Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-07-2022  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jangan buat esok, jika boleh dibuat hari ini

-- Abraham Lincoln

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 6
Ahli: 0
Jumlah: 6




  Dari Galeri
Inilah Nawwal dan teman baiknya, alang_1701

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 8 hari yang lalu
azan84: 37 hari yang lalu


Dari Dapur
Topik: hidangan hari lahir..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, nur_kamar, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Dapur
    »» hidangan hari lahir..

Please Mendaftar To Post


Oleh hidangan hari lahir..

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 09:32


Assalamualaikum

bila tiba hari lahir antara ahli keluarga dan sahabat-sahabat,mesti kita merancang untuk mengadakan jamuan makan-makan sikit..ala tak meriah mana pun tapi cukupla hari itu rasa special sikit berbanding hari-hari lain..

jom lah kita kongsi juadah menu yang biasa menjadi keistimewaan bila tibanya hari lahir..dan kek apa sahabat paling suka sekali?


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 10:00


kalau jawab... ada peluang ke dapat... heheh :kelip: :kelip: :kelip:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 3361
Posting: 118
Dari: Pahang~Sel~Dubai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 10:35


Assalamualaikum

Akak tak biasa raikan harilahir dengan mengadakan jamuan... tapi ada jugalah hadiri majlis ala2 macam tu.. (kekadang majlis doa selamat merangkap hari lahir or majlis open house merangkap hari lahir) kalau semata-mata untuk celebrate rasanya tak lagi..:)

Menu macam-macam ada.. terpulang pada budget dan selera.. kalau akak suka combine masakan tradisional dan barat... baru mantap!..

ps..Kek yang paling akak suka ialah.. kek Karot Berkeju.. uhhh minta sepinggan!... :) :terliur:
[ Telah diedit oleh: maisarahlisa pada 15-04-09 10:41 ]


Bookmark and Share




  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-04-09 11:08


Pada 15-04-09 10:00 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

kalau jawab... ada peluang ke dapat... heheh :kelip: :kelip: :kelip:



uhuk.. ni mesti nak kek cekelat ni..ke nak yang lain?
InsyaAllah,nanti ada rezekinya saya tak segan silu ajak kak hanan mai rumah.. bukan jauh pun.. :kelip:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 07:57


Kalau dapat sate best jugak kan.. hidang dengan kek..

dapat pulak kek sikeret resepi, aduhai..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 2772
Posting: 38
Dari: bangi bandar ilmu

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 14:28


tak pernah celebrate pun..tapi dok celebrate org pernah lah..bulan lepas dok buat seprise kat org..tiba-tiba masa 11 april, ada pula org bagi kek..terharu juga lah..thanks pada yang bagi kek 2 hehe..


Bookmark and Share




  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Pergi ke ardani's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 14:38


Pada 16-04-09 14:28 , ardani posting:

!!! QUOTE !!!

tak pernah celebrate pun..tapi dok celebrate org pernah lah..bulan lepas dok buat seprise kat org..tiba-tiba masa 11 april, ada pula org bagi kek..terharu juga lah..thanks pada yang bagi kek 2 hehe..


siapa lah tu agaknya yang bagi kek tu? huhu.. :sopan:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 14.03.2009
Ahli No: 10025
Posting: 130
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 15-08-09 20:08


mee kari.... best nya... kalau family nya gathering atau hari lahir... mesti ibu msak mee kari


-----------------
setiap yang hidup, pasti akan mati.. Rajin rajin lah bermuhasabah diri.. supaya dapat kita kuatkan iman kita


Bookmark and Share




  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-08-09 07:08


waktu HARI LAHIR...

hidangannye sewajibnye susu segar

**menjawab soalan tak? ehehehe :P


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.053476 saat. Lajunya....