Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Ibnu al-Qayyim al-Jauziyah pernah berkata: Tidak dimungkiri bahawa hati itu dapat berkarat seperti berkaratnya besi dan perak. Alat yang dapat membersihkan hati berkarat adalah zikir. Zikir dapat membersihkan hati berkarat sehingga dapat berubah menjadi bening seperti cermin yang bersih. Apabila seseorang meninggalkan zikir, hatinya akan berkarat. Dan apabila ia berzikir, hatinya akan bersih.
--

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 75
Ahli: 0
Jumlah: 75




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 8 hari yang lalu
the_brOtherz: 36 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: Selamat Hari Lahir irda82...


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Selamat Hari Lahir irda82...

Please Mendaftar To Post


Oleh Selamat Hari Lahir irda82...

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 09:24


Assalamualaikum..

1 Oktober adalah hari yang bersejarah buat irda82 (Syihab Firdaus Mansor)

Selamat Hari Lahir yang ke 23 tahun.. selamat menempuh peperiksaan final semester..

selamat hari jadi juga untuk yang lahir pada bulan Oktober..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 09:34


~Selamat Hari Lahir Syihab~



/


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 30-09-05 10:19


Selamat Hari lahir syihab...(Irda82)... Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki....Insya Allah...


-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...


Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 30-09-05 10:49


assalamaualaikum...
selamat hari jadi abang syihab...fuh...untung abang ada orang yang ingat hari jadi abang. :-di semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 11:15


assalamualaikum wbt.......

selamat hari lahir...
semoga dipanjangkan umur dan dipermudahkan segala urusan
fid dunya wal akhirah... :-)

ps:semoga pertambahan usia mu selari
     dengan peningkatan kualiti iman mu...
     insyaAlah..... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-10-05 16:48


Assalamualaikum......

Sanah Helwah ya akhi...

Happy birthday untuk abang yang keberapa ek? Erm.. Dah tua lagi setahun.. Huhu.. So, jangan lah suka merajuk ek.. :-p

Bila nak kahwin.. Kalau kahwin jangan lah lupa jemput tau.. Semoga abang berjaya dalam idup.. Diberkati dan dirahmati Allah selalu.. Semoga berjumpa dengan calon isteri solehah dan memahami abang seadanya.. Dont 4get me bro.. Thanks diatas ukhwah ini.. Dan semoga ianya berkekelan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 01-10-05 17:00


ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........

ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
ha..........ha............
ha...........ha...........
ha.............ha.............
ha,..............ha,.........
HAPPY BITHDAY......... OHOK OHK....
PAYAH nya NAK SEBUT

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

czarcam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11715
Posting: 207
Dari: padang Rengas, Kuala Kangsar.

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-10-05 17:05


Pada 01-10-05 16:48 , aniisa_tasnim posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum......

Sanah Helwah ya akhi...

Happy birthday untuk abang yang keberapa ek? Erm.. Dah tua lagi setahun.. Huhu.. So, jangan lah suka merajuk ek.. :-p



mmm.. bukan ke irda82 itu name orang perempuan?.. :-?
apapun saya nak ucapkan slamat ulang tahun yang ke-23thn... semoga Allah melimpah-ruah rezeki anda hingga ke anak-cucu... :-di

wallahua'lam....

null

Bookmark and Share

    


  Member Information For czarcamProfil   Hantar PM kepada czarcam   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 01-10-05 18:07


selamat jugak.... :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-10-05 18:48


assalamualaikum

rasanya dah terlewat nak wish..tapi tak apa lah..nak wish jugak..:di selamat hari lahir untuk akhi irda82. semoga bertambah usia, bertambah kuat iman dan taqwa..insyaallah. semoga berjaya dunia akhirat..lastly, selamat berpuasa :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-10-05 15:42


assalamu'alaikum..

ehe..dah lama tak dengaq cita pasai akh ini..
hehe.. :lol:
pehabaq yurh??urm..dah berapa umur nihh??

ok lah..happy belated bezday..may ALLAH bless u owez.. ;)
sambut dengan warga emas seluruh Malaysia ek??hehe... :) (1 OktoBer)

wassalaM.. :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 09-10-05 01:38


happy belated bestday to u!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 09-10-05 01:50


famous jugak bro irda ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 09-10-05 10:43


happy birthday abang syihab!ooo...senyap2 sambut birthday tak cakap ek...
semoga panjang umur,murah rezeki..tak ada hadiah untuk abang syihab tahun ni sebab tak bagitau birthday :lol:

p/s:maaf sebab tak dapat hadir meeting IMAN aritu,ada kerja sikit :-di


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097175 saat. Lajunya....