaAllah apa dah nak jadi dunia sekarang....buang anak macam buah sampah saja...inilah Kalau ilmu agama kurang dalam diri.Semoga gadis itu kembali kepangkalan jalan mintalah ampun dari Allah swt..

Bookmark and Share

    


  Member Information For rie_boyzProfil   Hantar PM kepada rie_boyz   Quote dan BalasQuote

azaha85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.07.2007
Ahli No: 30484
Posting: 92
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 23:01


assalamualaikum.........
apa nak jadi dengan remaja sekarang. masa bercinta sanggup buat apa saja.
mereka tak fikir apa natijahnya.tengok lah.binatang pun sayangkan anaknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaha85Profil   Hantar PM kepada azaha85   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 04-08-07 00:03


hei manusia2.... apa!! dia ingat anak zina ke anak haram ni hina!!... keji!! ...anda lah yang buang anak tu paling keji!!...anak tak berdosa...islam pulak tu...nasib anda lah yang buat kerja syaitan tu.....tu lah becinta ayat nak manis.. pegang sana pegang sini....seluk sana seluk sini......lautan api sanggup ku redah...dah terlepas taubat tak hendak ...pergi buang anak lagi...kembar pulak tu ....2 nyawa....nauzubillahiminzalik......geraaaaaaaaammmmmmmmmm!!!!!!!!........

....ikhlaskan dalam beribadat jauhkan maksiat.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 04-08-07 09:06


astaghfirullahalazim...


tak ada hati dan perasaan ke??..

pelik....pelik....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ratusyahaddah_uitmperak
Warga Rasmi
Menyertai: 27.08.2006
Ahli No: 26078
Posting: 2
Dari: tampin

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-07 11:45


masyaALLAH....
ini semua dah akhr zaman..manusia dah lupa sgle-gleye dengan godaan dunia...
nauzubillahiminzalik....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ratusyahaddah_uitmperakProfil   Hantar PM kepada ratusyahaddah_uitmperak   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 04-08-07 12:11


reality kehidupan manusia zaman sekarang...
nauzubillahiminzalikh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 578
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-08-07 20:35


salam...
zina sekarang makin menjadi-jadi..
kehidupan sekarang..

anda bijak jauhi zina

-------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-08-07 22:24


Pada 04-08-07 00:03 , ilhammusafir posting:

!!! QUOTE !!!

hei manusia2.... apa!! dia ingat anak zina ke anak haram ni hina!!... keji!! ...anda lah yang buang anak tu paling keji!!...anak tak berdosa...islam pulak tu...nasib anda lah yang buat kerja syaitan tu.....tu lah becinta ayat nak manis.. pegang sana pegang sini....seluk sana seluk sini......lautan api sanggup ku redah...dah terlepas taubat tak hendak ...pergi buang anak lagi...kembar pulak tu ....2 nyawa....nauzubillahiminzalik......geraaaaaaaaammmmmmmmmm!!!!!!!!........

....ikhlaskan dalam beribadat jauhkan maksiat.....


sabar ilhammusafir :-D :-D :-D

ni masalah ummah..bukan masalah individu..recheck semula pada punca dari sekecil-kecil punca..pihak parents paling penting..

kita berharap moga Allah ampunkan dosa ibu muda tersebut..kesalahan itu kekhilafannya dengan Allah dan ibu bapanya..moga-moga dia insaf dan kita harus berlapang dada dan berikan peluang jika dia dah dibuka jalan untuk bertaubat.. :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

nor_2118
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22238
Posting: 66
Dari: seberang perai

Pahang  


posticon Posting pada: 04-08-07 22:35


salam...
buat pembaca ukhwah yang setia, ambillh pengajaran dari kes tu... semoga kita dijauhkan dengan dugaan spti itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nor_2118Profil   Hantar PM kepada nor_2118   Quote dan BalasQuote

sara_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.11.2006
Ahli No: 27322
Posting: 88
Dari: mesir

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-08-07 00:41


Assalamualaikum........
moga ALLAH berikan hidayah pada adik tu supaya dia bertaubat dan diletak kan dia di tempat orang-orang baik dan bersih hatinya............minta jauh lah ana dari perbuatan tu..amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For sara_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sara_mujahidah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-08-07 11:45


taktau nak kata apa

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

nurul_huda3110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16604
Posting: 171
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-07 12:03


bila nafsu menguasai diri..

Ya Allah,Kau lindungilah kami dari kejahatan dan bisikan syaitan yang direjam.Teguhkanlah iman kami dan kurniakanlah kami kasih sayangMu.amin.. :-)

:-) :-D pRoud To Be MusLim :-) :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_huda3110Profil   Hantar PM kepada nurul_huda3110   Quote dan BalasQuote

zaLzaLah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22169
Posting: 69
Dari: BuMi AnBiYa' Me$iR

singapore  


posticon Posting pada: 05-08-07 12:23


sungguh menyayat hati..tulah masa mula-mula buat tak ingat apa-apa dah..bila dah terhadi baru nak menyesal dah tak guna waktu tu..hanya taubatlah yang dapat dia lakukan..kita sama-sama berdoa semoga Allah turunkan taufiq&hidayah pada org yang melakukannyaaa..amiin..

sayangnyee dapat kembar lagi,bukan senang ek nak dapat kembar...emmmm!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaLzaLahProfil   Hantar PM kepada zaLzaLah   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-08-07 23:24


astahfirullah...inilah yang rasulullah cakap..
umat islam di akhir zaman seperti buih2 di lautan...banyak tapi tak ada kekuatan,nauzubillah min zalik~

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

cahaya_airterjun
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.06.2007
Ahli No: 30322
Posting: 41
Dari: Bumi Allah..

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-08-07 09:32


astrafirullalazim..

inilah dunia zaman sekarang..
sedihnya..
anak kembar pulop tu..
kalau bagi kat ana jaga..anak sanggup jaga tau..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_airterjunProfil   Hantar PM kepada cahaya_airterjun   Quote dan BalasQuote

faried
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26185
Posting: 150
Dari: kedah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-08-07 12:33


bila pemimpin mengabaikan agama......

maka lahirlah rakyat berperangai seperti binatang....sanggup membuang anak sendiri, sedangkan binatang lebih menghargai anaknya.....

macam ini lah dunia akhir zaman......

Bookmark and Share

    


  Member Information For fariedProfil   Hantar PM kepada faried   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-08-07 23:28


sayangnyer bayi kembar :( ...kenapa buat begitu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-08-07 00:50


emm...
ana tkejut juga tentang brita ini...
lect ana ada bagi tahu dalam kls masa brita ni keluar kat paper...
benda ni dekat saja dengan tempat ana belajar...
erk...
tak nak lah komen lebih-lebih...
phm2 saja lah ye...

~menyemai kasih memupuk ukhwah~

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

Al-Qarni
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6699
Posting: 296
Dari: fakulti ekonomi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-08-07 11:12


org susah payah tunggu bertahun2 nak dapat anak....berubat sana sini..ada yang berpisah kerana pasangan tak mampu nak lahirkan anak....yang ni pulak senang-senang saja buang anak....ana ni masa mula-mula walimah,6 bulan mnggu pun dah naik risau....hishhhh....kejam2....nauzubillah...Allahurabbi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-QarniProfil   Hantar PM kepada Al-Qarni   Pergi ke Al-Qarni's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.131971 saat. Lajunya....