Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jangan biarkan apa yang tidak boleh anda lakukan mempengaruhi apa yang boleh anda lakukan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Dari Galeri
Adik kita bersemangat menyampaikan ceramahnya walaupun diuji oleh penonton

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 11 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: Majlis berbuka puasa...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» Majlis berbuka puasa...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Majlis berbuka puasa...

cikdira
WARGA RASMI
Menyertai: 05.04.2010
Ahli No: 12043
Posting: 10
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-10 11:36


wani... tak tahu dia join ke tak?

insyaallah... kalau tak ada apa-apa saya join...

shila.. letak lah alamat.. maybe boleh ajak sesama yang nak join lagi...


Bookmark and Share




  Member Information For cikdiraProfil   Hantar PM kepada cikdira   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-08-10 11:48


SENARAI PENYERTAAN MAJLIS BERBUKA PUASA

1. Qing_er (ashila)
2. Hanan
3. istisafa
4. myway
5. dee_nadya
6. cikdira
7. SiNaRaBaDi (belum confirm)
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-10 15:25


Saya nak letak alamat.tapi takut ada rombongan mak mentua datang terus meminang ke rumah saya.bahaya...hihi..~ So, pada yang akan pergi saya akan SMS alamatnye.... tapi kalau dah tau hospital selayang atau stadium Majlis perbandaran selayang tu.memang dah dekat sangat lah.


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

azuahamid
WARGA RASMI
Menyertai: 09.09.2005
Ahli No: 5671
Posting: 20
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-08-10 10:16


salam.. moga program yang dirancang berjalan lancar & mendapat rahmat NYA.. tak dapat turut serta, kewajipan pada keluarga perlu ditunaikan...


-----------------
~ kasih sayang kunci keamanan sejagat ~


Bookmark and Share




  Member Information For azuahamidProfil   Hantar PM kepada azuahamid   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-08-10 14:12


hi guys,
how's the planning?
are we going to proceed? of course.alright.
3days to go.
who's the executive chef?tuan rumah kan.hihi.

to the rest..
lets join dan enjoy d program.
'enjoy'..haha.
enjoy d moment. only once a year.
and for this program it maybe only once in a lifetime.
ok.c u guys later.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

SiNaRaBaDi
WARGA RASMI
Menyertai: 12.02.2010
Ahli No: 11901
Posting: 20

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-08-10 14:54


Asiff... tak dapat menghadiri. Jika berkempatan dilain waktu, dapat berjumpa.:-)



Bookmark and Share




  Member Information For SiNaRaBaDiProfil   Hantar PM kepada SiNaRaBaDi   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-08-10 15:47


Salam, pada yang hadir jangan lupa bawa telekung ye.. dan sedikit bayaran terpulang pada individu..

jumpa nanti..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-08-10 19:55


MyWay: Tuan rumah kalau jadi executive chef nampaknya kita masuk burger dalam microwave saja...hihi~


Bawa telekung, sejadah, quran, dan baju sejuk a.k.a selimut sendiri ye...hihi~

siapa nak jadi imam solat?ihiks..

Ni kita buat santai-santai kan..kan..nengok list pun tak ramai.mungkin ramai yang balik kampung agaknya...

tapi tak ada masalah kan nak on plan ni...

qing er menanti kawan-kawan semua datang.


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-08-10 21:43


Yelah qing, tak ramai pun.. kita buat sempoi2 saja.. Pada yang nak pergi boleh dapatkan alamat dr qing.. tak boleh papar.. bahaya nanti...


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-10 07:30


Salam qing_er, kalau tak ramai pun tak apala, mungkin masing-masing sibuk dengan famili. Pasal masak kita gotong royong memasak...

p/s : nanti kak su bagi soalan pada semua suruh jawab spontan..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-10 08:57


soalan apa ye kak su? sirah ke, tasawuf ke? alamatnye qing kena study lah dulu malam sabtu nanti... sempat-sempat...hihi~


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-08-10 09:42


Kaksu bagi soalan umumla.. sapa tahu angkat tangan..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

shahzulfairah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 28.03.2009
Ahli No: 10258
Posting: 68
Dari: Selat Tebrau

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-10 09:50


bestnya.. tapi kat kl.. kita kat jb.. anyway.. enjoy the iftar..=)


Bookmark and Share




  Member Information For shahzulfairahProfil   Hantar PM kepada shahzulfairah   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-10 20:21


My Way join kan?boleh PM h/p number.nak sms alamat.


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-08-10 08:40


Pada 19-08-10 20:21 , qing_er posting:

!!! QUOTE !!!

My Way join kan?boleh PM h/p number.nak sms alamat.
yes..im on my way.hihi.
boleh tak saya ikut sesiapa yang 1 way.
but kereta lain-lainla.
takut lost lah.
because im always lost.hihi.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-08-10 12:14


Alhamdulillah.
telah tamat dengan jayanya.
-sory..bagi pihak.hihi.
walaupun selepas sesat di tengah jalan.(saya saja yang sesat tu).

best.macam bermalam kat 5star hotel.
dapat ole2 lagi.
thanks 2 all.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-08-10 14:47


Alhamdulillah dapat juga kita bersua berbuka bersama2..
Terima kasih pada qing er selaku tuan rumah, macam kata myway, macam kat 5 star hotel saja layanannya..
Terima kasih pada semua muslimah yang hadir..
Terima kasih pada kaksu chef utama kita hari itu...

Maaf jua semua andai terkasar bahasa ye.. Ada rezeki kita jumpa lagi..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-08-10 15:18


Pada 23-08-10 12:14 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

Alhamdulillah.
telah tamat dengan jayanya.
-sory..bagi pihak.hihi.
walaupun selepas sesat di tengah jalan.(saya saja yang sesat tu).

best.macam bermalam kat 5star hotel.
dapat ole2 lagi.
thanks 2 all.


alhamdulillah juga kerana dapat juga cari jalan keluar..saspen juga sebab kak su dan hanan pun tak tau macam mana nak tunjukkan jalan..

memang seronok, ada penceramah jemputan lagi..layanan pun mewah..tempat pun cantik..sampai ramai tak nak balik awal..hehehehe..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-08-10 16:37


5 Star... hihi~... siap ada chef memasak Hanan.com.my.my bersama 4 lagi pemotong bahan basah (sayur,buah,ikan,udang,ayam) dengan macam-macam gaya ikut suka~.

Thanks sudi datang rumah qing er untuk majlis iftar portal muslimah ni. sorry kalau ada apa-apa yang kurang.

dan minta halal ye ada buah-buah dan kuib makanan yang ditinggalkan dirumah...


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

dee_nadya
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.04.2009
Ahli No: 10306
Posting: 61
Dari: pantai dalam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-08-10 10:43


terima kasih untuk tuan rumah atas segala2 nya dan juga kepada muslimah2 yang hadir....swonok...dapat bersama hampir 24hours...
di samping berhempas pulas menggunakan BRAIN u bertukar2 idea dan pendapat bagi merancang perjalanan portal muslimah akan datang...huhuuhu..ada jodoh jumpa lagi....


-----------------
luaran tidak mencerminkan hati yang sebenar..


Bookmark and Share




  Member Information For dee_nadyaProfil   Hantar PM kepada dee_nadya   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» Majlis berbuka puasa...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.068869 saat. Lajunya....