Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-10-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang..

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Dari Galeri
Assalamualaikum..

salam perkenalan..

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 2 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: Aidilfitri..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Aidilfitri..

Please Mendaftar To Post


Oleh Aidilfitri..

NurQhazi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.07.2007
Ahli No: 7738
Posting: 90

Perak  


posticon Posting pada: 05-10-07 08:23


Assalamualaikum kepada semua keluarga Hanan..

Qhazi nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR BATIN..maafkan qhazi untuk segala ketelanjuran kata atau pendapat Qhazi di HANAN..Qhazi berharap ukhwah kekeluargaan kita berpanjangan..Dan Qhazi senantiasa mendoakan seluruh keluarga Hanan dilimpahi rahmat dan kasih sayang dari Tuan Empunya Dunia..

Buat keluarga Hanan, Qhazi ingin menjemput kalian datang bertandang ke teratak buruk Qhazi semperna Aidilfitri ni,terutama sekali yang duduk berdekatan dengan Bagan Datoh,Perak..macam sitiawan,bota,parit, sabak bernam,sg besar, teluk intan dan sekitar semenanjung Malaysia..

salam tulus ikhlas dari Qhazi sekeluarga..


Abdul Rahman Hj Samlan
Noriah Zakaria
Badrul Hisham A Rahman,Noor Azsrina & Haziq Nur Aiman
Abdul Samad A Rahman
Norashikin A Rahman
Muhammad Helmy A Rahman


-----------------
"Wanita yang cantik tanpa peribadi yang mulia, umpama kaca mata yang
bersinar-sinar, tetapi tidak melihat apa-apa"


Bookmark and Share




  Member Information For NurQhaziProfil   Hantar PM kepada NurQhazi   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-10-07 11:40


SALAM AIDILFITRI KEPADA SEMUA WARGA HANAN.COM..MAAFKAN SEGALA KESILAPAN..JEMPUTLAH DATANG BERAYA KE RUMAH...

KG. SG IMAM, TAWAU, SABAH. :-)


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-10-07 13:11


Salam AidilFitri kepada Sahabat˛ Hanan.com
Maaf ZAHIR dan Batin
wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-07 15:05


Salam Aidilfitri buat semua warga muslimah, kalau ada tersinggung ayat harap maafkan ya.. anggap lah kat sini semuanya bagaikan adik beradik. Jangan lupa puasa 6 setelah puas berhari raya, perut masih belum terkejut lagi tu elokla puasa ganti dan puasa 6.

Kepada yang akan berjalan jauh, sentiasa berhati-hati dijalan raya. Iringi perjalanan dengan doa dan zikir, kadang-kadang kita terlupa bila hati dah seronok sangat.

Salam Aidilfitri...


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

swit
WARGA RASMI
Menyertai: 05.10.2007
Ahli No: 7941
Posting: 7
Dari: kL

mongolia   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 09:44


salam aidulfitri buat semua umat di muka bumi.... dan istimewa untuk warga hanan. com.my dan ukhwah.com...


Bookmark and Share




  Member Information For switProfil   Hantar PM kepada swit   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 11:00


Salam AiDiL fiTri, mAAF zAhir bAtin
ila sahabiah..hanan.com.my

mohon dimaafkan segala kekasaran.. keterlanjuran kalam ana..
segala serbi yang kurang.. ana mohon ampun maaf..
mohon dihalakan segala yang termakan..terminum..

i'm just a simple human being.. simple-shida.. :lol:





salam lebaran.. :-D :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

hidayah_saibi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 7909
Posting: 75
Dari: UUM/PERAK BUMI BERTUAH

Perak  


posticon Posting pada: 29-10-07 14:23


rasanya tak terlewat untuk teman ucapkan
"SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN" kepada semua warga HANAN.
selamat ganti puasa, selamat berpuasa 6 dan.........
selamat hari-hari :-D
semoga kita semua dirahmati Allah SWT hendaknya... :lol:
p/s: untuk NurQhazi, selamat hari raya & thank you untuk        jemputan di atas..
     jika diizinkan, sampai juga nanti teman ke BD.. ;-)


-----------------
"Kecantikan yang abadi terletak pada keelokan adab dan ketinggian ilmu seseorang, bukan pada wajah dan pakaian..."
[ Telah diedit oleh: hidayah_saibi pada 29-10-07 14:28 ]


Bookmark and Share




  Member Information For hidayah_saibiProfil   Hantar PM kepada hidayah_saibi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.049368 saat. Lajunya....