Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-01-2023  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab dan ketinggian ilmu seseorang, bukan terletak pada wajah dan pakaiannya...

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 14
Ahli: 0
Jumlah: 14




  Dari Galeri
Salam Ukhuwwah Fillah budak baru.. ;) pu3_islam

  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 30 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: yang jauh kita dekatkan..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» yang jauh kita dekatkan..

Please Mendaftar To Post


Oleh yang jauh kita dekatkan..

zahratul_raihanah81
WARGA RASMI
Menyertai: 08.05.2003
Ahli No: 1083
Posting: 18
Dari: mesir

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 14:55


yang jauh kita dekat2kan..yang dekat kita mesra2kan..yang mesra kita simpul2kan..hehehhhee..

salam ukhwah daripada saya yang kini berada di perantauan...semoga komuniti ini bakal mengeratkan silaturrahim antar kita...

-----------------
"SaYaNgILaH SeBuaH PeRkeNaLaN kerana DiSiTu TeRciPtaNya keMeSRaAN..keNaNgILaH SeBuaH pErSaHaBaTaN kerana DiSiTu TeRCiPtaNyA KeRInDUaN..HaRgAiLaH KeDuANyA kerana ITuLaH RaHMaT&


Bookmark and Share




  Member Information For zahratul_raihanah81Profil   Hantar PM kepada zahratul_raihanah81   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 23:18


a'kum

hai akak..['eh eh cam kenal jeh',kata saya]

akak tengah oral ke?

gud lak

-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu
[IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI_kU
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.04.2003
Ahli No: 391
Posting: 26
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 00:36


SALAM UKHUWWAH kembali buat kak zahratul_raihanah81....

akak bljr kat mesir ker?....
wah..seronoknyaa!!

semoga ukhuwwah yg terjalin diredhai Allah..ameen

-----------------
Kematian hanya datang sekali...
Jadikanlah ia di jalan Allah....
Hidup Mulia @ Mati Syahid..!


Bookmark and Share




  Member Information For pErMaIsUrI_hAtI_kUProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI_kU   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 08:22


yang jauh kita dekatkan,yang dekat kita jauhkan..eh silap..hihik jangan camtu sudah.. neway salam mahabbah fillah..selamat berkasih sayang kat sini k..


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

budakinsaf
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 595
Posting: 122

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 10:45


assalamualaikum..
jom..jauh kite dekat...dekat kite rapat.sesama la kite memeriahkan komuniti ni.wassalam.

-----------------
CiNTa YaNG ABaDi...CiNTa PaDa ALLaH




Bookmark and Share




  Member Information For budakinsafProfil   Hantar PM kepada budakinsaf   Quote dan BalasQuote

annisak
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.05.2003
Ahli No: 1059
Posting: 96

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 14:14


Assalammualaikum..

Walaupun jauh tapi dekat dgn hatikan..Tak gitu..Salam ukhuwah dari ana utk akak juga...


Bookmark and Share




  Member Information For annisakProfil   Hantar PM kepada annisak   Pergi ke annisak's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 20:55


salam harmonis untuk zahratul raihanah81..
bersama kita cetuskan kasih sayang sambil berkongsi ilmu pengetahuan di sini..

wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-05-03 00:01


Quote:
yang jauh kita dekat2kan..yang dekat kita mesra2kan..yang mesra kita simpul2kan..hehehhhee..



yang mesra kita simpul2kan..
camner nak simpul tue ?
amik tali kerr ?
ehehehe..

salam ukhwah, kak zahratul..
salam ta'aruf dr qaulah..
kenalkanlah diri akak sket..
ok yerr.. salaM cerIa..


wassalam

::qaulah_atrah:: ^_^

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-05-03 01:35


Quote:

On 2003-05-19 14:55, zahratul_raihanah81 wrote:
yang jauh kita dekat2kan..yang dekat kita mesra2kan..yang mesra kita simpul2kan..hehehhhee..



salam ukhwah fillah dari ana buat akak zahratul raihanah81.

...yang disimpul, kita ikat mati kan ....hehehe

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 26-05-03 13:06


mm assalamualaikum semua.....

suker nyer tajuk yang dipostingkan..

mm salam ukhwah dari saya

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-05-03 13:27


a'kum,
salam ukhuwwah juga buat kak zahratul raihanah81 dan juga semua muslimah komuniti kasih sayang yg semamangnya menjadi kesayangan kita semua nie.
yg jauh kita dekatkan
yg dekat kita serasi-serasikan


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 10
Posting: 168
Dari: batu pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-03 13:57


as'kum buat sahabat sekalian..ana rasa yg sebetulnya macam ni kan... yg jauh kita dekat2kab,yg dekat kita rapat2kan, yg rapat kita mesra2 kan, yg mesra kita serasi2kan...

salam ukhwah dan salam sayang buat semua muslimah di komuniti ni..wassalam

-----------------
senang nak buat org benci kat kita tapi.. nak suruh org suka kat kita, itu yang payah..


Bookmark and Share




  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-05-03 15:03


ahlan wa sahlan zahratul_raihanah81...
selamat berforum...
sama2lah kita memeriahkan komuniti ini...
salam ukhwah dari akak...



"http://www.hanan.com.my/images/signsalina.gif">

[ Posting ini telah di edit oleh: Ainul_Mardhiah pada 2003-05-26 15:04 ]


Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 26-05-03 15:29


Tak silap ana zahratul_raihanah81 ni tgh nak exam...all the best drp akak...& moga najah yer....take care....

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

kembara_nilam
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1261
Posting: 49
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-03 10:33


salam ukhwah...salam persahabatan


Bookmark and Share




  Member Information For kembara_nilamProfil   Hantar PM kepada kembara_nilam   Quote dan BalasQuote

aeisya_qiz
WARGA RASMI
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1274
Posting: 12
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-05-03 14:58


assalamualaikum kak zahratul_raihanah


salam syg dr ana di sini...

moga kasih syg kita terjalin b'asaskan k'ikhlasan atma,kan?



-----------------
dari lirikan bertukar renungan,
dari renungan menjadi ikatan,
ikatan yg luhur kekal berpjgan


Bookmark and Share




  Member Information For aeisya_qizProfil   Hantar PM kepada aeisya_qiz   Quote dan BalasQuote

aeisya_qiz
WARGA RASMI
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1274
Posting: 12
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-05-03 15:04


assalamualaikum kembali....

kak zahratul_raihanah skrg kat bumi anbiya' ke?
kakak ana pon ade kat mesir, masoura...
skrg tgh imtihan,kan?

good luck ye kak... ... ...

-----------------
dari lirikan bertukar renungan,
dari renungan menjadi ikatan,
ikatan yg luhur kekal berpjgan


Bookmark and Share




  Member Information For aeisya_qizProfil   Hantar PM kepada aeisya_qiz   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.064089 saat. Lajunya....