Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Apabila ilmu dan amal ibadah tidak membuahkan akhlak yang mulia , ertinya ilmu dan amal itu tidak ada nilainya di sisi allah dan manusia..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Dari Galeri
Assalammualaikum..

SALAM UKHWAHFILLAH..

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 11 hari yang lalu


Ringan
Topik: BILA KALI TERAKHIR ANDA.....


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ringan
    »» BILA KALI TERAKHIR ANDA.....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 5

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 · 5  
Jump To Page:

Oleh BILA KALI TERAKHIR ANDA.....

I_Luv_mySelf
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 09.10.2009
Ahli No: 11463
Posting: 23

blank   avatar


posticon Posting pada: 16-11-09 18:44


tak tau lah pernah tengok ke tak cengkerik ni...kalau dalam buku

tu ada lah agaknya....

bilakah kali terakhir anda buat rawatan facial?


Bookmark and Share




  Member Information For I_Luv_mySelfProfil   Hantar PM kepada I_Luv_mySelf   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-11-09 23:35


err.....

lebih 3 tahun lepas... dedekat masa nak nikah :P

bila kali terakhir anda mengelap habuk di belakang lemari baju anda


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

zeti
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 13.06.2009
Ahli No: 10753
Posting: 56

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 09:22


alamak..mencabar lah soalan kak nur kamar

kehkehkeh

err...emmm...aaaa... :berfikir:

kalau tak silap lebih kurang 4 taun lepas masa bereskan tingkat atas rumah..hehehe...malas lah nak sapu kat belakang tu......

bila kali terakhir anda ziarah kubur family atau kenalan?


Bookmark and Share




  Member Information For zetiProfil   Hantar PM kepada zeti   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 10:17


oh hari raya tahun 2009 yang baru lepas ni.

bila kah kali terakhir anda berkorban? (hehehe sempena raya korban. ini bukan buat korban lembu tau)berkorban lain.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

e-zah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 14.10.2008
Ahli No: 9176
Posting: 137
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 11:36


sshnye nak menjawab soalan kak limah ini...tapi tak apa e-zah try...kali terakhir e-zah berkorban pada 17/11/2009 hari selasa hehehehe...e-zah korbankan masa...

bila kali terakhir anda basuh kain tanpa guna washing machine...


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For e-zahProfil   Hantar PM kepada e-zah   Quote dan BalasQuote

imni_1612
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 19.03.2009
Ahli No: 10129
Posting: 31
Dari: sabak bernam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 12:15


Pada 17-11-09 11:36 , e-zah posting:

!!! QUOTE !!!

sshnye nak menjawab soalan kak limah ini...tapi tak apa e-zah try...kali terakhir e-zah berkorban pada 17/11/2009 hari selasa hehehehe...e-zah korbankan masa...

bila kali terakhir anda basuh kain tanpa guna washing machine...



kali terakhir saya basuh kain guna washing machine ialah pagi tadi..sebab pakaian dalam tak basuh pakai mesin basuh..hehehe..

erm bila kali terakhir anda membeli pakaian dalam anda..:)
(saya harap soalan ni tak menganggu gugat keseronokan menyambung ayat di sini)


-----------------
man jadda wa jada



Bookmark and Share




  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

zeti
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 13.06.2009
Ahli No: 10753
Posting: 56

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 17:37


salam semua

...malulah :malu:

tapi nak jawab jugak...hehee

lebih kurang 3 minggu lepas..hiihii

bila kali terakhir anda makan petai?


Bookmark and Share




  Member Information For zetiProfil   Hantar PM kepada zeti   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 20:24


2 minggu lepas. petai sambal bilis ......... yummmmmmmyyyyy~~~ alhamdulillah :D

bila kali terakhir anda berjumpa dr gigi


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

tokcik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10712
Posting: 129
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 22:15


4 bulan lepas.. tampal gigi yang berlubang.
Bila kali terakhir anda cuci kereta sendiri..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For tokcikProfil   Hantar PM kepada tokcik   Pergi ke tokcik's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-09 07:41


Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Ya ALLAH semenjak kawin akak lah manusia paling malas nak basuh kereta rasanya last basuh kereta dalam tahun ini. itu pun kena ngomel dengan suami. 3 bulan lepas. hehehe

bilakah kali terakhir anda kena marah dengan buss?


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

imni_1612
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 19.03.2009
Ahli No: 10129
Posting: 31
Dari: sabak bernam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-09 20:43


Pada 18-11-09 07:41 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Ya ALLAH semenjak kawin akak lah manusia paling malas nak basuh kereta rasanya last basuh kereta dalam tahun ini. itu pun kena ngomel dengan suami. 3 bulan lepas. hehehe

bilakah kali terakhir anda kena marah dengan buss?


macam mana nak jawb ini..saya belum kerja lagi ini..tak apa kira kalau kena marh dengan lecturer boleh tak..hehee..last kena marah bln3 hari itu..saimen hantar lambat 5 minit..hehehe..

bila kali terakhir anda demam akibat makn durian?hehehe


-----------------
man jadda wa jada



Bookmark and Share




  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-11-09 20:57


salamun alaik..

hmm nak jawab..tak pernah dmm pun pas makan durian..kebal durian sebab hantu durian..hehe..lamanya tak makan durian..kat indon durian pelik tak berani nak makan..huhu..

ok soalan ana pula=bila kali terakhir anda bersukan?
jawab jangan tak jawab.. :-P


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-11-09 09:28


kali terakhir bersukan ahad 2minggu sudah.. pasal main badminton dengan housemate.. huhu..

bila kali terakhir anda terserempak orang gila?


-----------------



[ Telah diedit oleh: halesolurun_84 pada 19-11-09 09:29 ]


Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-11-09 12:49


Pada 19-11-09 09:28 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!


bila kali terakhir anda terserempak orang gila?
yey..nak jawab yang ni..nak jawab yang ni..hihi.
semalam ada terserempak.hihi. mental illness. dekat pula tu.huhu.

bila kali terakhir anda senyum seorang-seorang sambil baca email atau mesej.
bukan gila eh..
hihi.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

tokcik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10712
Posting: 129
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 19-11-09 15:14


Semalam..masa baca email.
Bila kali terakhir anda tanam pokok bunga?


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For tokcikProfil   Hantar PM kepada tokcik   Pergi ke tokcik's Website   Quote dan BalasQuote

safia14
WARGA RASMI
Menyertai: 10.11.2009
Ahli No: 11593
Posting: 9
Dari: kajang

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-11-09 15:31


urm..rasanya time form 3.. :lol:


Bookmark and Share




  Member Information For safia14Profil   Hantar PM kepada safia14   Pergi ke safia14's Website   Quote dan BalasQuote

wan_rahmah
WARGA RASMI
Menyertai: 19.11.2009
Ahli No: 11624
Posting: 6
Dari: k.l

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-11-09 15:57


2 bulan lepas...tapi mati sebab tak bersiram...
tak sempat.... :-P

ok....bila KALI TERAKHIR ANDA......kena ROTAN?...


Bookmark and Share




  Member Information For wan_rahmahProfil   Hantar PM kepada wan_rahmah   Quote dan BalasQuote

imni_1612
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 19.03.2009
Ahli No: 10129
Posting: 31
Dari: sabak bernam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-11-09 21:37


masa form 5..itu pun kena sipi2 kat kaki sebab time tu cikgu disiplin da tunggu kat depan pintu pagar asrama..tapi masa tu dengan kawan-kawan..so tak lah malu sangat..hehe..

BILA KALI TERAKHIR ANDA PERGI INTERVIEW?..


-----------------
man jadda wa jada



Bookmark and Share




  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-09 11:09


asalamualaikum semua hehehehe soalan ni nak jawablah. kali terakhir pergi intervier ialah 9 tahun sudah. interview kerja sekarang inilah dah dapat dah.

bila last sekali anda tengok cermin dan rasa diri ni cantik dari orang lain. hehehehe saja nak tengok sapa yang berani jawap. tokcik boleh jawap tak. :lol: jangan mrah ya nanti kena jual.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-11-09 11:24


Pada 20-11-09 11:09 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

asalamualaikum semua hehehehe soalan ni nak jawablah. kali terakhir pergi intervier ialah 9 tahun sudah. interview kerja sekarang inilah dah dapat dah.

bila last sekali anda tengok cermin dan rasa diri ni cantik dari orang lain. hehehehe saja nak tengok sapa yang berani jawap. tokcik boleh jawap tak. :lol: jangan mrah ya nanti kena jual.



tadik, :lol: sambil berkata wahhh jerwat..sakitnyeee....maknanya saya tidak cantik dari orang lain...yang penting diriku begitu berharga... :-D

bagusle soalan ukhti limah,,tapi kadang-kadang ayat tu sebagaia motivasi diri dengan puji diri sendiri(Kalau tak ada nak puji dah )hihi

BILA KALI TERAKHIR ANDA BELI KASUT BARU ;-)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ringan
    »» BILA KALI TERAKHIR ANDA.....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 5

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 · 5  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.066614 saat. Lajunya....