Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-07-2024  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk berfikir adalah mudah. Bertindak agak susah. Yang lebih susah ialah bertindak mengikut apa yang anda fikirkan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 74
Ahli: 0
Jumlah: 74




  Dari Galeri
Sesi taaruf dalam kumpulan... masa ni semua masih malu2 kucing...

  Yang Masuk Ke Sini
cida1019: 78 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: salam MERDEKA...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» salam MERDEKA...

Please Mendaftar To Post


Oleh salam MERDEKA...

nurzahumaira
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 7249
Posting: 33
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-08-07 11:45


assalamualaikum semua....
lama dah tak masuk hanan....
Firstly..nak wish salam keMERDEKAan pada semua sahabat hanan yang ke-50...
semoga negara kita akan terus merdeka dari cengkaman penjajah dan semoga jiwa,mentality dan akhlak rakyat Malaysia akan merdeka dari segala anasir globalisasi yang tidak sihat...

banyak topik yang boleh dibincangkan mengenai keMERDEKAan ni....

apa kata kita bincang mengenai sambutan yang dibuat..
apa pendapat sahabat semua....

alhamdulillah lah, PM kita tak bagi buat konsert pada mlm 31 Ogos...tapi tak bermakna konsert tak dibenarkan kan...emm...

mungkin ada sesetengah tempat yang buat solat hajat...atau program islamik...tapi masih banyak tempat yang buat program yang melalaikan...

mungkin di IPT sahabat ada buat sambutan..bagaimana ye?

bagi IPT kngah, semalam kngah pergi jugak..sebb sem ni last sambut merdeka kat sini...

program jemput isteri TMJ, tengku Zarith Sofia...terus sambut birthday dia yang ke...... potong kek dengan pulut kuning lagi....
tapi tak dapat makan pun...:)
tapi, ada jugak persembahan dari Noraniza Idris...emmm....
kngah datang pun dah lewat, pukul 10.30..program start dari pukul 8....

yang bestnya, ada pertunjukan bunga api....best...meriah...
satu lagi yang best...dapat salam dengan Tengku Zarith Sofia..lembutnye tangan dia..macam tangan baby....wangi tak tahu nak cakap lah...dia guna perfume apa ek...:)

k lah..jom share apa-apa yang menarik about merdeka...

newey, MERDEKA kah kita?


-----------------
.:RaTu_PeRmaTa_HaTi:.


Bookmark and Share




  Member Information For nurzahumairaProfil   Hantar PM kepada nurzahumaira   Pergi ke nurzahumaira's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-07 20:56


Salam kemerdekaan buat semua.. alhamdulillah kita dilahirkan dalam keadaan negara telah pun merdeka, tak perlu bersusah payah lari dari tentera Jepun mahupun British..

Syukur alhamdulillah..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 1300
Posting: 40
Dari: muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-09-07 11:18


nak tambah sikit...

tapi kita belum merdeka sepenuhnya...
rakyat masih dijajah dengan pemikiran barat...
bila kata sambutan saja...mesti ada konsert
tengok rancangan kat tv tu...hiburan memanjang...


Bookmark and Share




  Member Information For suterakasihProfil   Hantar PM kepada suterakasih   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.054848 saat. Lajunya....