Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-06-2022  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
NOTHING WORTHWHILE EVER HAPPENS IN A HURRY - SO BE PATIENT...
-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 9
Ahli: 0
Jumlah: 9




  Dari Galeri
Salam ukhwah dari kami...

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 3 hari yang lalu
azan84: 32 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: JK Berbuka Puasa


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» JK Berbuka Puasa

Please Mendaftar To Post


Oleh JK Berbuka Puasa

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 16:29


Assalamualaikum...

Dengan ketibaan bulan yang dinanti - nantikan, maka dengan sukacitanya Portal Ukhwah dan Portal Muslimah yang bernaung dibawah Hanan Network ingin menjemput ahli - ahli sekelian bagi meraikan program JK Berbuka Puasa 1425H ini.

Program tahunan ini akan diadakan pada :
Tarikh : 22 Oktober 2005
Masa : 6.30 petang
Tempat : Foodcourt KL Sentral

Kepada sesiapa yang berminat, anda amat dialu - alukan hadir. Kepada ahli yang masih belum pernah menghadiri mana - mana Jk, inilah masanya untuk berkenal - kenalan di alam nyata.. Tujuan utama JK ini diadakan adalah untuk memupuk persaudaraan yang telah terjalin didepan PC.. :)

Jangan lupa bawa makanan kerana makanan ringan sahaja yang akan disediakan. Lagipun tiada yuran dikenakan. :lol:

Sehingga bertemu di JK nanti..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-10-05 07:49


Alhamdulillah, bertemu lagi kita di JK Berbuka Puasa tahun yang ketiga ini. Moga ramai yang dapat hadir. Yang belum pernah bersua janganlah malu-malu ye. Bila dah datang nanti sure tak akan rasa janggal.

Teringat tahun lepas bergambar ala2 di studio..

Jumpa di sana nanti. Bawalah kuih muih sedikit. Kalau datang awal dalam pukul 6 pun tak apa, takut penuh pula Food Court tu kalau lambat.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-10-05 07:53


Assalamualaikum..

jemputlah datang pada yang baru - baru tu, nuhran, sweetgirl, wearzana (alamak, jauh pulak nak datang), shemizz, bviolet84, reenaz (tengok nama kat senarai tepi... heheheh) dan yang lain - lain walau tak disebutkan nama, jangan pula tak datang ya..

p/s : hanan, pakai baju tema portal muslimah tau.. (pink atau purple).. :lol:


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-10-05 07:31


assalamualaikum...INSYAALLAH, kalau ada kesempatan saya akan datang. nak juga berkenalan dengan ahli yang lain.


Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 14-10-05 14:07


Assalamu'alaikum...

sedar tak sedar dah sampai kita Ramadhan kali ni ye... dah masuk kali ke 3 buat JK Berbuka Puasa ni... InsyaAllah, akak akan hadir macam tahun sudah2... Kepada yang tak pernah hadir lagi JK2 sebelum ni, sudi2kanlah... jangan malu2... mula2 memang la segan, nanti dah ta'aruf, ok la... Lama tak jumpa Hanan, Kaksu, Neesa, Mar.. sume2 la... hehe.. ok, jumpa di sana...

wah kaksu... siap kena pakai baju ikut warna tema ek?? kaksu nak pakai warna purple ke pink?? nanti bagitahu ek... boleh pakai sama-sama... tak tahu la nak pilih warna purple ke pink.. hehehe... silap2 saya pilih warna lain nanti... ;-) :-))

p/s: Kaksu, kita ada satu misi untuk kaksu ni... hehehe... nanti kita calling2 kaksu la ek??


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 3258
Posting: 80
Dari: Malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-05 12:16


!!! QUOTE !!!

program JK Berbuka Puasa 1425H ini.



bukan ke sekarang ini tahun 1426 H...


kat foodcourt kl centrall lagi... emmm bilelah ukhwah.com+hanan.com.my nak ada foodcourt sendiri... dah terbayang-bayang di ruang mata...


Bookmark and Share




  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

si_comel
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 4727
Posting: 185
Dari: putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-10-05 07:38


:(...sedih tak dapat untuk hadirkan diri...


Bookmark and Share




  Member Information For si_comelProfil   Hantar PM kepada si_comel   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-10-05 08:26


Pada 16-10-05 12:16 , lidya_haryati posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

program JK Berbuka Puasa 1425H ini.



bukan ke sekarang ini tahun 1426 H...


kat foodcourt kl centrall lagi... emmm bilelah ukhwah.com+hanan.com.my nak ada foodcourt sendiri... dah terbayang-bayang di ruang mata...


a'a ya tak ya.. tersilap taip gamaknya..

jemput - jemputla cik lidya, bila lagilah agaknya nak jumpa lagi.. kali terakhir ramadhan yang lepas.. kalau miss tahun ni, gamaknya ramadhan akan datanglah baru jumpa.. :lol:

kepada si comel.. teringin nak jumpa comel secara live.. lepas itu nak panggil si comel, "Comeeeelllllllll......" :) Mungkin belum tiba dan saatnya untuk bersua..

Kepada yang lain - lain, mungkin terdetik dihati disaat - saat akhir, jemputlah ke Foodcourt KL Sentral jam 6.30 petang. Lebih awal lebih baik.. Ana dan Hanan akan berada disana seawal jam 6 petang, insya Allah..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.104351 saat. Lajunya....