Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Akal itu menteri yang menasihati, Hati itu ialah raja yang menentukan, Harta itu satu tamu yang akan berangkat, Kesenangan itu satu masa yang ditinggalkan".
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 8
Ahli: 0
Jumlah: 8




  Dari Galeri
salam ukhuwwah dr bumi UK .. ana bertudung hitam. =) * org tak habis solat lagi kami dah makan biskut *

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 11 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: -anjurkan JK-


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» -anjurkan JK-

Please Mendaftar To Post


Oleh -anjurkan JK-

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 12:20


salam ukhwah..

ana ingin maklumkan.. cara-cara serta prosedur untuk
menganjurkan aktiviti..program.. atau lebih popular
dipanggil JK - jejak kasih

1- fikirkan program apa yang nak dibuat
bentuk- lawatan
         - jamuan
         - motivasi
         - kebajikan.. dll..

2- bentuk AJK pelaksana
kalau boleh biarlah yang anda kenal.. tahu tentang kredibilitinya..
tak kira yang warga ukhwah.com atau rakan seperjuangan anda

3- bila semua dah plann bagitahu pihak MT
- kang, hanan, kak sue-istisafa, prof, littlemuslimah,
naza-firman, rumaishaa..

4- hantar paper work & MT akan meneliti JK yang bakal dianjurkan..jika sesuai.. dan tidak melanggar mana-mana akta..hehe..pihak MT akan bagi lampu hijau..
contoh paper work boleh pm ana.. untuk dapatkan sampel
* simple-shida

5- kalau boleh maklumkan awal dalam sebulan.. atau paling lewat 3 minggu sebelum JK berlangsung..
- kerna persiapan banner
-untuk promosi dalam ukhwah..dll

6- kalau boleh.. JK tu.. ada juga sumbangan yang dapat menyalurkan pada dana ukhwah.com
- boleh promote buku mutiara semasa buat jk..
atau sumbangkan pada mana-mana sek..rumah anak yatim dll

em.. ana rasa setakat itu dulu..
ni yang dapat ana fikir dalam masa yang singkat ni.
kalau ada penambahan mohon pihak MT dan sir KANG
tambah..

so.. selamat BERJK..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 12:34


salam alaik..
tirai 2008 bakal dibuka...
meninggalkan tirai 2007....berlabuh pergi..

pada semua sahabat ukhwah.com
yang terIngin... nak buat JK di tempat yang berdekatan
dengan kediaman antum..antunna..

jom.. list.. cadangn antum di sini..
contoh kertas Kerja boleh dapat dari ana..
email ana

[email protected]

[email protected]


Ana pecah JK ni.. pada 4 bhg :
1)JK kem MOtivasi – ada cadangan untuk sek mana-mana?
Gv the list..
2)Jk Ala-ala bersantai –untuk hari lahir / riadah / lawatan / panjat gunung / KELAB-kelab ukhwah arrange the events
3)Kebajikan – rumah anak yatim / rumah orang tua / hospital / masjid
- sesiapa yang ada list rumah anak yatim.. atau biasa handle that place.. mohon gv the details about the place….
etc.. so, easy to visit that place lah

4) JK ceramah / seminar / forum / job fair / edu fair etc

5) JK TAHUNAN WAjib bagi calendar ukhwah.com
-JK IFTAR
-JK EID syawal
-JK eid kOrban
-JK PESTA BUKU
-JK KONVO
-JK ULangtahun PortaL


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-11-07 13:30


untuk SERVER ukhwah.com

maybank:
hanan network
512316308046

cimb
hanan alam faizi
03100005587522

bsn
hanan alam faizi
1420029000168159

untuk UKhwah events

nurul ashidah binti johari
158293633309

syukran jiddan.... ;-) ;-)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.047238 saat. Lajunya....