Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-07-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Barangsiapa mengambil serakah sebagai kebiasaan, ia menurunkan harga dirinya sendiri, barangsiapa membeberkan kesukaran –kesukarannya, ia menyetujui penghinaan, dan barangsiapa memperkenankan lidahnya menguasai jiwa, ia akan mengaibkan jiwanya
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Dari Galeri
analah ni....

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 6 jam, 5 minit yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: Tahniah nur indah : Kelahiran Cahayamata Kedua


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Tahniah nur indah : Kelahiran Cahayamata Kedua

Please Mendaftar To Post


Oleh Tahniah nur indah : Kelahiran Cahayamata Kedua

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 09:11


Assalamualaikum

Tahniah diucapkan kepada nur indah atau nama mesranya Kaei yang telah selamat melahirkan anak keduanya pada 2 September 2009 jam 9.18 malam bersamaan dengan 13 Ramadhan 1430H.

Tahniah kaei dan samad kerana dapat baby boy. Dah sepasang dah. Tahniah zulfa dah dapat adik. Bolehlah main sama-sama selepas ini..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 10:31


bestnya ada baby. congrats.
ada juga baby kat rumah.tapi anak adik.:)


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 10:37


wah my way adik kawin dulu ke. hang bila pulak.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 10:42


tu lah pasal k limah.bila ye?hmm.. soalan cepu cemas sungguh.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 10:44


cemas saya dibuatnya.hihi.:)


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 11:44


kenapa pula nak cemas myway.....kalau dah ada jodoh dan jodoh tu ok, kaya, handsome.....beragama. jalanje (hehehehe)


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 14:03


Pada 03-09-09 10:44 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

cemas saya dibuatnya.hihi.:)


kenapa cemas ek?
hehe..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 15:58


salamun alaik..

wah tahniah2..
beshnye dapat baby..
suka sangat-sangat dengan baby..
nak tunggu baby sendiri lmbtla lagi..
kawin pun belum..
belajar pun tak habis lagi ini..
:-P


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 16:14


Kenapa cemas.
nak tau Kenapa cemas?.
sebab..cepu cemas.cemas jadinya.
kalau cepu gembira.gembiralah jadinya.hihi.

opinion k limah sama macam bos saya. bos saya suruh saya cari 3K.
3K..kacak, kaya dan kaik (baik). kuat pun boleh agaknya.hihi...bos..bos. tu lah bos saya.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 18:01


Pada 03-09-09 16:14 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa cemas.
nak tau Kenapa cemas?.
sebab..cepu cemas.cemas jadinya.
kalau cepu gembira.gembiralah jadinya.hihi.

opinion k limah sama macam bos saya. bos saya suruh saya cari 3K.
3K..kacak, kaya dan kaik (baik). kuat pun boleh agaknya.hihi...bos..bos. tu lah bos saya.


teori menarik uh..

eh ni topik baby lahir bukan topik pengantin baru... hhuuh


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 21:36


alhamdulillah~~~

semoga menjadi anak yang soleh...

syok pula dengar orang dapat baby boy... kiranya boy yang ketiga saya tau dah lahir untuk tahun ni... ;)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-09-09 08:05


Pada 03-09-09 18:01 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

teori menarik uh..
eh ni topik baby lahir bukan topik pengantin baru... hhuuh

oopppssss...sory cik hanan. tersilap topik pulak.haha.
errrr.....ingatkan sama.hihi.
memangla tak sama.ejaan pun dah lainkn.
new born vs new wed.

dah2..jangan tanya Kenapa saya cemas.hihi.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-09-09 09:01


Assalamualaikum

Tahniah... :bunga: :bunga: bagi sikit kat baby boy :bunga: ;-)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.05977 saat. Lajunya....