Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan tumbuh pada hati yang kotor, sepertimana biji benih tidak akan tumbuh di tanah yang gersang..
--
Jijah

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 8
Ahli: 0
Jumlah: 8




  Dari Galeri
Salam UkhuwwahFillah buat semua muslimah...

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 11 hari yang lalu


Ringan
Topik: PILIH SATU JAWAPAN saja...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ringan
    »» PILIH SATU JAWAPAN saja...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh PILIH SATU JAWAPAN saja...

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-09 14:07


Kaya ,apa-apa pun boleh beli kecuali iman.. :)

Friendster atau Facebook?


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

zeti
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 13.06.2009
Ahli No: 10753
Posting: 56

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-11-09 21:14


fs....sebab saya tidak ada fb

heheheh


bahasa inggeris @ bahasa arab?


Bookmark and Share




  Member Information For zetiProfil   Hantar PM kepada zeti   Quote dan BalasQuote

imanimtiaz
WARGA RASMI
Menyertai: 19.09.2009
Ahli No: 11386
Posting: 12
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-09 22:27


bahasa arab - sebab saya mengajar bahasa arab

hehehe..


MERAH or BIRU?


Bookmark and Share




  Member Information For imanimtiazProfil   Hantar PM kepada imanimtiaz   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 09:10


MERAH... huhu

HIJAU atau PURPLE (kedua-duanya favourite warna ku)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

fullhouse
WARGA RASMI
Menyertai: 14.10.2009
Ahli No: 11483
Posting: 13
Dari: sg.petani

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 17:17


kaya lah..bub lau kaya boleh beli apa yang kita nak...
boleh tlog org ramai...


???


-----------------
Indahnye hdup ni andai mlyarinye dengan brnaungkn ALLAH..brtunjgkan ilmu dan kbnran..brsulamkan akhlak penuh menawan..


Bookmark and Share




  Member Information For fullhouseProfil   Hantar PM kepada fullhouse   Quote dan BalasQuote

fullhouse
WARGA RASMI
Menyertai: 14.10.2009
Ahli No: 11483
Posting: 13
Dari: sg.petani

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 17:26


Pada 07-11-09 17:17 , fullhouse posting:

!!! QUOTE !!!

kaya lah..bub lau kaya boleh beli apa yang kita nak...
boleh tlog org ramai...


???



slap2...
warna purple lah..lawa da 2..tenang saja boleh tengok...sejuk mata memandang...

budu atau blacan??


-----------------
Indahnye hdup ni andai mlyarinye dengan brnaungkn ALLAH..brtunjgkan ilmu dan kbnran..brsulamkan akhlak penuh menawan..


Bookmark and Share




  Member Information For fullhouseProfil   Hantar PM kepada fullhouse   Quote dan BalasQuote

sinoja
WARGA RASMI
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 11581
Posting: 3
Dari: aman makmur..............

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 21:36


mesti lah belacan..baru sedap sampai menjilat jari..heh

WINDOW XP ke VISTA?


-----------------
Aku harus selalu sedar sepenuhnya bahawa yang terbaik menurutku belum tentu yang terbaik menurut Allah SWT.


Bookmark and Share




  Member Information For sinojaProfil   Hantar PM kepada sinoja   Pergi ke sinoja's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 10:32


Pada 07-11-09 21:36 , sinoja posting:

!!! QUOTE !!!

mesti lah belacan..baru sedap sampai menjilat jari..heh

WINDOW XP ke VISTA?



window XP...
sedang mempelajari vista lebih mantop lagi...hihi

comel atau cute?? ;-)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 14:45


uuhhh sutera kasih.
susah jugak pilihan ni.
tapi nak pilih juga lah.

cute bermaksud 'ugly but attractive'
so, saya pilih comel...sebab maksudnya tetap comel.
maka comel, comel, comel...hihi.


UMMI atau IBU


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-09 07:48


nak kaya boleh bantu orang2 yang susah dan memerlukan.

* itulah azam akak kalau akak jadi kaya tapi :cry: tak juga kaya2. eeeeee cobaan.

kerja sendiri atau kerja dengan orang
[ Telah diedit oleh: limah pada 09-11-09 07:49 ]


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-09 19:09


jap2..iklan..

k limah.....
salah jawap tu.
tu jawapan page no1.
soalan pilihan seterusnya ada kat atas nun.
hihi.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-09 07:34


asalamualaikum maaf myway tak perasanlah.

kalau macam tu jawapannya ibu.

ok kerja sendiri atau kerja dengan orang.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-11-09 13:14


kerja sendiri.. tapi kenalah ada komitmen yang tinggi..

CELCOM atau MAXIS


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-11-09 02:38


telefon rumah...
hihi.

maxis agaknya. sebab pakai no maxis. line celcom kat sini tak clear.problem sikit.


SOLAT SUNAT atau PUASA SUNAT. (hihi, susah tak pilihan ni? kalau susah, ignorekn saja, buat pilihan yang baru, ok kawan-kawan)
[ Telah diedit oleh: myway pada 13-11-09 02:39 ]


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-11-09 14:34


sebolehnya nak lagu setiap hari selagi ada kelapangan ,iNsyaAllah...

ni pilihan untuk diri sendiri juga..hihi

berkerja atau sambung study? :-D


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ringan
    »» PILIH SATU JAWAPAN saja...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.059378 saat. Lajunya....