Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar. Sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan. Sahabat sejati menjadi pendorong impian. Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan Allah.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 5
Ahli: 0
Jumlah: 5




  Dari Galeri
Tu dia pengantin tanpa calitan sebarang mekap.  lawa kan? :D

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 11 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: hanan.com.my berwajah baru


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» hanan.com.my berwajah baru

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh hanan.com.my berwajah baru

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-03-09 20:47


Pada 16-03-09 13:44 , srikandijilbab posting:

!!! QUOTE !!!

Wah,

ada muslimin yang menyamar masuk ke simple_shida? hehe:D



Kalau muslimin menyamar boleh consider as desperate nak cari ilmu atau cari jodoh kat sini agaknya :sopan:

ni Kalau antara MUSLIMAH menyamar yang bukan2.... memang sengaja cari nahas

**moga-moga kat sini tak ada lah yang buat hal mengarut lagi meski hal tu luar kawalan :roll:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

adieq85
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 05.01.2009
Ahli No: 9660
Posting: 21
Dari: Kuantan, Bangi, Kajang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-03-09 07:31


Pada 14-03-09 10:30 , nur_kamar posting:

!!! QUOTE !!!

salam...

alhamdulillah, masuk2 tadi, terlihat hanan semakin ceria, menarik, berbanding dahulu

tahniah kepada ADMIN yang mengupdatekan wajah terkini.

semoga dengan ini akan menarik lebih ramai menyertai hanan.com.my secara aktif

alhamdulillah. tahniah sekali lagi :welcome:



haah..betul betul betul.. :-) semakin cantik tapi still warna purple tak hilang..warna cik presiden ni ye.. ;-)


Bookmark and Share




  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-09 12:10


ye betul-betul...
avatar pun dah menarik.. ada gambar kucing...
suka nyeee...hihii..
comey2..
suka-suka:D


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-04-09 09:46


Pada 22-03-09 20:47 , nur_kamar posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 16-03-09 13:44 , srikandijilbab posting:

!!! QUOTE !!!

Wah,

ada muslimin yang menyamar masuk ke simple_shida? hehe:D



Kalau muslimin menyamar boleh consider as desperate nak cari ilmu atau cari jodoh kat sini agaknya :sopan:

ni Kalau antara MUSLIMAH menyamar yang bukan2.... memang sengaja cari nahas

**moga-moga kat sini tak ada lah yang buat hal mengarut lagi meski hal tu luar kawalan :roll:



muslimin menyamar dalam hanan boleh consider ke?? :jangan: sekadar baca boleh lah.. ilmu untuk dunia dan akhirat.. :-D


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» hanan.com.my berwajah baru

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.047684 saat. Lajunya....