Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 94
Ahli: 0
Jumlah: 94




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 14 hari yang lalu
the_brOtherz: 41 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: student master..mari lah sini...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» student master..mari lah sini...

Please Mendaftar To Post


Oleh student master..mari lah sini...

Ghufranallah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.06.2005
Ahli No: 16894
Posting: 351
Dari: padang pasir

luxembourg   avatar


posticon Posting pada: 06-07-05 01:42


assalamualaikum wbt..
siapa-siapa yang ambil master...mari lah sini..
saja saja nak tahu berapa orang student master dalam ukhwah ni...



Bookmark and Share

    


  Member Information For GhufranallahProfil   Hantar PM kepada Ghufranallah   Quote dan BalasQuote

Nana248
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.06.2004
Ahli No: 9351
Posting: 46
Dari: KL

Perak  


posticon Posting pada: 06-07-05 09:34


Tak sangka pula ada student master juga di sini.. Ghufranallah master dalam bidang apa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nana248Profil   Hantar PM kepada Nana248   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-07-05 10:07


Assalamualaikum

InsyaAllah ana kan ambil master lepas sahaja habis degree ni...sekarang ni final year dah :)
Dalam perancangan nak ambil master di Mesir atau di UK..insyaAllah...course Perbandingan Agama :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

dhiyaul_islam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16468
Posting: 96
Dari: sini

malaysia  


posticon Posting pada: 06-07-05 10:28


kome student master juga... :-P


-----------------
ruhban fillail wa fursan finnahar


Bookmark and Share

    


  Member Information For dhiyaul_islamProfil   Hantar PM kepada dhiyaul_islam   Pergi ke dhiyaul_islam's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-11-09 12:12


Assalamualaikum

Memang teringin nak sambung master..
tapi cadang nak ambil bukan sepenuh masa..
tapi sekarang tengah selidik2 dulu dari member dan lain-lain perkara...
kewangan pun perlu diambil kira...
kalau boleh tak nak pinjam2...
Mudah2 dipermudahkan...
Amin...

:kelip:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-11-09 13:39


insyaAllah ana ada aply UPSI kalau dapat Alhamdulillah..


-----------------
"kullu amm waentum bikhair".

Allah didahulukan Nabi Muhammad menjadi ikutan..


Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

amrina02
Warga Rasmi
Menyertai: 23.10.2009
Ahli No: 37771
Posting: 8
Dari: PERAK

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-11-09 13:46


ana, Amrina pelajar master UiTM Shah Alam. Tahun pertama,
Kejuruteraan Awam Penyelidikan (Alam Sekitar)

Bookmark and Share

    


  Member Information For amrina02Profil   Hantar PM kepada amrina02   Quote dan BalasQuote

faried
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26185
Posting: 150
Dari: kedah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 01-11-09 14:22


salam....saya teringin sangat nak sambung master lepas graduate nanti....


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For fariedProfil   Hantar PM kepada faried   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-11-09 13:03


Pada 01-11-09 12:12 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

Memang teringin nak sambung master..
tapi cadang nak ambil bukan sepenuh masa..
tapi sekarang tengah selidik2 dulu dari member dan lain-lain perkara...
kewangan pun perlu diambil kira...
kalau boleh tak nak pinjam2...
Mudah2 dipermudahkan...
Amin...

:kelip:



InsyaAllah dipermudahkan segala-galanya....yang penting insan disisi menyokong....


-----------------
Allah akan mengangkat darjat bagi orang2 beriman dan orang2 yang mempunyai ilmu pengetahuan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

akhi_elzu
Warga Rasmi
Menyertai: 02.11.2009
Ahli No: 38016
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-11-09 15:56


ana pelajar master di mesir.....tnggl 2 tahun lagi nak hbis...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akhi_elzuProfil   Hantar PM kepada akhi_elzu   Quote dan BalasQuote

ismailware
Warga Rasmi
Menyertai: 30.10.2009
Ahli No: 37948
Posting: 8
Dari: twu-jb

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-11-09 16:23


salam.. saya student part time master.. insyaAllah di permudahkan segala urusan dalam menuntut ilmu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismailwareProfil   Hantar PM kepada ismailware   Quote dan BalasQuote

fullhouse
Warga Rasmi
Menyertai: 15.10.2009
Ahli No: 37675
Posting: 20
Dari: IPGM Kampus Sultan Abdul Halim,Sg Petani

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-11-09 17:38


Pada 02-11-09 16:23 , ismailware posting:

!!! QUOTE !!!

salam.. saya student part time master.. insyaAllah di permudahkan segala urusan dalam menuntut ilmu..


belajar kat mana???/??



Bookmark and Share

    


  Member Information For fullhouseProfil   Hantar PM kepada fullhouse   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 05-11-09 18:30


alaa anda.. saya sejak 2 tahun lepas rasa nak sambung.. tapi ayah pula tak bagi pasal dia tanya apa matlamat nak ambil master tu...? bukan dia nak halang tanpa sebab sedangkan dia sendiri pun siswzah master dr luar..saya konon nak follow tapi dia suruh saya kerja dulu...so sekarang da kerja maka saya pun apply lah..tapi sekarang ni dalam proses survey2 even da 2 sem saya surveey..tiada lagi masalah dr ayah tapi masalah dr govern pula..da kerja dengan govern lain lah cerita..anyway hope intake jun depan ada lah rexeki..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.232465 saat. Lajunya....