Ukhwah.com

Penulis Ukhwah.com

Apa yang dipaparkan di dalam Ukhwah.com sebahagiannya adalah bersumber daripada penulis residen Ukhwah.com. Sebahagiannya pula daripada sumbangan pengunjung dengan dipaparkan nama penulisnya. Sebahagian lagi bersumber dari Internet yang dipaparkan kredit (sumber).

 

Kang Razzi Armansur

Kang Razzi Armansur

Seorang penulis yang menjadikan penulisan sebagai kerjayanya. Telah menghasilkan lebih kurang 50 judul buku pelbagai genre. Menulis menggunakan formula Suami Beristeri 5, Patah Muntah, Makmum Mengikut Imam. Menghasilkan sebuah buku khusus untuk yang MAHU menulis, dengan judul, "Ini Buku Saya!"

Belinda Baizura

Belinda Baizura

Penulis Residen Ukhwah.com. Bercita-cita untuk berbakti melalui penulisan yang terbaik. Mula aktif menulis pada tahun ke-2 di universiti. Tidak pernah jemu meneruskan belajar cara sebenar menulis supaya tulisan dibaca hingga habis.

Safari Sarodin

Safari Sarodin

Penulis Residen Ukhwah.com. Menulis sudah lama dari zaman sekolah lagi. Kini baru serius menulis kerana mahu menjadikan menulis sebagai kerjaya tambahan. Sedang menghasilkan buku yang berdasarkan pengalaman-pengalaman yang dilalui.

Syarifah Balqish

Syarifah Balqish

Penulis Residen Ukhwah.com. Mula menulis sejak dari sekolah menengah lagi. Aktif menulis pelbagai artikel semasa di universiti. Kini sedang menghasilkan buku setelah selesai belajar (lanjutan) menulis melalui buku, "Ini Buku Saya!"

SPONSOR

SPONSOR