Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-07-2024  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Engkau tidak akan memperolehi apa yang engkau sukai melainkan kesabaranmu ke atas apa yang engkau tidak suka..
--
Nabi Isa a.s

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 13
Ahli: 0
Jumlah: 13




  Dari Galeri
Ini kenangan sewaktu hari raya tahun 2003 di rumah salah seorang sahabat iaitu Jaja..

  Yang Masuk Ke Sini
cida1019: 74 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: Ingat deq_mas?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» Ingat deq_mas?

Please Mendaftar To Post


Oleh Ingat deq_mas?

deq_mas
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 2379
Posting: 153
Dari: Brunei Darussalam

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-10-05 23:13


assalamualaikum...

dah lama rasanya tidak menyumbang di komuniti ini dan sudah lama rasanya tidak bergiat aktif dalam komuniti ini rasanya nak dekat setahun ke 2 tahun lupa pula, biasalah terlalu sibuk. tambahan masuk belajar semula sebelum ini dan kemudian baru saja mendapat pekerjaan. rezeki untuk bekerja datang lebih awal dari yang dijangkakan.

mungkin masih ramai yang tak ingat kat deqmas tetapi mana mungkin deq mas lupa pada forum yang bertajuk ini Doakan Deq_mas

mungkin juga ada yang ingin mengetahui kesihatan deq mas pada masa ini selepas membaca forum yang tersebut di atas. alhamdulillah kesihatan deq mas boleh dikatakan memberangsangkan. mengambil masa yang lama untuk sembuh kembali. kerana deq mas fobia dengan apa yang terjadi. tanbahan lagi setiap kali datangnya ramadhan dan alhamdulillah deq mas mengambil masa setahun lebih untuk mengatasi semua ini..

rasanya cukup setakat ini saja dulu, deq mas pun rindu untuk kembali aktif berforum di komuniti ini, dan lebih-lebih lagi deq mas rindu pada semua warga hanan... rasanya ahli komuniti juga bertambah dan ramai yang baru tidak mengenali saya...

sampai sini saja dulu, ukhwah itu indah jika disemai dengan penuh kasih dan sayang..


Bookmark and Share




  Member Information For deq_masProfil   Hantar PM kepada deq_mas   Pergi ke deq_mas's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 07:31


Waalaikumsalam.

Alhamdulillah, masih ingat lagi pada Deq Mas. Moga Deq Mas akan terus sihat. Lepas ini rajin2lah online di sini. ;-) ;-)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 08:28


Assalamualaikum deq mas.. :)

akak pun masih ingat lagi.. tertanya - tanya juga ke mana menghilang??


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 09:05


Wa'alaikumussalam wrt wbt
Assalamu'alaikum wrt wbt

Alhamdulillah sempat juga deq_mas masuk sini ya :). Sebenarnya deq_mas dah jagi pegawai kerajaan Brunei DarusSalam bahagian komputer di Majlis Agama Islam Brunei. Tahniah deq_mas. Setahu umi deq_mas ni ujiannya selalu sakit tetapi dia juga gagah berhadapan dengan kes 'hantu' yang menghantui Brunei baru-baru ni.

Apa khabar anakanda hanan? dah kerja ke?

Anakanda istisafa pula apa cerita. ada ke berita umi nak dapat cucu ni :).

Wassalamu'alaikum wrt wbt
ummimq
ps - sayang anak semua ........


Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 2315
Posting: 170
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-10-05 18:05


assalamualaikum

deq-mas: kak ismi doakan moga Allah sentiasa merahmatiimu, amin..


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.054617 saat. Lajunya....