Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang banyak berkata, akan banyak silap dan orang yang banyak silap akan banyak dosa dan orang yang banyak dosa ialah neraka lebih layak baginya
--
maksud Hadis

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 10
Ahli: 0
Jumlah: 10




  Dari Galeri
Haruman Syurgawi dan zauj pada malam pernikahan.Doakan kebahagiaan kami.Ameen.

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 11 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: Jk Ulangtahun Portal Ke 4


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» Jk Ulangtahun Portal Ke 4

Please Mendaftar To Post


Oleh Jk Ulangtahun Portal Ke 4

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 17:08


Assalamualaikum

Atas persetujuan Hanan dan Team Event, akan diadakan Jk Ulangtahun Portal Ukhwah dan Muslimah yang ke 4 pada tarikh, masa dan waktu seperti berikut:

Tarikh : 13 Mei 2007
Masa : 11.30 pagi waktu Malaysia
Tempat : Foodcourt KL Sentral

Aturcara program :

Pendaftaran peserta
Ucapan alu-aluan
Ucapan amanat dari presiden Portal
Perasmian JK dan acara memotong kek
Jamuan makan
Kuiz
Solat zohor
Peraduan mencari harta karun
Solat asar
Penyampaian hadiah

Kepada sesiapa yang ingin hadir, bawalah makanan bersama-sama bersama yuran sebanyak rm5.


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 21:20


salam alaik..
pejam celik.. pejam celik.. dah berusia 4 tahun
portal hanan ni..
kalau dibarab dengan bulan.. dengan hari..
erm.. belum masuk jam..saat..
panjang bangat nak cerita...hehee..

alhamdulillah.. dengan sokongan antunna.. dan tak lupa keringat MT yang bertungkus lumus untuk memberikan NYAWa dan nadi hanan.com.my terus berdenyut....

bukan mudah untuk menguruskan server.. dengan komitmen studi.. kerja.. family dll.. hanya ALLAH knows better..

moga portal hanan.com.my akan terus berNADi di alam cyber..
ila antunna sahabat hanan.com.. tafaddal ila
jk ulangtahun ke 4 hanan network..


bila lagi nak bertemu dengan antunna..??
::menyemai kasih..memupuk ukhwah::

ilalliqa... wa ahlan wasahlan....
:lol: :-di




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-05-07 08:07


Assalamualaikum..

marilah sama-sama memeriahkan hari ulang tahun ini nanti..insyaallah, ana akan hadirkan diri..


Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-05-07 09:43


Jumpa di sana InsyaAllah.. Jangan lupa bawa makanan. Kaksu, syida, yati masak apa ek..


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-05-07 17:42


!!! QUOTE !!!

Kaksu, syida, yati masak apa ek..


erm.. rumah baru ana.. tak ada dapur gas..
memang dah sebulan tak berasap.. alamatnye.. yang segera saja laa
ana capai nanti.. Kalau ada.. boleh juga masak ayam tandori ke..
laksa.. mee kari..hehehe...

:-di :-di :lol: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 28.03.2007
Ahli No: 7461
Posting: 30

blank  


posticon Posting pada: 08-05-07 01:06


bawa gula2le tak..warna merah..


Bookmark and Share




  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-05-07 07:53


Pada 07-05-07 09:43 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Jumpa di sana InsyaAllah.. Jangan lupa bawa makanan. Kaksu, syida, yati masak apa ek..


emmm..ingat nakbawa pinggan & gelas kosong saja.. :-di :lol:
tengoklah cik hanan, bak kata shida mana-mana yang tercapai..adik kita redgirl nak bawa gula2 warna merah..apa2lah redgirl. :-)


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-05-07 09:25


Pada 08-05-07 07:53 , nuhran posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-05-07 09:43 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Jumpa di sana InsyaAllah.. Jangan lupa bawa makanan. Kaksu, syida, yati masak apa ek..


emmm..ingat nakbawa pinggan & gelas kosong saja.. :-di :lol:
tengoklah cik hanan, bak kata shida mana-mana yang tercapai..adik kita redgirl nak bawa gula2 warna merah..apa2lah redgirl. :-)



Ok Yati bawa pinggan ye. Bagus juga untuk letak makanan. Ingatkan kalau tak ada yang bawa kena juga cari di kedai.


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-05-07 17:29


Yati,
bagus juga tu nak bawa pinggan dengan cawan kosong.. insya Allah, kak su masak yang mudah2 untuk dibawa.. :-)

Pada yang lain jemput2la datang ya.. jangan malu2.. bila lagi nak berkenalan di alam nyata.


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

azuahamid
WARGA RASMI
Menyertai: 09.09.2005
Ahli No: 5671
Posting: 20
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-05-07 12:49


salam alaik...
kak su, hanan, shieda...
hmm... tak dapat nak hadir la... dah berapa lama tak berkesempatan surf net.. sibuk bebenor lagaknya lately... baru hari ni dapat buka.. hari ni pula ada program... zauji pulak kerja... ana kirim doa moga majlis berjalan lancar & diberkati Ilahi hendaknya....

~ bila lagi la nak jumpa kan... huhu... ~


Bookmark and Share




  Member Information For azuahamidProfil   Hantar PM kepada azuahamid   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-05-07 17:52


!!! QUOTE !!!

salam alaik...
kak su, hanan, shieda...
hmm... tak dapat nak hadir la... dah berapa lama tak berkesempatan surf net.. sibuk bebenor lagaknya lately... baru hari ni dapat buka.. hari ni pula ada program... zauji pulak kerja... ana kirim doa moga majlis berjalan lancar & diberkati Ilahi hendaknya....

~ bila lagi la nak jumpa kan... huhu... ~


aiwah..kak azua..
tak mengapa.. insyaallah.. ketemu di lain jk deh..

** hanan.. comeii donat colourful tu.
sedap juga...heheh.. rasanya shida telan 2 ketul..
habis licin menjilat jari shida & wani habiskan..hehe..

syukran jazilan pada yang hadir...
hehe... :-di :-di


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-05-07 08:00


alhamdulillah..seronok dapat jumpa dengan ahli2 yang lain.
paling best dapat rasa dadih (warna purple) yang dibawa oleh kak su (istisafa) tapi sempat dapat makan satu saja..lepas ni boleh buat lagi kak su?..hehe..tapi kali nak yang warna purple+hijau+biru..macamanalah rupanya ek?..


Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.056872 saat. Lajunya....