Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-04-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
Kang: 6 hari yang lalu
lidah-penghunus: 8 hari yang lalu
muslimin23: 16 hari yang lalu


Kelakar
Topik: Datang bulan


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» Datang bulan

Please Mendaftar To Post


Oleh Datang bulan

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-05-06 16:06


Ali dan teman-teman sekelasnya di tadika di tugaskan gurunya mencari sesuatu peristiwa menarik untuk di ceritakan dan di gambarkan keesokan harinya di sekolah. Keesokan harinya tiba giliran Ali untuk menggambarkan hal menarik yang di temuinya. Ia pun menggambarkan sebuah lingkaran yang di namainya " Datang Bulan. "


Gurunya pelik dan menanyakan apa alasan Ali menganggap datang bulan adalah sesuatu peristiwa yang menarik.
Ali pun menjawab dengan selamba." Saya sendiri bingung apa yang menarik tentang datang bulan. Yang jelas setelah kakak sulung saya menyatakan terlambat datang bulan selama tiga bulan, ayah saya tiba-tiba sakit jantung. Ibu pula menangis tak henti dan anak muda yang sewa di sebelah rumah bunuh diri." :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

adreena
Warga Rasmi
Menyertai: 24.11.2006
Ahli No: 27466
Posting: 11

blank  


posticon Posting pada: 28-11-06 14:25


tak tahu nak komen apa??

Bookmark and Share

    


  Member Information For adreenaProfil   Hantar PM kepada adreena   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-11-06 16:53


:-? :-? :-?


-----------------
pregnancy


Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 28-11-06 17:42


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

ulfah_widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25325
Posting: 301
Dari: Kedah - Perak - Johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-11-06 18:13


Erk..cerita begini pun ada....????

Bookmark and Share

    


  Member Information For ulfah_widadProfil   Hantar PM kepada ulfah_widad   Quote dan BalasQuote

muslimah_87
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.01.2004
Ahli No: 6527
Posting: 221
Dari: UM

Johor  


posticon Posting pada: 28-11-06 20:52


erk...tak paham lah...boleh trangkan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_87Profil   Hantar PM kepada muslimah_87   Quote dan BalasQuote

Putri_Cahaya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24825
Posting: 335

malaysia  


posticon Posting pada: 28-11-06 20:57


emmm... rasa-rasanya maksudnya dia macam gini.. kakak ali tu mengandung dan ayah si ali tu sakit jantung sebab terkejut, mak si ali pula sedih.. budak lelaki sebelah rumah tu faham2 saja lah...

haiii.. macam-macam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putri_CahayaProfil   Hantar PM kepada Putri_Cahaya   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-11-06 20:57


:-? :-? :-? :-? :-?


-----------------
BERTEMU DAN BERPISAH ADALAH KETENTUAN ALLAH
[ Telah diedit oleh: qudwah pada 28-11-06 20:58 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

ad-din
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19148
Posting: 648
Dari: terengganu-

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-11-06 20:59


kelakar ke??

Bookmark and Share

    


  Member Information For ad-dinProfil   Hantar PM kepada ad-din   Quote dan BalasQuote

Yam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.06.2006
Ahli No: 24996
Posting: 80
Dari: Seremban-UKM

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-11-06 21:08


hehehe
kakak dia cuba nak bagtau yang dia dah termengandung 3 bulan.huhu


-----------------
Dont Simply Trust your Frenz....



Bookmark and Share

    


  Member Information For YamProfil   Hantar PM kepada Yam   Quote dan BalasQuote

vanadium_oksida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13944
Posting: 279
Dari: manjung ,perak

Perak  


posticon Posting pada: 28-11-06 22:11


ooooo...ingatkan apa tadi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For vanadium_oksidaProfil   Hantar PM kepada vanadium_oksida   Quote dan BalasQuote

vanadium_oksida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13944
Posting: 279
Dari: manjung ,perak

Perak  


posticon Posting pada: 28-11-06 22:25


ooooo...ingatkan apa tadi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For vanadium_oksidaProfil   Hantar PM kepada vanadium_oksida   Quote dan BalasQuote

affenry
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2006
Ahli No: 25617
Posting: 130
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-11-06 00:14


salam.........
hehehehehe....
mengong betul cerita ni...........
boleh sikit perut ini...........
hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For affenryProfil   Hantar PM kepada affenry   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-11-06 00:19


tak paham..tak paham lah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 01-12-06 08:21


:lol: :lol: :lol: kelakar lah


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share

    


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

Nil
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20136
Posting: 435
Dari: Temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 03-12-06 15:01


:lol:
yang tak faham tu boleh tanya lah pada org perempuan, kakak ke, mak ke....
kalau tak datang bulan selama tiga bulan tu apa maksudnya

Bookmark and Share

    


  Member Information For NilProfil   Hantar PM kepada Nil   Quote dan BalasQuote

sahlon
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.03.2005
Ahli No: 15287
Posting: 281
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 15:20


salam....

kelakar....

melihat sesuatu dari kaca mata kanak-kanak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahlonProfil   Hantar PM kepada sahlon   Quote dan BalasQuote

maya_sakura
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2006
Ahli No: 24795
Posting: 214
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-12-06 16:40


so..jagala diri..hiasilah peribadi..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For maya_sakuraProfil   Hantar PM kepada maya_sakura   Quote dan BalasQuote

ubai
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.10.2006
Ahli No: 26903
Posting: 35
Dari: Serdang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 17:37


kalau akak tak mengandung bagaimana???? bagaimana????

Bookmark and Share

    


  Member Information For ubaiProfil   Hantar PM kepada ubai   Pergi ke ubai's Website   Quote dan BalasQuote

zalai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18844
Posting: 94
Dari: cairo,egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-12-06 16:37


kurang kelakar

Bookmark and Share

    


  Member Information For zalaiProfil   Hantar PM kepada zalai   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-12-06 18:46


Kenapa bulan datang? BUKAN DATANG HAID KE?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

fauziana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.07.2004
Ahli No: 10117
Posting: 103
Dari: Kuala terengganu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-12-06 21:46


erm...
m'konfiuskan.tapi ad saja yang tak datang bulan 3 bulan tapi tak mngandung pun... =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzianaProfil   Hantar PM kepada fauziana   Quote dan BalasQuote

ibnusina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10405
Posting: 146
Dari: bumi ciptaan-NYA

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-12-06 22:25


heheh...sempoi juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnusinaProfil   Hantar PM kepada ibnusina   Quote dan BalasQuote

dibaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2006
Ahli No: 25256
Posting: 181
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 09-12-06 20:32


ali ni tak patut tol pergi cerita kat cikgu dia buat apa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dibaaProfil   Hantar PM kepada dibaa   Quote dan BalasQuote

zaidharithah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.03.2006
Ahli No: 23661
Posting: 198
Dari: In thE WoRlD

macedonia  


posticon Posting pada: 17-12-06 10:33


tolong sambung ni.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidharithahProfil   Hantar PM kepada zaidharithah   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 12:37


tak kelakar pun.. :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

nurhoney
Warga Rasmi
Menyertai: 07.10.2006
Ahli No: 26826
Posting: 15

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 12:50


Apa yang kelakarnya???
Tak faham lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhoneyProfil   Hantar PM kepada nurhoney   Quote dan BalasQuote

nisaulfadhilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2006
Ahli No: 27084
Posting: 207
Dari: irbid

jordan  


posticon Posting pada: 17-12-06 12:58


apa jenis cerita dah!!!!!!!!
susah difahami dan tak ada pengajaran yang dapat diambil..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisaulfadhilahProfil   Hantar PM kepada nisaulfadhilah   Quote dan BalasQuote

saifuddin_92
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25600
Posting: 271
Dari: batu pahat

turkey  


posticon Posting pada: 17-12-06 13:20


salam

         :-? :-? :-? :-? :-?
            :lol: :lol: :lol: :lol:



        tak tau nak cakap!!!


-----------------
www.mujahidin07.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For saifuddin_92Profil   Hantar PM kepada saifuddin_92   Pergi ke saifuddin_92's Website   Quote dan BalasQuote

aleeya_athirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.08.2006
Ahli No: 25748
Posting: 128
Dari: Ipoh

malaysia  


posticon Posting pada: 17-12-06 14:26


kena terangkan lah..
saya baca pun tak faham...huhuhuhuhu..

???????????????????


-----------------
jAgA iMAn..hIAsI pEriBAdI..iNsYaALLah dIbErKaTi
[ Telah diedit oleh: aleeya_athirah pada 17-12-06 14:27 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For aleeya_athirahProfil   Hantar PM kepada aleeya_athirah   Quote dan BalasQuote

ubai
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.10.2006
Ahli No: 26903
Posting: 35
Dari: Serdang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-12-06 00:03


Kepada sesiapa yang tidak faham, sila teruskan dengan ketidakfahaman anda. Sekiranya anda faham, tak perlulah diterangkan kepada golongan yang tidak faham, kerana lambat laun kematangan mereka akan memahamkan mereka... sekian, terima kasih... :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ubaiProfil   Hantar PM kepada ubai   Pergi ke ubai's Website   Quote dan BalasQuote

cheekmate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16664
Posting: 287
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-12-06 02:23


aku minta maaf awal-awal kalau pertanyaan aku ni terlalu keterlaluan................

soalan aku, kalau orang perempuan mengandung, dia tak datang bulan?

p/s : sekadar bertanya, ingin tahu....................

Bookmark and Share

    


  Member Information For cheekmateProfil   Hantar PM kepada cheekmate   Pergi ke cheekmate's Website   Quote dan BalasQuote

azrina_zainal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27023
Posting: 189
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-12-06 10:49


Pada 23-12-06 02:23 , cheekmate posting:

!!! QUOTE !!!

aku minta maaf awal-awal kalau pertanyaan aku ni terlalu keterlaluan................

soalan aku, kalau orang perempuan mengandung, dia tak datang bulan?

p/s : sekadar bertanya, ingin tahu....................


haah, tak datang lah.. :-P nak keterangan lanjut lagi...tanya pada yang lebih arif...ibu2 anda semua!

Bookmark and Share

    


  Member Information For azrina_zainalProfil   Hantar PM kepada azrina_zainal   Quote dan BalasQuote

hilwi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.09.2004
Ahli No: 11432
Posting: 87
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-12-06 11:36


hm...
macam-macam....
perempuan selalu lah beringat...
mak ayah sentiasalah ambk berat...
lelaki, dengan org perempuan..mestilah kena hormat....
aman dunia akhirat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hilwiProfil   Hantar PM kepada hilwi   Quote dan BalasQuote

ubai
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.10.2006
Ahli No: 26903
Posting: 35
Dari: Serdang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 09:24


Pada 23-12-06 02:23 , cheekmate posting:

!!! QUOTE !!!

aku minta maaf awal-awal kalau pertanyaan aku ni terlalu keterlaluan................

soalan aku, kalau orang perempuan mengandung, dia tak datang bulan?

p/s : sekadar bertanya, ingin tahu....................


Hehehe...bagus jugak soalan ni. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh belajar biologi spm tingkatan 5. Dia ajar tentang sistem kandungan, memang lah sensitif, tapi kena tahu tau. Pasni nak jadi doktor ke, nak jadi ayah ke, nak jadi mak ke...semua kena tahu...hehehe.

Boleh tanya kawan-kawan yang ambil sains tulen spm yang dah masuk tingkatan 5. Mungkin ada dalam buku teks...

p/s: selalunya tajuk ini ramai yang tak ngantuk dalam kelas...hahaha :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ubaiProfil   Hantar PM kepada ubai   Pergi ke ubai's Website   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 10:04


:-) peristiwa yang akan di alami oleh semua kaum hawa......


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

bintubahariyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2006
Ahli No: 25924
Posting: 242
Dari: usm

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 13:21


takpa, tak faham pun takpa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintubahariyahProfil   Hantar PM kepada bintubahariyah   Pergi ke bintubahariyah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 25-12-06 13:50


poyo

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

naqiyyah_al-sarirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19666
Posting: 130
Dari: subang jaya

Selangor  


posticon Posting pada: 25-12-06 13:58


Pada 23-12-06 02:23 , cheekmate posting:

!!! QUOTE !!!

aku minta maaf awal-awal kalau pertanyaan aku ni terlalu keterlaluan................

soalan aku, kalau orang perempuan mengandung, dia tak datang bulan?

p/s : sekadar bertanya, ingin tahu....................



kalau mengandung memang tak datang bulan..kalau datang bulan maksudnya tak mengandung lah sebab tanya lah sendiri kepada org yang mengetahuinya... :-)


-----------------
" setiap agama itu mempunyai akhlak, akhlak bagi Islam adalah MALU "


Bookmark and Share

    


  Member Information For naqiyyah_al-sarirahProfil   Hantar PM kepada naqiyyah_al-sarirah   Quote dan BalasQuote

Nafizatul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 15443
Posting: 80
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 25-12-06 14:30


huhu..macam-macam cerita sekarang...thinking... =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NafizatulProfil   Hantar PM kepada Nafizatul   Quote dan BalasQuote

sara_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.11.2006
Ahli No: 27322
Posting: 88
Dari: mesir

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 17:29


Assalamualikum
ni mesti kes mengandung ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sara_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sara_mujahidah   Quote dan BalasQuote

baiz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23053
Posting: 42
Dari: BaitulMuslim

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-12-06 17:53


isk.ada ke cerita ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For baizProfil   Hantar PM kepada baiz   Quote dan BalasQuote

perak
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.08.2006
Ahli No: 25855
Posting: 138
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-12-06 12:40


mm.............macam-macam

Bookmark and Share

    


  Member Information For perakProfil   Hantar PM kepada perak   Pergi ke perak's Website   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 28-12-06 13:58


Pada 23-12-06 02:23 , cheekmate posting:

!!! QUOTE !!!

aku minta maaf awal-awal kalau pertanyaan aku ni terlalu keterlaluan................

soalan aku, kalau orang perempuan mengandung, dia tak datang bulan?

p/s : sekadar bertanya, ingin tahu....................



normally macam tu,lah..tapi depends on da person...ada yang tetap datang till beberapa bulan nak deliver baby...tapi kalau datang pun tak lah sebyk dia tak mengandung...erm, ok?

actually pendidikan seks ni kena dedahkan kepada anak2 dengan cara paling baik, paling berhemah... benda ni semua orang kena tahu...kena ambil peranan & pengajaran... :roll:


-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..


Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

nurwahida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5946
Posting: 338
Dari: USM

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-12-06 14:05


salam..
macam-macam....balik tanya mak...tanya org yang arif ini,,,
huhuhuhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurwahidaProfil   Hantar PM kepada nurwahida   Pergi ke nurwahida's Website   Quote dan BalasQuote

nur_ashikin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27359
Posting: 256
Dari: shah alam

malaysia  


posticon Posting pada: 28-12-06 15:03


hai...budak-budak..manela paham

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ashikinProfil   Hantar PM kepada nur_ashikin   Quote dan BalasQuote

said_azzubair
Warga Rasmi
Menyertai: 11.12.2006
Ahli No: 27712
Posting: 5
Dari: bukit kayu hitam, kedah

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-12-06 12:18


rasa-rasa cerita ni patut ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For said_azzubairProfil   Hantar PM kepada said_azzubair   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.145829 saat. Lajunya....