Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-07-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Adakalanya kita perlu menangis, supaya kita tahu bahawa hidup ini bukan sekadar untuk ketawa dan adakalanya kita perlu ketawa supaya kita dapat menilai betapa mahalnya harga setitis air mata.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 18
Ahli: 0
Jumlah: 18




  Dari Galeri
gambo di pejabat

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 5 jam, 31 minit yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6

annamuslimah
WARGA RASMI
Menyertai: 25.09.2003
Ahli No: 2520
Posting: 13
Dari: Kuantan/ KL

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 14:53


ana pun nak ambil kesempatan nak ucap selamat ulangtahun buat hanan.com..dah 6 tahun ye? Kalau budak-budak yang dah berumo 6 tahun, dah boleh sekolah Tadika ni kan hehe..


Bookmark and Share




  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

nurhayyu
WARGA RASMI
Menyertai: 02.05.2009
Ahli No: 10431
Posting: 3
Dari: Pulau Mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-05-09 14:09


Pada 03-04-09 12:35 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

dah 6 tahun...terlalu banyak kenangan pahit dan manis yang dilalui..



Assalamualaikum

selamat ulang tahun..
boleh ceritakan pahit manis yang dilalui..
:welcome:


-----------------
"Yang Kaca disangka Permata dan yang Permata disangka Kaca"


Bookmark and Share




  Member Information For nurhayyuProfil   Hantar PM kepada nurhayyu   Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 02-05-09 18:43


kak hanan..tahniah...moga bertambah maju jaya.. :malu:


-----------------



●ēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ


Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

Dla
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.05.2004
Ahli No: 3766
Posting: 74
Dari: alam Cyber

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-09 09:49


... Assalamualaikum

Selamat Ulang Tahun ke-6 dan Tahniah buat team hanan.com :bunga: :bunga: :bunga:

walaupon dah lama x melayari & mengunjungi website ni namun hanan.com sentiasa di hati... :welcome:


-----------------
(,) ----> Buat lah sesuatu dengan niat kerana Allah .... & ....
(,) ----> Setiap masalah pasti ada cara penyelesainya


Bookmark and Share




  Member Information For DlaProfil   Hantar PM kepada Dla   Quote dan BalasQuote

ainyashinha
WARGA RASMI
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 1375
Posting: 7
Dari: kota matropolitan

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-06-09 14:35


assalamualaikum,
selamat ulangtahun yang ke-6. tahniah buat hanan. sebenarnya dah lama tak join sebab sibuk.... lagipun rindu jugak dengan laman ukhwah... (nice_pesan). dapat jugak isi masa lapang, banyak ilmu kat sini...
insyaAllah semoga laman ini terus memberi inspirasi kepada semua.

:bunga: :bunga: :bunga: :-)


-----------------
Reaching for
a hand that can
understand,
Someone who
feels the same...     nice_pesan... forget-


Bookmark and Share




  Member Information For ainyashinhaProfil   Hantar PM kepada ainyashinha   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-06-09 20:54


Pada 27-06-09 14:35 , ainyashinha posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum,
selamat ulangtahun yang ke-6. tahniah buat hanan. sebenarnya dah lama tak join sebab sibuk.... lagipun rindu jugak dengan laman ukhwah... (nice_pesan). dapat jugak isi masa lapang, banyak ilmu kat sini...
insyaAllah semoga laman ini terus memberi inspirasi kepada semua.

:bunga: :bunga: :bunga: :-)



terima kasih aisyah..
lama ye tak jumpa..
apa kabar aisyah sekeluarga..
tinggal kat mana sekarang ye..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 11:47


tahniah dari akak juga selamat ulang tahun.sama dengan ulang tahun perkahwinan akak.eeee


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

e-zah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 14.10.2008
Ahli No: 9176
Posting: 137
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 11:42


tahniah buat hanan.com untuk ulang tahun yang ke-6

semoga portal hanan menjadi gerbang interactive muslimah terkini

happy birthday hanan!


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For e-zahProfil   Hantar PM kepada e-zah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 11:48


Pada 03-09-09 11:47 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

tahniah dari akak juga selamat ulang tahun.sama dengan ulang tahun perkahwinan akak.eeee


Kak Limah kahwin 17 April ke?


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.052196 saat. Lajunya....