Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Segenggam benih akan menghasilkan sekebun pokok

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 13
Ahli: 0
Jumlah: 13




  Dari Galeri
majlis makan malam....

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 11 hari yang lalu


Ringan
Topik: bagaimana anda mengenali portal hanan?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ringan
    »» bagaimana anda mengenali portal hanan?

Please Mendaftar To Post


Oleh bagaimana anda mengenali portal hanan?

hanku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.01.2009
Ahli No: 9740
Posting: 136
Dari: cheras

malaysia  


posticon Posting pada: 04-12-09 20:04


Assalamualaikum

huhuhu..mari hanku nak tanya sikit...bagaimana detik2 perkenalana anda dengan portal hanan ini terjadi...macam hanku...hanku saja bosan2..hanku taip kat google..taip nama hanku..HANA..akhirnya jumpa hanan ni..huhu..so hanku pun join lah..

begitulah cerita jodoh hanku dengan hanan:)

anda pula bagaimana?
:)


Bookmark and Share




  Member Information For hankuProfil   Hantar PM kepada hanku   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-12-09 20:19


hihi..lawak juga hanku ni.
tak ingat pula sebab dah lama sangat. maklumla dah tua..


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

diniey
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.12.2008
Ahli No: 9493
Posting: 96
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-12-09 11:12


Diniey pula asalnya surf portal 'my masjid.com' lepas itu jumpa 'ukhwah.com' then...jumpa 'hanan.com'


Bookmark and Share




  Member Information For dinieyProfil   Hantar PM kepada diniey   Quote dan BalasQuote

safia14
WARGA RASMI
Menyertai: 10.11.2009
Ahli No: 11593
Posting: 9
Dari: kajang

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-12-09 15:21


nak search laman web pasal tudung tapi keluar laman web hanan..so try masuk and then..not bad lah laman ni..2 lah detik pertemuan safia dengan portal hanan ni.. :kelip:
[ Telah diedit oleh: safia14 pada 24-12-09 15:22 ]


Bookmark and Share




  Member Information For safia14Profil   Hantar PM kepada safia14   Pergi ke safia14's Website   Quote dan BalasQuote

hudaahmad
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 8882
Posting: 31
Dari: germany

germany   avatar


posticon Posting pada: 24-12-09 17:50


Saya dah lama masuk hanan ni...dah tak ingat bagaimana...rasanya masa tu main search saja, lepas tu jumpa ukhwah.. dari situlah masuk hanan ni. Saya ni sampai dah 2 kali register, lepas itu lupa habis semua. Ni kali yang ke-3 inshaAllah kekal lah id ni.


-----------------
Nasyid&#<br /><div align=

Bookmark and Share




  Member Information For hudaahmadProfil   Hantar PM kepada hudaahmad   Pergi ke hudaahmad's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.051508 saat. Lajunya....