Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-01-2022  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Adakalanya kita perlu menangis, supaya kita tahu bahawa hidup ini bukan sekadar untuk ketawa dan adakalanya kita perlu ketawa supaya kita dapat menilai betapa mahalnya harga setitis air mata.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 20
Ahli: 0
Jumlah: 20




  Dari Galeri
ni gambar ana kat rumah :)

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 22 jam 36 saat yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: 1990-ians


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» 1990-ians

Please Mendaftar To Post


Oleh 1990-ians

namirah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 2967
Posting: 156
Dari: Kota Singa... Roar!! ;P

singapore   avatar


posticon Posting pada: 13-03-05 21:59




Ana sebenarnye dah lame dah masuk portal ni tapi ana tgk bnyk yg umur 20-lebih, yg baye ana takde ke..?


Bookmark and Share




  Member Information For namirahProfil   Hantar PM kepada namirah   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 3162
Posting: 49
Dari: KUCHING,SARAWAK

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 21-03-05 20:27




Salam ukhwah Namirah.... kite sebayalah ... Ingatkan ana keseorangan rupanya ana ada teman... Ana doakan anti dapat result yang tergempak dlam PMR yang akan menjelma tak lama lagi (jika anti ambik ler)... Doakan ana sekali yerk...

-----------------
Assalamualaikum

to love someone is NOTHING,
to be love by someone is SOMETHING,
to be love by someone u love is EXCITING,
to be love by ALLAH is EVERYTHING.

WASSALAM


Bookmark and Share




  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Pergi ke uqu's Website   Quote dan BalasQuote

namirah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 2967
Posting: 156
Dari: Kota Singa... Roar!! ;P

singapore   avatar


posticon Posting pada: 21-03-05 21:42




ade jugelah rkn sebaye walaupun satu , kite org kat cni takde PMR, anyway, PMR tu periksa men. rendah ke? kite org kat cni cume ade PSLE, (UPSR klau kat sane) ngan STE (Sijil Thanawi Empat, Klau sane, STAM lah gitu). tapi, ade jugak madrasah yg tak amik STE ni...
Last but not least, ade GCE N,O & A lah.....mcm kat sane jugak..

-----------------
Sesungguhnya manusia itu diciptakan lemah. Maka bergantunglah kepada Allah kerana Dia sebaik-baik tempat bergantung.


Bookmark and Share




  Member Information For namirahProfil   Hantar PM kepada namirah   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA RASMI
Menyertai: 28.02.2004
Ahli No: 3335
Posting: 11
Dari: sabak bernam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-03-05 00:52



adik2 sekalian, baik2lah exam tu erk... tak kira aa pmr ke, apa ke...doa'kan sy gak spm nx year...
moga kejayaan sentiasa mengiringi kita....
~bittaufiq wan-najah~
--wassalam--

-----------------
.:mUsLiMaH sOLeHaH MaTLaMaTKu:.


Bookmark and Share




  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.051025 saat. Lajunya....