Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang..

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 18
Ahli: 0
Jumlah: 18




  Dari Galeri
Inilah Nawwal dan teman baiknya, alang_1701

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 11 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: Program Amal Baitul Kasih 2010


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» Program Amal Baitul Kasih 2010

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Program Amal Baitul Kasih 2010

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-07-10 14:50


Salam srikandijilbab,

tak apalah mungkin tak ada rezeki. Insya Allah kita akan buat lagi program pada masa akan datang.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-07-10 14:54


Senarai kehadiran

1. Hanan
2. Istisafa
3. myway
4. dee_nadya
5. qing_er
6. UmieSalam
7. nora
8. anis
9. sepupu dee_nadya
10. kawan dee_nadya
11. Cikdira
12. wanie
13. kawan cikdira


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-08-10 22:28


Salam buat semua..terima kasih yang tak terhingga atas kehadiran kalian dan juga para fasi yang rajin bekerja.. akak pun dah tak larat dah ni, sakit rasanya satu badan. Pada Hanan tabahkan hati, kalau nak minta tolong apa-apa bagitau lah ye..

mari kita fikirkan program akan datang.. program khas portal muslimah..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-08-10 08:12


salam.
sangat seronok dapat jumpa ahli portal hanan.
semua pink.cute.hihi.
anyway, thanks kepada semua.
soryla, trpaksa balik awal.
ada program di tempat lain.
insyaAllah berjumpa di lain program.

Pada 01-08-10 22:28 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada Hanan tabahkan hati, kalau nak minta tolong apa-apa bagitau lah ye..
what happen to hanan?


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-08-10 12:54


Alhamdulillah, program dah selamat diadakan dengan jayanya. Terima kasih untuk kak istisafa yang banyak berusaha untuk merealisasikan program ini. Terima kasih juga untuk qing_er dan sahabat2nya, dira dan wanie yang telah menguruskan aktiviti program. Sungguh menghiburkan adik-adik dan juga kakak-kakak rasanya.

Berikut senarai yang telah hadir :
1. Hanan
2. Istisafa
3. myway
4. dee_nadya
5. qing_er
6. UmieSalam
7. nora
8. anis
9. Cikdira
10. wanie
11. wawa

Walaupun tak dapat menghadiri keseluruhan program, tapi rasa sangat gembira dapat berjumpa team pink dan juga warga baitul kasih. Terima kasih untuk semua yang hadir yang telah memeriahkan program ini. Moga berjumpa lagi di program akan datang InsyaAllah..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-10 15:56


Pada 02-08-10 08:12 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

what happen to hanan?


ketika hanan nak beli air batu untuk dibuat air, kereta hanan dilanggar..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-10 15:57


Pada 04-08-10 12:54 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Alhamdulillah, program dah selamat diadakan dengan jayanya. Terima kasih untuk kak istisafa yang banyak berusaha untuk merealisasikan program ini. Terima kasih juga untuk qing_er dan sahabat2nya, dira dan wanie yang telah menguruskan aktiviti program. Sungguh menghiburkan adik-adik dan juga kakak-kakak rasanya.

Berikut senarai yang telah hadir :
1. Hanan
2. Istisafa
3. myway
4. dee_nadya
5. qing_er
6. UmieSalam
7. nora
8. anis
9. Cikdira
10. wanie
11. wawa

Walaupun tak dapat menghadiri keseluruhan program, tapi rasa sangat gembira dapat berjumpa team pink dan juga warga baitul kasih. Terima kasih untuk semua yang hadir yang telah memeriahkan program ini. Moga berjumpa lagi di program akan datang InsyaAllah..



salam hanan dan semua, mungkin lepas ni kita akan buat yang lebih baik lagi dan lebih meriah..

insya Allah..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-08-10 18:10


mudah-mudahan kaksu... mana yang lain tak nak komen ke..:)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-10 20:50


Pada 05-08-10 15:56 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-08-10 08:12 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

what happen to hanan?
ketika hanan nak beli air batu untuk dibuat air, kereta hanan dilanggar..
iyakah.
siannya kat hanan.
ada injured tak?
so, kereta dah ok ke?
semoga dipermudahkan oleh Allah.
sory Off Topic pula.:)


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-10 20:57


Pada 05-08-10 15:57 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!


salam hanan dan semua, mungkin lepas ni kita akan buat yang lebih baik lagi dan lebih meriah..
insya Allah..
salam.
insyaAllah.
aktiviti2 macam ni memang sangat seronok.
semoga kita hidup dengan memberi sebanyak2nya.
bukan menerima sebyk2nya.
ingatan untuk diri saya yang selalu alpa.
masalah umat islam adalah masalah kita.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-08-10 12:45


Pada 05-08-10 20:50 , myway posting:

!!! QUOTE !!!



iyakah.
siannya kat hanan.
ada injured tak?
so, kereta dah ok ke?
semoga dipermudahkan oleh Allah.
sory Off Topic pula.:)


Kereta kemek depan kat driver, sport light pecah.. Alhamdulillah tak ada yang cedera.. kereta lambat siap sebab claim insurans.. terima kasih ambil berat..:)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-08-10 18:03


ok.
take care hanan.
insyaAllah dipermudahkan.
:)


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-08-10 01:22


rindu dengan sahabat-sahabat semua... agak sedih sebab tak dapat join... rasa kecewa juga sebenarnya... saya betul-betul dalam dilema masa tu... moga dapat kita berjumpa lagi lain kali... insyAllah...

harap-harap semua sahabat dapat rasa kek saya itu.. hanya itu lah sebagai penganti diri...


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-08-10 08:59


cik hales.
saya dok cari2 juga cikhales di hari tu.
rupanya cik hales tak datang.
:)
jom2..next aktiviti.
[ Telah diedit oleh: myway pada 10-08-10 09:00 ]


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» Program Amal Baitul Kasih 2010

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.057882 saat. Lajunya....