Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk mengelakkan dari dikritik, jangan buat apa-apa, jangan cakap apa-apa.

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Dari Galeri
salam ukhuwwah dr bumi UK .. ana bertudung hitam. =) * org tak habis solat lagi kami dah makan biskut *

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 11 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: [update] ATURCARA ULANG TAHUN PKM YANG KE 7


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» [update] ATURCARA ULANG TAHUN PKM YANG KE 7

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh [update] ATURCARA ULANG TAHUN PKM YANG KE 7

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-04-10 10:31


Pada 10-04-10 11:37 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-04-10 09:45 , dee_nadya posting:

!!! QUOTE !!!

takper2...isnin nanti saya nak minta cuti kat ci(clinical instructor)...kalau dia bagi alhamdulillah..kalau tak...erm..nak jugak..huhuhuhu...i ll try my best...cayok!!



Terharunya.. moga-moga dapatlah dee nadya join ye..:)



bagaimana ye dee_nadya dah ada keputusan ke?


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-04-10 08:16


Assalamualaikum soleha adik nurse tu dah beri jawapan dia kata dia pergi kat lrt.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-04-10 09:40


Pada 14-04-10 08:16 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum soleha adik nurse tu dah beri jawapan dia kata dia pergi kat lrt.


Waalaikumsalam puan limah..

alhamdulillah... :-)

kehadiran yang hadir saya ikuti dr masa ke semasa dan InsyaAllah akan update sokmo.. (rujuk pada page satu..)


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

srikandijilbab
WARGA RASMI
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1341
Posting: 19
Dari: Kelantan+Kuala Lumpur

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-04-10 09:47


Saya mendaftarkan diri..

nak maklumat apa-apa tak..


saya ke LRT dan nak naik van yang disediakan boleh ke cik admin? hehe:D


-----------------
Mari Susuri Jalan Ke Syurga


Bookmark and Share




  Member Information For srikandijilbabProfil   Hantar PM kepada srikandijilbab   Pergi ke srikandijilbab's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-04-10 09:50


Pada 14-04-10 09:47 , srikandijilbab posting:

!!! QUOTE !!!

Saya mendaftarkan diri..

nak maklumat apa-apa tak..


saya ke LRT dan nak naik van yang disediakan boleh ke cik admin? hehe:D



alhamdulillah.. :-)
saya dah update nick srikandijilbab...
(untuk kehadiran sila rujuk page satu)


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

dee_nadya
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.04.2009
Ahli No: 10306
Posting: 61
Dari: pantai dalam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-04-10 23:28


Pada 06-04-10 01:08 , srikandijilbab posting:

!!! QUOTE !!!

Salam,

Cik Limah boleh jelaskan sikit, lepas jumpa kat LRT Kelana Jaya, then kita pergi Bagan Lalang naik van ke...nanti balik semula ke LRT atau bagaimana..saya dekat saja..kat Pantai Dalam saja:D..boleh pergi ke LRT, tapi ke bagan lalang tu tak mampu lah sebab tak berkereta hehe..

Sebelum ni tak pernah join JK portal Hanan. Kali ni rasanya nak join tapi tak ada geng seorang-seorang pulak hehe..



huhuhu..saya pun dari pantai dalam..heheeh..semoga berjumpe kat lrt nanti..hehehehe


-----------------
luaran tidak mencerminkan hati yang sebenar..


Bookmark and Share




  Member Information For dee_nadyaProfil   Hantar PM kepada dee_nadya   Quote dan BalasQuote

Awani
WARGA RASMI
Menyertai: 16.04.2010
Ahli No: 12074
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 16-04-10 10:44


Assalamualaikum

Salam ukhwah untuk semua. Baik juga ada program macam ni cuma ana tidak dapat join, belum ada rezeki lagi. Maaf :)
[ Telah diedit oleh: Awani pada 16-04-10 10:46 ]


Bookmark and Share




  Member Information For AwaniProfil   Hantar PM kepada Awani   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-04-10 11:28


Lagi dua hari, kita jumpa di sana Ahad ni. :)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

srikandijilbab
WARGA RASMI
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1341
Posting: 19
Dari: Kelantan+Kuala Lumpur

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-04-10 13:44


Pada 15-04-10 23:28 , dee_nadya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-04-10 01:08 , srikandijilbab posting:

!!! QUOTE !!!

Salam,

Cik Limah boleh jelaskan sikit, lepas jumpa kat LRT Kelana Jaya, then kita pergi Bagan Lalang naik van ke...nanti balik semula ke LRT atau bagaimana..saya dekat saja..kat Pantai Dalam saja:D..boleh pergi ke LRT, tapi ke bagan lalang tu tak mampu lah sebab tak berkereta hehe..

Sebelum ni tak pernah join JK portal Hanan. Kali ni rasanya nak join tapi tak ada geng seorang-seorang pulak hehe..



huhuhu..saya pun dari pantai dalam..heheeh..semoga berjumpe kat lrt nanti..hehehehe



wah..sekampung kita ye nadya..jumpa kat LRT nanti ye:D


-----------------
Mari Susuri Jalan Ke Syurga


Bookmark and Share




  Member Information For srikandijilbabProfil   Hantar PM kepada srikandijilbab   Pergi ke srikandijilbab's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-10 13:51


Assalamualaikum wah-wah hanan.....gumbira anda ya. ya kak limah pun gumbira tak sabar2 nak berjumpa semua rakan. tapi ingat ya semua tema tu penting kalau tak nanti hahaha ayok tak tau nanti kena bakar ayam. hehehe.......


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-04-10 14:50


Tak ada lagi ke nak pergi.. kalau rombongan dari LRT cukup 12 orang lengkaplah 3 kereta.. tak ada adik kakak ke lagi nak join.. ehhe


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

srikandijilbab
WARGA RASMI
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1341
Posting: 19
Dari: Kelantan+Kuala Lumpur

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-04-10 15:54


Pada 03-04-10 11:58 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Update :kehadiran setakat ini. (16hb April 2010)

1. Hanan
2. istisafa
3. limah
4. halesolurun
5. sadiqah
6. Qing_er
7. dee_nadya
8. nur_indah
9. cikdira
10. aqilahnajihah
11. ismi_atikah
12. srikandijilbab
13. kawan srikandijilbab

Muslimah yang menaiki transport sendiri :

1. limah
2. nur_indah
3. cikdira

Muslimah yang menaiki transport di LRT Kelana Jaya :

1. Hanan
2. istisafa
3. halesolurun
4. sadiqah
5. qing_er
6. aqilahnajihah
7. ismi_atikah
8. dee_nadya
9. srikandijilbab
10. kawan srikandijilbab

Masa berkumpul di LRT Kelana Jaya adalah 7.30- 8.00 pagi Ahad 18hb April 2010.

Tema baju colour purple.



Salam,

Nak maklumkan kawan saya tu jadi join, tapi dia tak sempat lagi register sebagai ahli portal ni..tak mengapa ke..
nama dia Nor Shahizan...


-----------------
Mari Susuri Jalan Ke Syurga


Bookmark and Share




  Member Information For srikandijilbabProfil   Hantar PM kepada srikandijilbab   Pergi ke srikandijilbab's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-04-10 17:19


tak mengapa, boleh daftar kemudian.. datang dulu.. hehe :kelip:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-04-10 21:10


Pada 16-04-10 13:51 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wah-wah hanan.....gumbira anda ya. ya kak limah pun gumbira tak sabar2 nak berjumpa semua rakan. tapi ingat ya semua tema tu penting kalau tak nanti hahaha ayok tak tau nanti kena bakar ayam. hehehe.......


its ok kak limah..walaupun pakai baju tema tapi akan membantu memanggang ayam... :welcome:


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

mujahidahwaja
WARGA RASMI
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 2559
Posting: 4
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-04-10 17:39


selamat beraktiviti, puan pengerusi bila nak datang buat program kat langkawi....saya tunggu...


Bookmark and Share




  Member Information For mujahidahwajaProfil   Hantar PM kepada mujahidahwaja   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-04-10 14:38


salam..

semalam sahabat-sahabat semua sampai rumah pukul berapa?
saya pukul 6 lebih sampai rumah..

muka belang2 tak?
hehe... jadi kuda belang dah...
takpun harimau belang... :-D

terima kasih ye pada yang datang semalam..
InsyaAllah, akan datang kita akan buat program lain pula..
so jumpa lagi next time...

mana yang tak berkesempatan untuk join program lepas,
akan datang kita akan buat program lagi..
harapannya, dapatlah kita sama-sama berjumpa ye..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-04-10 19:21


Tahniah Cik Soleha kerana menjadi org pertama yang memberi komen..

Lepas kak su drop saya & nadia, kami berdua terus menaiki Lrt Putra ke destinasi masing-masing. sayangnya tak sempat berjumpa dengan kak serikandijilbab dan sahabatnya. hanan pun tak sempat jumpa, begitu juga dengan qing_er. Sempat juga sembang dengan nadia dalam train. Alhamdulillah, selamat sampai dirumah tepat dengan masuk waktu maghrib..muka memang terasa pedih dan belang2..heheh :lol:

sebelum tidur, sempat transfer gambar-gambar ke dalam notebook..tak sempat nak upload ke dalam FB (teringat kak Limah kalau sebut pasal Fb ni,,muahahha)..

Hari ni ambil cuti rehat..ingat nak rehat sahaja drumah tapi akhirnya keluar juga berjumpa sahabat yang dikenali dalam ukhwah.com, kira 1st time berjumpa di alam nyata..Alhamdulillah.

Kepada sahabat-sahabat yang join program semalam, mohon maaf diatas sebarang kesilapan dan ketelanjuran bicara..dan kepada pelaksana JK, terima kasih yang tak terhingga..kenangan semalam insyaALLAH akan menjadi ingatan yang kekal abadi..specially kak LIMAH..sayang kak LIMAH.. :welcome:

kepada yang ada FB tu, boleh tag gambar di FB saya..
email: [email protected]. tapi tak boleh nak upload semua (faham-faham sahaja ye) kalau nak semua gambar, sila PM email kat saya ataupun mesej mana yang ada no hp.

INSYAALLAH, dilain masa dan waktu semoga kita akan berjumpa lagi.. :welcome:


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-04-10 08:52


Assalamualaikum semua dan selamat pagi....adik-adik kak limah. kak limah balik pukul 5.00 ingat nak tunggu sampai air naik tapi dah tak sanggup tengok anak-anak yang YA ALLAH ayah dia biarkan main air dan pasir.....teramatlah comot. so sampai rumah tak pasti nak dekat maghrib juga lah. letih dan seronok sangat.

hari ni baru masuk kerja. semalam cuti.

kak limah juga ucapkan ribuan terima kasih kat semua adik-adik kak limah yang datang tempoh hari. so insyallah kalau diizinkan allah dan dimurahkan rezeki kita akan berjumpa lagi. akak juga nak minta maaf kalau ada yang terkurang kerana paham2lah sibuk melayan anak 2 orang tu.

aktiviti lain insyallah akan menjelma nanti diharapkan mendpat sambutan. terima kasih sekali lagi sayang semuanya. :kelip:


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-04-10 11:53


Alhamdulillah berakhir sudah program kali ini, terima kasih atas usaha penganjur kak limah, kak istisafa dan soleha atas usaha menjayakan program pertama muslimah yang diharapkan akan menjadi perintis kepada program akan datang.

Terima kasih pada semua yang hadir, walau pertama kali bersua, rasa mesra dan tak kekok. Kasihan yati tak dapat mandi, lain kali pergi time air pasang ya, boleh mandi dengan pelampung itik. Kak su pun kempunan nak main layang-layang..

Moga bersua lagi di lain, maaf andai ada salah silap terkasar bahasa, terbrek mengejut ke dan sebagainya.. hehe

** yati nak full gambar dalam emel ye.. [email protected]


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

srikandijilbab
WARGA RASMI
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1341
Posting: 19
Dari: Kelantan+Kuala Lumpur

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-04-10 20:50


Salam,

Alhamdulillah sempat kita jayakan program kali ni kan..semuanya ramah2 dan baik...srikandi paling tak boleh lupa masa Hanan buat gaya isyarat "jalan mati"..hahaha sampai sekarang dok teringat2 ...satu lagi "facebook" kak limah heheh...

Apapun terima kasih kepada semua..nanti kita jumpa lagi dalam program akan datang, insya-Allah.

p/s : yang 2 orang belum mendaftar tu dah mendaftaran diri ke belum:p

2nd p/s : Yati nanti send full gambar ke emel [email protected] ye..syukran:)


-----------------
Mari Susuri Jalan Ke Syurga


Bookmark and Share




  Member Information For srikandijilbabProfil   Hantar PM kepada srikandijilbab   Pergi ke srikandijilbab's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» [update] ATURCARA ULANG TAHUN PKM YANG KE 7

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.065724 saat. Lajunya....