Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-01-2022  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Walaubagaimana alim seseorang itu, dia tidak akan dapat manfaat daripada ilmunya selagi ilmunya tidak berpedoman kepada akal.

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 18
Ahli: 0
Jumlah: 18




  Dari Galeri
assalamualaikum...
salam ukhwah fiilah dari ana...ukhwah fillah abadan abada~psychologist bertudung biru~=)

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 8 hari yang lalu
pankerz: 33 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: mulai rasa bosan hari-hari...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» mulai rasa bosan hari-hari...

Please Mendaftar To Post


Oleh mulai rasa bosan hari-hari...

hanku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.01.2009
Ahli No: 9740
Posting: 136
Dari: cheras

malaysia  


posticon Posting pada: 13-12-09 13:49


Assalamualaikum
heheh.saya ni nak merepek saja kat sini...sekarang ni saya dah mula berasa bosan..hari-hari bosan saja.P kerja ke..duduk rumah ke..bosan..saya fikir-fikir,makin saya patut berkahwin agaknya..tapi dengan siapa ye..huhu..saya baru saja putus dengan sesorg...:(

sekarang walaupn dah dapat kerja baru pun masih merasa bosan.saya pilih kerja ni kerana ada banyak masalah yang timbul di tempat kerja lama..pulak tu saya tak ada kawan. mummy pun busy saja..so,saya beralih ke sini...balik kampung seminggu sekali..pun tak sempat jumpa mummy juga.sebab ada saja aktiviti dia..saya xmalu katakan saya rasa hidup saya sunyi.before ni saya seronok sebab kawan-kawan ada, tapi seorang demi seorang kawin..tinggal saya sendiri.:(..

opis baru ni pula..saya seorang saja perempuan dalam department saya..kadang-kadang selalu kena tinggal bila mereka p makan(staff perempuan)..kadang-kadang mereka lupa nak ajak saya..sebab bla dah mengadap komputer saya pun terlupa waktu makan...sedih juga..macam mereka xpedulikan saya saja....:(

huhuhuhu...bila saya fikir masak2..saya rasa macam saya perlukan teman.nak bincang,nak bercakap..kat mana-mana pun dia ada..sebelum ni saya tak kisah kalau jumpa mummy sebulan sekali ke..kawan-kawan tak ada ke..tapi sekarang saya rasa sunyi dan betul-betul keseorgan..pulak tu saya dua beradik saja,kakak dah kahwin,ayah dah tak ada..tinggal lah saya dan mummy dan seorang anak saudara mummy yang tinggal sekli dengan kami...

adakah perasaan saya ni normal atau saya terlalu ikut perasaan atau saya dah dapat feel nak mendirikan rumah tangga cuma tak ada calon?entahla...tak reti nak describe perasaan ni macam mana....


Bookmark and Share




  Member Information For hankuProfil   Hantar PM kepada hanku   Quote dan BalasQuote

tokcik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10712
Posting: 129
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 13-12-09 17:18


Assalamualaikum
kasihan tokcik dengar cerita hanku ni..
Tokcik pun pernah rasa bosan gila...tapi tu dulu-dulu lah.
Kalau rasa kesunyian, cuba cari aktiviti yang boleh mengembirakan hati. Buat kerja sukarela ke, baca novel, atau chat dengan kawan-kawan kat hanan ni ke... dengan tokcik pun boleh juga... nak jadi cucu tokcik? :welcome:

Kalau tak pun, baca lah Al Quran, baca yassin atau buat solat sunat banyak-banyak. Lepas tu mintalah pertolongan Allah agar tak rasa bosan dan Allah temukan jodoh dengan orang yang beriman... insyaAllah.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For tokcikProfil   Hantar PM kepada tokcik   Pergi ke tokcik's Website   Quote dan BalasQuote

hanku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.01.2009
Ahli No: 9740
Posting: 136
Dari: cheras

malaysia  


posticon Posting pada: 17-12-09 11:17


huhuhu..iye tokcik...saya ingat saya nak jumpa kawan-kawan hanan yang duduk sekitar sini...hehehe...


Bookmark and Share




  Member Information For hankuProfil   Hantar PM kepada hanku   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-12-09 11:36


Pada 17-12-09 11:17 , hanku posting:

!!! QUOTE !!!

huhuhu..iye tokcik...saya ingat saya nak jumpa kawan-kawan hanan yang duduk sekitar sini...hehehe...


Yerla cik hanku, jom kita set masa... Ramai saja warga muslimah area KL selangor ini..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

shahzulfairah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 28.03.2009
Ahli No: 10258
Posting: 68
Dari: Selat Tebrau

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-12-09 15:49


salam..

hanku ada kawan-kawan yang tak kahwin lagi tak.. kalau ada jak lah mereka keluar ke.. buat aktiviti sesame2 ke.. contohnya aktiviti memasak.. kan best tu.. hehehee.


Bookmark and Share




  Member Information For shahzulfairahProfil   Hantar PM kepada shahzulfairah   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-12-09 15:57


ok juga ya. apa kata krismas ni cuti panjang kita beramai-ramai pergi rumah orang tua2 pas tu kita buat kerja amallah. hehehehe. akak rindu sangat kat arwah nenek sekurang2nya boleh lah lepaskan rindu tu.jadi pergi tahu tau.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

hudaahmad
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 8882
Posting: 31
Dari: germany

germany   avatar


posticon Posting pada: 18-12-09 07:25


Saya alhamdulillah tak pernah rasa bosan walaupon keseorangan kat sini, tanpa family dan kawan-kawan. cara spy tak rasa sunyi, kena selalu contact kawan-kawan, cari aktiviti yang menyeronokkan diri sendiri.

Boleh jugak melibatkan diri dengan kerja amal, at least jumpa lebih ramai org kan.


-----------------
Nasyid&#<br /><div align=

Bookmark and Share




  Member Information For hudaahmadProfil   Hantar PM kepada hudaahmad   Pergi ke hudaahmad's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-12-09 14:30


Alahai kasihan dengar cerita hanku.. hanku kena cari hobi yang baru, barulah tak rasa bosan.. layari laman web yang memberi pengtahuan seperti portal muslimah ni.. atau pun jumpa kawan-kawan baru.. insya Allah, nanti kita fikirkan untuk bertemu warga portal muslimah ni dialam nyata..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.057003 saat. Lajunya....