Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-07-2022  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sempurna ilmu kerana aqal , sempurna agama kerana taqwa , sempurna amal kerana niat dan sempurna kehormatan kerana wibawa ..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 9
Ahli: 0
Jumlah: 9




  Dari Galeri
al-Hana ngan member... saye yg pakai tudung hijau tuh.. salamzz...

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 8 hari yang lalu
azan84: 37 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: bantulah saya....


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» bantulah saya....

Please Mendaftar To Post


Oleh bantulah saya....

fArA
WARGA RASMI
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 4741
Posting: 4
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-12-09 08:37


as-Salam...

fara masih baru di sini walaupun sudah lama mendaftar.. fara ingin menjadi seorang muslimah..tapi adakalanya hati fara sering tersasar.. fara selalu bermuhasabah..mencari kekuatan untuk teguhkan iman..

fara nak jadi macam muslimah lain..menutup aurat dengan sempurna..tenang dan sering rindukan padaNya..

tapi bila fara mula..seringnya separuh jalan...

fara berharap dapat pertolongan dan support dari sahabat-sahabat hanan semua..


Bookmark and Share




  Member Information For fArAProfil   Hantar PM kepada fArA   Quote dan BalasQuote

hudaahmad
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 8882
Posting: 31
Dari: germany

germany   avatar


posticon Posting pada: 29-12-09 01:13


fara kalau boleh, cari kawan yang boleh menarik fara untuk berbuat kebaikan..

kalau kat tempat fara ada usrah, join usrah sebab usrah ni memberi kita kekuatan untuk sama-sama berubah ke arah kebaikan..usrah ni juga membuatkan kita saling mengingatkan antara satu sama lain..

perubahan yang dibuat tanpa panduan bantuan rakan selalunya kecundang di tengah jalan...


-----------------
Nasyid&#<br /><div align=

Bookmark and Share




  Member Information For hudaahmadProfil   Hantar PM kepada hudaahmad   Pergi ke hudaahmad's Website   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 14.03.2009
Ahli No: 10025
Posting: 130
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 30-12-09 16:26


Dampingi dengan orang yang sentiasa menutup aurat dan sentiasa ingat kan Allah.. dan cari lah orang yang boleh bantu kita, tegur kita jika kita melakukan kesilapan... Insya Allah semuanya boleh di lakukan dengan baik,,

btw, tahniah untuk anda, kerana anda sentiasa ingin berusaha untuk mendekatkan diri pada yang esa


-----------------
setiap yang hidup, pasti akan mati.. Rajin rajin lah bermuhasabah diri.. supaya dapat kita kuatkan iman kita


Bookmark and Share




  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-12-09 10:22


kena ada kesungguhan untuk menjadi baik kepada lebih baik.. jangan hangat2 tahi ayam saja untuk berubah.. banyakkan masa dengan tuhan.. kurangkan perkara2 lagha.. InsyaALlah..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-01-10 20:19


Carilah kawan yang baik. InsyaAllah akan ada kekuatan untuk terus menjadi baik dan lebih baik.. Ameen :kelip:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.049811 saat. Lajunya....