Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 25
Ahli: 0
Jumlah: 25




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 6 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: Suka menyakat!! (lelaki, sila jawab)


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» Suka menyakat!! (lelaki, sila jawab)

Please Mendaftar To Post


Oleh Suka menyakat!! (lelaki, sila jawab)

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 17:08


Assalamualaikum

Ana ada dua orang sahabat.. Seorang lelaki, dan seorang gadis... Katakan lah, yang lelaki namanya ali... Dan yang wanita namanya saf...

Pendek kan cerita, si ali, suka sangat menyakat si saf ni... Yang menjadi peliknya, dia hanya suka menyakat saf sahaja.. Tetapi, kawan kawan di sekelilingnya, ali hanya buat seolah olah yang lain tak wujud... Hanya saf sahaja yang dia ingin sakat.. Pernah kami keluar bertiga (saya, ali dan saf)... Dengan saya dia buat bodoh.. Tapi dengan saf, dia menyakat sahaja.. Bukan saya nak jeles... Tapi, saya peliklah... Kenapa ye???? ... Boleh tak, apakah tandanya ini???


-----------------
Setiap yang hidup pasti akan pergi.. Sentiasa lah bermuhasabah diri setiap hari


Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 17:13


dia suka lah itu maknanya...
tak pun memang da cmtue..


-----------------

"prevention is better than cure"


[ Telah diedit oleh: adam_muslimin pada 05-06-07 17:14 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 17:17


Entah lah... Yang peliknya, dengan saf sahaj dia macam 2... Dengan orang lain tak pula

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-06-07 17:23


kawan cakap mnyakat tu saja nak mesra2

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

FIENDA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2006
Ahli No: 27433
Posting: 224
Dari: NS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-06-07 17:23


kita pun rasa dia suka dengan yang seorang-seorang.
2sbb dia kacau!

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIENDAProfil   Hantar PM kepada FIENDA   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-06-07 17:25


kira nya kalau laki tu suka menyakat perempuan tu, laki tu suka kat perempuan tu lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 17:29


ouh gitru eh... Baru makcik tau... hehehe... macam real saja... saya baru nak masuk 22

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 17:29


ouh gitru eh... Baru makcik tau... hehehe... macam real saja... saya baru nak masuk 22

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 18:04


dia suka kat kawan tu agaknya..tak pun dia memang perangai macam tu agaknya..
sebaya lah kita ni ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

AUS_85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16977
Posting: 172
Dari: KL

Perak  


posticon Posting pada: 05-06-07 18:21


actually lelaki akan nyakat yang kaki melayan nya perempuan. kalau tak layan sure diepun malas nak nyakat.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For AUS_85Profil   Hantar PM kepada AUS_85   Quote dan BalasQuote

nur_ashikin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27359
Posting: 256
Dari: shah alam

malaysia  


posticon Posting pada: 05-06-07 19:56


apa topik ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ashikinProfil   Hantar PM kepada nur_ashikin   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-06-07 20:39


sesetengah sebab lelaki tu suka berkawan dengan perempuan tu...dalam erti kata berminat tu..kena tanya lagi sekali lah...mungkin muslimat tu memang mudah balas balik sakatan lelaki tu...Biasanya benda ni 2 ways communication...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

zaidharithah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.03.2006
Ahli No: 23661
Posting: 198
Dari: In thE WoRlD

macedonia  


posticon Posting pada: 05-06-07 21:06


Pada 05-06-07 17:25 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

kira nya kalau laki tu suka menyakat perempuan tu, laki tu suka kat perempuan tu lah...



soooooookoooooooooong...................

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidharithahProfil   Hantar PM kepada zaidharithah   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 05-06-07 21:14


lelaki memang gatal...heheh=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

arezy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25607
Posting: 124
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 23:05


:-D Yang ini kisah benar ke???macam benar saja...eh tak semua lelaki gatal :-P ...saja saja nak timbulkan suasana ceria kut..kalau perempuan yang suka menyakat pulak???maksudnya perempuan tuu suka kat lelaki tu lah??? :lol: :lol: :lol:
[ Telah diedit oleh: arezy pada 05-06-07 23:12 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For arezyProfil   Hantar PM kepada arezy   Quote dan BalasQuote

lightarrowss
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23586
Posting: 167
Dari: KELANTAN

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 23:09


em..laki tu minat kat permpuan tu lah agaknya...tu dia sakat seorang tu saja agaknya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lightarrowssProfil   Hantar PM kepada lightarrowss   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 12-06-07 14:18


alaaa...senang cerita si ali tu nak tackle si saf tu lah...tu pun tak faham-faham ka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

comel
Warga 5 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1334
Posting: 399
Dari: Mont'Kiara

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-06-07 14:46


mungkin perempuan tu suka layan dia agaknya...

tak pun dia suka kat perempuan tu...

tak pun nak tumpang kelebihan yang perempuan tu ada...ilmu ke..nak pinjam nota ke...

tak pun memang dia tak boleh tengok budak perempuan tu....geram saja...ha..ha..ha..ha..

Bookmark and Share

    


  Member Information For comelProfil   Hantar PM kepada comel   Quote dan BalasQuote

rose_itam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.05.2007
Ahli No: 29976
Posting: 371
Dari: Temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-06-07 14:53


Pada 05-06-07 17:25 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

kira nya kalau laki tu suka menyakat perempuan tu, laki tu suka kat perempuan tu lah...


setuju dengan redgirl

Bookmark and Share

    


  Member Information For rose_itamProfil   Hantar PM kepada rose_itam   Quote dan BalasQuote

Al-Qarni
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6699
Posting: 296
Dari: fakulti ekonomi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-06-07 14:56


uihhhh...dok tau gok itu...entah-entah yang xdisakat tu yang disukai tak?....biasanya laki ni ada double mening ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-QarniProfil   Hantar PM kepada Al-Qarni   Pergi ke Al-Qarni's Website   Quote dan BalasQuote

edwina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.07.2004
Ahli No: 9873
Posting: 72
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 12-06-07 15:51


abe ana pun suka sakat org...
adik-adik lagi lah suka sangat..
eeeeeee.... geram sebab sampai sekarang tak boleh balas balik...

ada ubi ada batas

Bookmark and Share

    


  Member Information For edwinaProfil   Hantar PM kepada edwina   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 12-06-07 20:49


lelaki yang gatal agaknya..huhuh=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 12-06-07 21:01


Assalamualaikum...sia suka dengan orang yang dia sakat [email protected] budak tu jenis tak mudah melatah bila disakat...setengah orang akan marah bila disakat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-06-07 22:36


lagi marah lagi best sakat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Qarni
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6699
Posting: 296
Dari: fakulti ekonomi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 14-06-07 09:45


Pada 12-06-07 20:49 , Strawberry_Ungu posting:

!!! QUOTE !!!

lelaki yang gatal agaknya..huhuh=)


kalau xgatal lelaki.....xlaku lah kaum hawa nanti:lol:


-----------------
Jihad Dijalan ALLAH SWT....cita-cita mati sebagai JUNDULLAH!


Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-QarniProfil   Hantar PM kepada Al-Qarni   Pergi ke Al-Qarni's Website   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 14-06-07 10:15


Pada 05-06-07 23:05 , arezy posting:

!!! QUOTE !!!

:-D Yang ini kisah benar ke???macam benar saja...eh tak semua lelaki gatal :-P ...saja saja nak timbulkan suasana ceria kut..kalau perempuan yang suka menyakat pulak???maksudnya perempuan tuu suka kat lelaki tu lah??? :lol: :lol: :lol:



lebih gila kurang macam 2 ar....
tapi biasa nya puan dok buat gitu...
malu gila....
Kalau laki memang macam 2 sebab dia rasa seronok tengok puan malu2 kena kaco dengan dia.....
[ Telah diedit oleh: kembara_girl pada 14-06-07 10:19 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

Nur_DeHearty
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.05.2007
Ahli No: 30099
Posting: 26
Dari: Negeri Adat Perpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-06-07 11:28


hehe..lawak lah...hahaha
tapi memang lumrh org laki suka sakat perempuan..
dr yang kecik sampai lah dah beso semua suka mnyakat..
hmmm..taktik mengayat...huhu
tapi fikiran org laki ni tak boleh nak duga..hmmmm

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_DeHeartyProfil   Hantar PM kepada Nur_DeHearty   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-06-07 12:20


er...pasal dia suka tengok perempuan tu macam nak marah.comey agaknya.tu yang dia suka sakat.dia saja nak dengar perempuan tu marah kat dia.mungkin jauh dalam hati dia ada yang tersembunyi....


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 23:35


Tak semestinya kalau lelaki tu suka menyakat perempuan tu, lelaki tu suka kat perempuan tu...Ada juga yang saja nak test 'line' clear ke tak...Kalau 'line' clear boleh lah masuk jarum...Jadi berhati-hati ye...Jangan cepat sangat nak perasan...Pandai-pandai lah kawal perasaan tu supaya tak kecewa kemudian hari...

Kita boleh ibaratkan lelaki ni macam hacker lah...Hacker kalau dia nak pecah masuk sesuatu network, dia bukanya main redah saja...Dia akan buat testing dulu dekat network tu untuk mencari kekuatan dan kelemahan network tersebut...Dan bila dah cukup maklumat baru dia attack network tu...Kalau network tersebut sukar untuk di tembusi, hacker tersebut akan cari sasaran yang lebih mudah...

Sama lah macam kes lelaki dan perempuan…Kalau lelaki tengok perempuan tu jenis yang boleh di gula-gulakan, boleh cuit sana cuit sini, boleh pegang-pegang, lelaki apa lagi, keluar lah taring dia…Saya pernah nampak dan dengar…Bukan saya pandai-pandai reka cerita…Antara ayat yang pernah saya dengar:”Aku tengok budak perempuan tu ok saja. Aku pun selamber saja lah peluk pinggang dia…” 8-)

Lagi satu saya nak cakap ni…Lelaki ni kalau dia buat jahat dengan perempuan contohnya pegang tangan, peluk perempuan tu ke dia akan cerita dekat kawan-kawan dia…Bayangkan gambar kita sedang di peluk oleh lelaki menjadi bahan tontonan orang lelaki…Tak malu ke?...Ini kisah benar …Bukan nya cerita dongeng…

Jadi kesimpulannya jangan layan kalau ada lelaki nak mengatal…Buat bodoh saja…


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 22-06-07 23:47


Pada 22-06-07 23:35 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

Tak semestinya kalau lelaki tu suka menyakat perempuan tu, lelaki tu suka kat perempuan tu...Ada juga yang saja nak test 'line' clear ke tak...Kalau 'line' clear boleh lah masuk jarum...Jadi berhati-hati ye...Jangan cepat sangat nak perasan...Pandai-pandai lah kawal perasaan tu supaya tak kecewa kemudian hari...

Kita boleh ibaratkan lelaki ni macam hacker lah...Hacker kalau dia nak pecah masuk sesuatu network, dia bukanya main redah saja...Dia akan buat testing dulu dekat network tu untuk mencari kekuatan dan kelemahan network tersebut...Dan bila dah cukup maklumat baru dia attack network tu...Kalau network tersebut sukar untuk di tembusi, hacker tersebut akan cari sasaran yang lebih mudah...

Sama lah macam kes lelaki dan perempuan…Kalau lelaki tengok perempuan tu jenis yang boleh di gula-gulakan, boleh cuit sana cuit sini, boleh pegang-pegang, lelaki apa lagi, keluar lah taring dia…Saya pernah nampak dan dengar…Bukan saya pandai-pandai reka cerita…Antara ayat yang pernah saya dengar:”Aku tengok budak perempuan tu ok saja. Aku pun selamber saja lah peluk pinggang dia…” 8-)

Lagi satu saya nak cakap ni…Lelaki ni kalau dia buat jahat dengan perempuan contohnya pegang tangan, peluk perempuan tu ke dia akan cerita dekat kawan-kawan dia…Bayangkan gambar kita sedang di peluk oleh lelaki menjadi bahan tontonan orang lelaki…Tak malu ke?...Ini kisah benar …Bukan nya cerita dongeng…

Jadi kesimpulannya jangan layan kalau ada lelaki nak mengatal…Buat bodoh saja…



kadang-kadang lelaki ni boleh jadi kaum yang menakutkan..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 08:42


tak reti nak menyakat berkelei

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Qaisar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2006
Ahli No: 27543
Posting: 266
Dari: Darul Aman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 10:48


Pada 22-06-07 23:47 , Strawberry_Ungu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-06-07 23:35 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

Tak semestinya kalau lelaki tu suka menyakat perempuan tu, lelaki tu suka kat perempuan tu...Ada juga yang saja nak test 'line' clear ke tak...Kalau 'line' clear boleh lah masuk jarum...Jadi berhati-hati ye...Jangan cepat sangat nak perasan...Pandai-pandai lah kawal perasaan tu supaya tak kecewa kemudian hari...

Kita boleh ibaratkan lelaki ni macam hacker lah...Hacker kalau dia nak pecah masuk sesuatu network, dia bukanya main redah saja...Dia akan buat testing dulu dekat network tu untuk mencari kekuatan dan kelemahan network tersebut...Dan bila dah cukup maklumat baru dia attack network tu...Kalau network tersebut sukar untuk di tembusi, hacker tersebut akan cari sasaran yang lebih mudah...

Sama lah macam kes lelaki dan perempuan…Kalau lelaki tengok perempuan tu jenis yang boleh di gula-gulakan, boleh cuit sana cuit sini, boleh pegang-pegang, lelaki apa lagi, keluar lah taring dia…Saya pernah nampak dan dengar…Bukan saya pandai-pandai reka cerita…Antara ayat yang pernah saya dengar:”Aku tengok budak perempuan tu ok saja. Aku pun selamber saja lah peluk pinggang dia…” 8-)

Lagi satu saya nak cakap ni…Lelaki ni kalau dia buat jahat dengan perempuan contohnya pegang tangan, peluk perempuan tu ke dia akan cerita dekat kawan-kawan dia…Bayangkan gambar kita sedang di peluk oleh lelaki menjadi bahan tontonan orang lelaki…Tak malu ke?...Ini kisah benar …Bukan nya cerita dongeng…

Jadi kesimpulannya jangan layan kalau ada lelaki nak mengatal…Buat bodoh saja…



kadang-kadang lelaki ni boleh jadi kaum yang menakutkan..huhu


ada pun 2 kaum saja.. hehehe.. ini taktik lama..
saya pun besar pakai jugak time sekolah rendah dulu.. hehhehe
tapi, sekarang tak buat dah lah.. nak makan penampor?
apapun, muslimat bila dah kena usik macam tu..maintain, jangan perasan sangat, sebab takut nanti laki tu ambil kesempatan pula..
wallahua'lam..


-----------------
Assubhubada'


Bookmark and Share

    


  Member Information For QaisarProfil   Hantar PM kepada Qaisar   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 23-06-07 13:03


si saf tu tembam agaknya.....orang tembam ni biasa nya mmng selalu kena sakat dan suka menyakat orang.....:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.112298 saat. Lajunya....