Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-03-2023  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Air yang mengapungkan kapal; air juga yang menenggelamkan kapal.

-- Peribahasa Lama

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 6
Ahli: 0
Jumlah: 6




  Dari Galeri
Salam Ukhwah untuk ahli komuniti

  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 89 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: ULANG TAHUN PORTAL MUSLIMAH YANG KE 7


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» ULANG TAHUN PORTAL MUSLIMAH YANG KE 7

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh ULANG TAHUN PORTAL MUSLIMAH YANG KE 7

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-02-10 08:54


Assalamualaikum kepada semua ahli-ahli hanan semoga hari ini semuanya sihat walafiat. Diharapkan hari ini juga kecerian anda lebih baik dari semalam. Bagi yang sedang berduka dan bersedih katas apa yang terjadi jadikanlah ianya satu tiupan semangat untuk anda semua semoga doa kalian dimakbulkan oleh ALLAH swt.

Disini kak limah ingin mengucapkan rasa syukur kerana kepercayaan pentadbiran Hanan melantik kak limah sebagai pengurus aktivi. Kak limah berharap sangat ianya mendapat sokongan dari semua ahli. Sekiranya ada komen yang nak di beri silalah pm kak limah. Kak limah jenis yang open minded segala komen yang negatif atau positif kak limah akan terima dan cuba perbaiki.

Untuk aktiviti pertama yang kak limah nak buat ialah dengan mengadakan majlis sambutan Hanan yang ke 7. Oleh itu kak limah minta kerjasama semua ahli hanan yang baru atau lama boleh pm kak limah atau cik halesolurun_84 no contact atau email address anda semua untuk kami hubungi dan memberitahu tarikh serta tempat majlis tersebut.

Majlis ini bukan saja untuk sambutan Hanan yang ke 7 ianya juga untuk mengeratkan lagi silaturahim antara ahli kerana selama ini kita cuma bersua di angin lalu oleh itu apa kata kita eratkan lagi hubungan ini.

Pihak kami juga ingin meminta kerjasama dari ahli-ahli war2kan pekara ini kapda rakan anda. Sebarang pertanyaan bolehlah pm kepada kak limah,hanan dan halesolurun_84.

* semoga perjumpaan ini Hanan lebih meriah dan kita lebih mesra.

terima kasih dan wasalam


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-02-10 10:34


salam..
terima kasih kak limah tentang posting ini..

sahabat yang dihormati,
sekiranya punyai sebarang cadangan mengenai tempat, tarikh (insyaAllah dalam bulan 4), silalah cadangkan di sini..

kita nak buat program santai saja sambil beramah mesra dengan warga ahli hanan.com.my.

semoga dapat kerjasama dari sahabat semua.. :)


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-02-10 15:31


Salam, kebetulan ulangtahun portal hanan ni jatuh pada 17 april bersamaan dengan hari sabtu.. apa-apa pun kena cari tempat yang mudah untuk semua ahli pergi dan banyak kemudahannya kan..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-02-10 17:42


Alhamdulillah dah masuk tahun ke7, dah masuk alam sekolah rendah begitu.

Jomlah kita bersantai ke bersuai kenal bersua wajah. Tasik Shah Alam boleh, Tasik Kelana Jaya sebelah stadium pun menarik juga..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-02-10 08:35


wa'alaikumussalam ukhti limah... wah, dah 7 tahun ye... macam anak nak masuk sekolah tahun 1... tak sedar masa cepat berlalu ye... , menarik plan nak buat sambutan ulangtahun ni... insyaAllah, kalau tak ada aral nak join sama... dah lama tak jumpa kawan-kawan muslimah ni... Hanan nak buat kat tasik ye... heheheh... nostalgia tasik... ;-)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-02-10 10:40


salam.

saya pun tak pernah ikut lagi program hanan.com selama ni.

insya allah ada rezeki kita jumpa(dengan izin)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-02-10 21:35


insyaAllah k limah.
kalaupun saya tak dapat datang, insyaAllah saya ingin beri sumbangan dr segi lain.
maklumlah, nak kena naik kapal selam baru sampai.
hihi.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

dee_nadya
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.04.2009
Ahli No: 10306
Posting: 61
Dari: pantai dalam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-03-10 17:09


alhamdulillah dah 7thn hanan.com....
erm kat tasik shah alam pun ok juga...
dekat dengan hstel saya...huuhu
tapi tak pasti boleh datang ke tak...kena tengok shif praktikal kat hospital...
harap-harap ada rezeki..masa yang ditentukan free..saya akan cuba datang..huhu
ukhwah fillah


-----------------
luaran tidak mencerminkan hati yang sebenar..


Bookmark and Share




  Member Information For dee_nadyaProfil   Hantar PM kepada dee_nadya   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-03-10 21:04


Jomlah datang myway, kak nurkamar, dee_nadya.. kak istisafa dan halesolurun memang dah wajib ada.. :)

Tak ada cadangan lagi ke nak bersua di mana..:))


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-03-10 09:54


tempat cadangan

- tasik shah alam
-tasik kelana jaya
- tasik taman jaya

isy kenapa tasik saja tahun ni??apa kata tempat lain yang tak bertasik seperti
- foodcourt giant kelana jaya
- foodcourt kl sentral
- anw taman jaya (sebelah lrt taman jaya)
- kompleks pkns shah alam
- foodcourt carefour subang jaya

sila undi dengan menghantarkan sms dengan menaip kod A1 untuk tasik shah alam, A2 untuk tasik kelana jaya dan hantarkan ke 99999..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

aleyamaisara
WARGA RASMI
Menyertai: 19.11.2008
Ahli No: 9398
Posting: 2
Dari: johor

Sabah  


posticon Posting pada: 03-03-10 10:47


salam alaik...
sekian lama tak mengunjung,Allah gerakkan hati untuk datang kesini...banyak yang dah tertinggal..salam pertemuan maya buat semua..semoga ukhwah makin mantap!!!



Bookmark and Share




  Member Information For aleyamaisaraProfil   Hantar PM kepada aleyamaisara   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-03-10 11:42


Pada 03-03-10 09:54 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

tempat cadangan

- tasik shah alam
-tasik kelana jaya
- tasik taman jaya

isy Kenapa tasik saja tahun ni??apa kata tempat lain yang tak bertasik seperti
- foodcourt giant kelana jaya
- foodcourt kl sentral
- anw taman jaya (sebelah lrt taman jaya)
- kompleks pkns shah alam
- foodcourt carefour subang jaya

sila undi dengan menghantarkan sms dengan menaip kod A1 untuk tasik shah alam, A2 untuk tasik kelana jaya dan hantarkan ke 99999..



saya tak kisah mana-mana..
semua tu boleh pergi dan tiada mnasalah,insyaAllah..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-03-10 16:24


Assalamualaikum semua...kak limah pun tak kisah. kat mana-mana pun boleh tapi kalau nak close party dihotel kalau nak open kat tasik2 lah. tapi kalau good resopon bolehlah buat kat kl. tapi kalau kurang ....tasik pun tasiklah ha kak limah ada satu tempat tasik yang akak kurang org. tasik sek 7 kat shah alam. apa kata????kalau siang agak panas kalau mlm sejuk tapi ada yang boleh pergi ke malam. kalau mlm boleh lah buat bbq.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-10 07:51


Assalamualaikum semua...tak ada yang minat ke? adoi janganlah macam ni. sesekali kita buat perjumpaan. free lagi tu.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-10 13:53


Salam, elok buat pagi saja kak limah..malam ni susah sikit.. takut ada yang payah nak balik.

Sapa-sapa yang berminat boleh lah bagi nama disini. dan cadangkan kat mana nak buat.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-10 10:53


Salam..

tak ada sesiapa nak bagi ide ke..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-10 09:23


Assalamualaikum istisafa. ya tak ya juga kan. akak cuma ada idea kat tasik shah alam di sek 7. sebab kat situ tenang dan tak ramai waktu pagi.atau pun apa kata kita buat kat tepi pantai. ok ta safa.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 21-03-10 08:15


Assalamualaikum semua... Hanan, K.su, K.limah... so smbutan ulangtahun ni buat kat pantai bagan lalang ek? dah ada details ke tentang sambutan ni? war2kan lah ek... ;-)


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

dee_nadya
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.04.2009
Ahli No: 10306
Posting: 61
Dari: pantai dalam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-03-10 20:04


aha....betul kew..macam tak sabar pulak nak join..huhuhu..hrap2 tak clash dengan duty 17april nanti,,...huuuuhu..nak join...ehhee.. kalau ada jodoh..kita dapat jumpa semua..


-----------------
luaran tidak mencerminkan hati yang sebenar..


Bookmark and Share




  Member Information For dee_nadyaProfil   Hantar PM kepada dee_nadya   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-03-10 13:53


Nur_indah dan dee_nadya. Reserve ya 18 April ini untuk Majlis ini.. Nantikan pengumuman dari kak limah untuk maklumat program..:)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» ULANG TAHUN PORTAL MUSLIMAH YANG KE 7

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.066141 saat. Lajunya....