Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"A leader is a dealer in hope"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 5 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> mawarkasih


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
ismi safiza Kenduri


mawarkasih
[250 x 301 JPG]

Dihantar olehmawarkasih
TarikhJul 25 2004
Hits9927
Undian17
Rating6.52942

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
assalamualaikum ana lah mawarkasih yg sebelah tu adik ana serimawar.............
Keterangan: assalamualaikum ana lah mawarkasih yg sebelah tu adik ana serimawar.............

Komen yang telah dihantar
nur islami
(2004-07-26)
salam ukhwah buat mawarkasih dan adik..:-)
Prof Muslim
(2004-07-26)
Ooo..yg mana Mawarkasih..? yg kiri ke yg kanan ke ?
kaze
(2004-07-26)
yg tgh kot.. eh silap mana ada. hehe.. salam ukhwah... slalu nampak nickname je..:-)
tHeaMadz
(2004-07-27)
a'Kum....o..tu mawarkasih ya...tu serimawar..ic..salam ukhwah dari s|pUttuRb0...
kasih kekasih
(2004-07-27)
~salam ukhwah dik....comeynyer.....~
mawarkasih
(2004-07-28)
tekalah............
tHeaMadz
(2004-07-29)
skrg masih sekolah er..kalau sekolah lagi...form brape??...
Prof Muslim
(2004-07-29)
yg kecik mcm adik..yg besar mcm kakak..tengok rupa yg kiri mcm kakak.. tengok yg kanan mcm adik..isk..(garu kepala)
riyas
(2004-07-30)
Prof garu kepala ana pecah otak...ish....salam ukhwah. mane satu MawarKasih?
Prof Muslim
(2004-07-31)
aik ada geng sama pening kaaa...? hehehhee
mawarkasih
(2004-07-31)
em ana skang ni study kat KIPSAS.....adik ana kat Taman Islam Kemaman.
mawarkasih
(2004-07-31)
klah ana bagi tau antum semua.....tp mesti antum seme x percaye.....yg keciklah kakak yg tinggi tu adk ana.......nape x percaye????
Prof Muslim
(2004-08-01)
haaah..dah agak dah.....
riyas
(2004-08-01)
haahaahaa....kena pakai kadut tumit tinggi, baru sama tinggi...hee
mawarkasih
(2004-08-01)
e....e.....tak baiknye............
tHeaMadz
(2004-08-01)
kim salam kat adik...adik skrg orm brape??..saya skrg form 3..kalau same ..belah...kawan..eekekek
rutab
(2004-08-02)
assalamualaikum. pe khaba? leh kenalan? ermm saje je. kalau ada apa2 sudi lah hantar kat ([email protected])
di azie
(2004-08-02)
assalamualaikum... Yang mana satu mawarkasih? dah ramai yang ter'konfius' ni... Tolong jawab...
Prof Muslim
(2004-08-02)
aduh.....juga tak nampak apa yg dah diberitahu ek...
Prof Muslim
(2004-08-02)
tHeaNadz...kecik-kecik dah pandai ek ..?
mawarkasih
(2004-08-03)
insyaAllah die umur die 18thn study kat Taman Islam.....
theamadz
(2004-08-04)
waduh....x same... tapi xp erlah...ehehehe..assalamualaikum..
mawarkasih
(2004-08-06)
ape yg x same????????ha.....
umatnab
(2004-08-06)
as'kum...
mawarkasih
(2004-08-07)
wa'alaikumussalam........
Engku Salina
(2004-08-09)
assalamualaikum, salam ukhwah dari akak... :)
theamadz
(2004-08-09)
umur yg x same la..
Hanan
(2004-08-09)
banyaknya mawar kat ukhwah, patutlah harum aje.. :)
mawarkasih
(2004-08-15)
wa'alaikumussalam kak Engku & Kak Hanan.....salam ukhwah gak dr ana.......
theamadz
(2004-08-19)
eh..wak..naper abe awk
riyas
(2004-08-23)
assalammualaikum...mcm pernah nmpkla tapi dimane ye..... ha...anugerag nasyid IKIM kat pusat islam...betul ke?maafla kalau salah orang...hehe
ismi safiza
(2004-09-04)
assalamualaikum..salam ukhwah fillah drp kak ismi. erm,leh wat bakal adik ipar la.mak mesti setuju..:)
mizie hafiz80
(2004-09-25)
masyaAllah tabarakallah...
ritz 1
(2004-09-26)
MasyaAllah...lawanyaaaaaaa......tudungmu...
ridwan daie
(2004-09-28)
soriii...salam ukhwah...air mawar ada tak,nak buat obar...! (^_^)
pai
(2004-09-29)
kau mawarku... shup shua...... juwita kalbu shup shua.... gadis yg ku... rindu.......
lukmanhakimi
(2004-09-29)
Assalamualaikum,jagalah imej dengan sebaiknya.Salam ukhuwwah dara saya!!!
MeowHidayah
(2004-09-30)
pai yg kesengauan... muahahah... shup shua.. shup shua.. krrooohhhh.!!
pai
(2004-10-03)
eh okpe sengau... dari asik miau..je. org tanye... miau.... org marah miau... x bagi makan.. miau...
MeowHidayah
(2004-10-04)
ehehe.. tu laa pasal.. cakap ngan kucin lagi bagus drpd cakap ngan org yg takleh nak paham2, kan?? kan?? meeooowwww... :D
tembakul
(2004-10-18)
ni ada kucing jantan datang.... prreeooww..
jannahsyurga
(2004-10-19)
22 comel!!!
alifmimyanun
(2004-10-22)
can I flirt here..?
pai
(2004-11-02)
shoh..!! shoh!!! asik nak makanjer... shoh!!
hafidz
(2004-11-03)
Alhamdulillah....klu ramai pompuan imej macam mawarkasih adik beradik maka bahagaialah semua laki-laki ukhwah
auzman
(2004-11-03)
assalamualaikum...takde ape yg nk dikomen cume jagalah nikmat yg Allah kurniakan kpd kita sbg org islam dan pertahankan imej bertudung labuh hingga ak
hati waja
(2004-11-05)
emm, semoga mendapat lelaki yg soleh ...
pai
(2004-11-06)
saya lelaki yg soleh.. heheh...
relajihad
(2004-11-19)
soleh ker toleh :)
aNgAhAjEeN
(2004-11-19)
heheh..ramai jugak yg suka wat lawak..salam Syawal!
kakciknah
(2004-12-12)
sejuk mata memandang..wanita hiasan dunia.....jadilah waniat solehah
ar rumi
(2004-12-17)
wanita solehah itu...perhiasan dunia....insyaAllah
insan kalam
(2004-12-19)
salam ukhwah dari insan_kalam..semoga berjaya didunia n akhirat
hafizzainal
(2004-12-26)
assalamualaikum mawarkasih.nak tanya skit.penah belajar kat pba,nilam puri ke.
alfi
(2004-12-28)
assalamualaikum. Hi guys Eerrm berkekalanlah hendaknya selamanya
nuraiman khairunnissa
(2005-01-02)
wah.. manis2 siii.. ;p ape2 pun, slm ukhwah wamahabbahfillah dr ana..
hanishumaira
(2005-01-23)
seindah hiasan adalah wanita solehah....
hanishumaira
(2005-01-23)
seindah hiasan adalah wanita solehah....
SAINI99
(2005-01-28)
betul
uzair
(2005-02-03)
halo the rel muslimah must be depend their image coz sonmething bad will taken to our islam it too completely allah the almigty jihad 4 u
muallim
(2005-02-04)
salam ukhwah buat ana di sani
nurun
(2005-02-09)
asalamualikum....salam ukhwah
arwie
(2005-02-12)
assalmualaikum leh berkenalan ngan awak
ibnu jazari
(2005-03-10)
come adik anti yajus ana ta'ruf
ibnu jazari
(2005-03-10)
come adik anti yajus ana ta'ruf
alani
(2005-03-30)
assalamualaikum wbrt.. salam perkenalan dr ana...akak auni alani
iqbal rasid
(2005-04-01)
sipa nie?!!!..mcm kenal je...!
iqbal rasid
(2005-04-01)
sipa nie?!!!..mcm kenal je...!
mawarkasih
(2005-04-12)
assalamualaikum.........salam ukhwah
mawarkasih
(2005-04-12)
kenal??????
faryzan islamic
(2005-04-13)
manisnya senyuman..
mawarkasih
(2005-04-15)
sedekah paling mudah adalah............senyumannnnnnnnn
safiee iiu
(2005-04-25)
salam ukhwah buat mawarkasih
manis
(2005-04-25)
ni kat mn.....?
cinta madinah
(2005-04-26)
salam ukhuwah untuk mawr kasih dan yang sebelahnya...
islahfilislam
(2005-04-27)
salam ukhwah
aKujErr
(2005-05-07)
senyum dia pun cam mawar
aKujErr
(2005-05-07)
senyum dia pun cam mawar haha
zhan
(2005-05-09)
a'kum..
zhan
(2005-05-09)
www.geocities.com\firzhan_79
zhan
(2005-05-09)
Salam Ukhwah... Amin..
denialsyifa
(2005-05-14)
assalamualaikum kalu tak keberatan boleh bekenalan
mawarkasih
(2005-05-16)
syukran pade antum semue.....moge persahabatan yg terjalin antr kite semue berkekalan....insyaALLAH...amin
firdaus 9
(2005-07-04)
tak lah...yang kecik anak...yang sebelah kanan tu si emak nya.ekekeke
firdaus 9
(2005-07-04)
yang ana dia lagi comel...ehehehe
Qalam Akhdar
(2005-07-09)
Salam ukhuwah...
altamira
(2005-07-18)
salam ukhwah dari ana
rexy
(2005-09-06)
sejuk mata memandang...ukhwah fillah
hajmaz
(2005-09-11)
pelanduk dua serupe ye adik2 ni
red rezuan
(2005-09-20)
Assalamualaikum...salam ukhuwah filah dari ana untuk antuma berdua. Insan kerdil
red rezuan
(2005-09-20)
Assalamualaikum...salam ukhwah filah untuk antuma br2. Ukhwah yang dibina bgai seutas tasbih, ada awal tiada penghujung, dicipta untuk mngingatiNya, dibhg untuk cintaNya.
Imam Baihaqi
(2005-09-21)
wah2,,,,
aljawzi
(2005-09-28)
boleh saya bagi mawarkasih kat adik saya.yang sebelah tu paham2 ajela..hi.hi.hi
qudwah
(2005-10-24)
semoga meneruskan perjuangan.....
HAFIZUL
(2005-12-22)
Assalamualaikum. salam perkenalan. senyum sokmo
semut api
(2005-12-23)
kejayaan manusia dan jin hanya didalam agama dngan mengikut sunnah rasulnya...selain dari itu semuanya gagalll
mihar123
(2006-01-12)
teruskan perjuangan....ukhwah fillah ukhwah sejati
khalifah 85
(2006-02-17)
assalamualaikum.. subhanallah,indahnya ciptaan tuhan..semoga menjadi wanita solehah dunia akhirat...salah ukhwah fillah dari saya.
khalifah 85
(2006-02-17)
jadilah seperti bulan yang indah dipandang tetapi sukar untuk disentuh,janganlah jadi bunga yang indah dipandang boleh disentuh,dipetik dan dipermainkan sehinggan layu.
Ghufranallah
(2006-03-02)
adiknya nama paer??
aKujErr
(2006-03-18)
maa...
Hamas Ayasy
(2006-03-24)
assalamulaikum..mawarkasih,ambil kos apa di KIPSAS??
Pencinta agung
(2006-06-01)
assalamualaikum....ayunya wajahmu mawar...
Nurizmi
(2006-06-01)
comelnyee...
Bi-klate
(2006-06-27)
Assalamualaiku.....hee..comelnye dia...nak kenal boleh tak...cute la..alhmdullah, bersyukur lah dengan nikmat Allah..yang sblah tu duduk atas kerusi ke..hehe
Bi-klate
(2006-06-27)
Salam ukhwah dari ana ye....semoga antum berdua broleh kerahmatan dari ilahi..
qutb
(2006-08-13)
salam ukhwah dari ana...
lehgeo
(2006-09-24)
semoga kuatkan diri dengan persiapan roh Islam....salam ukhwah
jauhtapi dekat
(2006-11-06)
salam semoga berjaya dunia akhirat...
citot
(2007-01-11)
MOGA SENTIASA dalam RAHMAT ILLAHI
yus haniey
(2007-02-02)
salam ukhwah...
nur humairah
(2007-02-14)
assalamualaikum..salam ukhwah dr anak sabahan
mujahid007
(2007-08-29)
SALAM UKHWAH UNTUK SEMUA
Salamat
(2007-08-29)
Assalamualaikum,
Salamat
(2007-08-29)
Maruah dijaga, Aurat terpelihara...
kunciair
(2007-09-05)
hajime kindaichi
(2007-09-21)
assalamualaikum... :) mawarkasih yang kecik comel tu, serimawar yang tinggi sikit tu..
Wuddah
(2007-10-18)
Assalamualaikum....milik seseorang kakak ni...
mihar123
(2007-10-26)
salam ukhwah ,,,,,,salam perkenalan
mas ayu
(2007-11-01)
mawar ni sem berapa ye..??akak dulu pun study kat KIPSAS..
4-ziey
(2008-03-06)
bahaya sek2 ning..ingat tuhang sikit..deme pun satu, dok tayang2 gambar kat ni..bahayeeeeeeeeeeeee
zam rizal
(2008-09-29)
Macam familiar dengan nickname ni..hehe..dah lupa, lama sangat:p. Apapun salam ukhwah :)
ikrimah
(2009-02-17)
budak lagi anta ni ya...tahniah yang penting muslimat

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081034 saat. Lajunya....