Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-01-2022  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Adakalanya kita perlu menangis, supaya kita tahu bahawa hidup ini bukan sekadar untuk ketawa dan adakalanya kita perlu ketawa supaya kita dapat menilai betapa mahalnya harga setitis air mata.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 8
Ahli: 0
Jumlah: 8




  Dari Galeri
Salam Ukhuwwah Fillah budak baru.. ;) pu3_islam

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 5 hari yang lalu
pankerz: 30 hari yang lalu


Muslimah Remaja
Topik: Sulung?tengah?bongsu?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» Sulung?tengah?bongsu?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 5 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:

Oleh Sulung?tengah?bongsu?

marsyalaila
WARGA RASMI
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 2773
Posting: 18
Dari: rumah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-07-08 20:47


sulung eksyen, tengah ngade2, bongsu comei2.. =)


Bookmark and Share




  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-03-09 10:11


yang saya tahu ..
sulung ni sikapnya tegas..
tengah ni sikapnya berdikari..
bongsu ni sikapnya merendah diri.. :kelip:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

uwais
WARGA RASMI
Menyertai: 19.05.2009
Ahli No: 10577
Posting: 6
Dari: rawang, selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-05-09 19:21


Pada 11-03-09 10:11 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

yang saya tahu ..
sulung ni sikapnya tegas..
tengah ni sikapnya berdikari..
bongsu ni sikapnya merendah diri.. :kelip:




assalamualaikum..

saya anak bongsu dr 7 org adik beradik. saya ni lebih aktif sikit dr adik beradik perempuan yang lain.manja tu tak ada lah sangat tapi tegas tu ada. apa-apa hal semua saya lakukannya sendiri tapi kadang-kadang tu ada juga minta tolong kat adik beradik or kawan-kawan. dan setuju dengan pendapat ukhti halesolurun_84... :bunga: apa-apa pun tu semua bergantung pada diri sendiri nak jadi yang macam mana.. betul tak..?


Bookmark and Share




  Member Information For uwaisProfil   Hantar PM kepada uwais   Quote dan BalasQuote

fullhouse
WARGA RASMI
Menyertai: 14.10.2009
Ahli No: 11483
Posting: 13
Dari: sg.petani

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-10-09 21:55


salam...
ambo anak sulung..
kira banyak lah tggungjwb kat fmily..adik-adik laki yang 2 org tu..
tapi best lah jadi anak pes...bub semua brang kita rasmi..
adik-adik dapat yang 2nd hand....huhuhu
lagi satu saya sowg perempuan..lagi lah best...


-----------------
Indahnye hdup ni andai mlyarinye dengan brnaungkn ALLAH..brtunjgkan ilmu dan kbnran..brsulamkan akhlak penuh menawan..


Bookmark and Share




  Member Information For fullhouseProfil   Hantar PM kepada fullhouse   Quote dan BalasQuote

tulip_puteh
WARGA RASMI
Menyertai: 19.02.2009
Ahli No: 9874
Posting: 17
Dari: bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-10-09 07:08


salam..nak join..hehe
saya anak bongsu, tapi tak manja..belajar pun jauh dr family..huhu


Bookmark and Share




  Member Information For tulip_putehProfil   Hantar PM kepada tulip_puteh   Quote dan BalasQuote

zeti
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 13.06.2009
Ahli No: 10753
Posting: 56

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 00:42


assalamualaikum

saya anak second bongsu dr 8 adik beradik...boleh ke?

hehehe :-D nak juga bongsu

saya agak garang dengan adik saya tapi agak lawak juga dengan dia

boleh dikatakan saya manja dengan mak tapi yang herannya adik saya

tak pulak mnja dengan mak saya...pelik kan :berfikir:


Bookmark and Share




  Member Information For zetiProfil   Hantar PM kepada zeti   Quote dan BalasQuote

I_Luv_mySelf
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 09.10.2009
Ahli No: 11463
Posting: 23

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 18:28


salam......

orang kata anak sulung garang....

apa yang saya sedar akan diri saya ni, saya sensitif sangat....cepat marah kalau

org tak nak dengar cakap, cepat nangis kalau kena marah terutama sekali

kena marah mak ayah...lagi satu tak suka kena suruh buat kerja....


Bookmark and Share




  Member Information For I_Luv_mySelfProfil   Hantar PM kepada I_Luv_mySelf   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» Sulung?tengah?bongsu?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 5 Of 5

Go To Page: 1 · 2 ... 4 · 5  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.053854 saat. Lajunya....