Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Manusia lahir ke dunia disambut dgn azan, manusia meninggalkan dunia diiringi solat, Alangkah singkatnya hidup ini hanya diantara azan dan solat.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Dari Galeri
Assalamualaikum..
Sambutlah salam perkenalan dari ana..

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 11 hari yang lalu


Ringan
Topik: jom kongsi sms yang best ...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ringan
    »» jom kongsi sms yang best ...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 9

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 ... 8 · 9  
Jump To Page:

Oleh jom kongsi sms yang best ...

rasya
WARGA RASMI
Menyertai: 02.01.2006
Ahli No: 6162
Posting: 5
Dari: Kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-01-06 10:36


banyak lagi sebenarnya mesej-mesej yang best..tapi tak larat nak taip..if free boleh la hantar lagi..
ok la,kejap lagi ada kelas, so Assalamualaikum..

have a nice day!!! :-di
[ Telah diedit oleh: rasya pada 18-01-06 10:43 ]


Bookmark and Share




  Member Information For rasyaProfil   Hantar PM kepada rasya   Quote dan BalasQuote

rasya
WARGA RASMI
Menyertai: 02.01.2006
Ahli No: 6162
Posting: 5
Dari: Kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-01-06 10:42


Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar.
sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan.
sahabat sejati menjadi pendorong impian.
sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan yang diredhai.
yang indah itu pertemuan,yang manis itu kemesraan,yang pahit itu perpisahan,

dan

yang tinggal hanyalah kenangan....

so,anda dikatogerikan sahabat yang mana?
adakah yang mengecewakan?
yang membahagiakn?
yang menceriakan?

semuanya terletak di tangan anda...Fikir2kan lah...
yang baik itu BUDI
yang indah itu BAHASA... :)
[ Telah diedit oleh: rasya pada 18-01-06 10:44 ]


Bookmark and Share




  Member Information For rasyaProfil   Hantar PM kepada rasya   Quote dan BalasQuote

wearzana
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 3069
Posting: 98
Dari: Petaling Jaya

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 19-01-06 22:24


Pesanan IMAM AL-GHAZALI, "Yang jauh itu MASA, yang dekat itu MATI, yang besar itu NAFSU, yang berat itu AMANAH dan yang indah itu SOLAT."


Bookmark and Share




  Member Information For wearzanaProfil   Hantar PM kepada wearzana   Quote dan BalasQuote

alazack
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 07.06.2005
Ahli No: 5366
Posting: 23
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 20-01-06 04:03


Sahabatku...
jika hari ini diriku terlalu gembira,
sedarkanlah diriku dengan amaran2 Allah.

jika diriku bersedih tanpa kata,
pujuklah diriku dengan tarbiah Pencipta.

jika diriku lemah tak berdaya,
ingatkanlah diriku dengan kehebatan syurga.

jika antara kita ada tembok yang memisah,
ajaklah diriku meleraikannya segera.

jika pernah hatimu terluka,
luahkanlah agar diriku berubah.

dan jika esok ku lena tanpa terjaga,
iringlah lenaku dengan kalungan doa.

Berjanjilah sahabatku...
ukhwah kita untuk selamanya.


-----------------

[ Telah diedit oleh: alazack pada 20-01-06 04:06 ]


Bookmark and Share




  Member Information For alazackProfil   Hantar PM kepada alazack   Quote dan BalasQuote

si_comel
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 4727
Posting: 185
Dari: putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-02-06 16:27


sebab i'm your lady
and you are my man
whenever you reach for me
i will do all that i can


Bookmark and Share




  Member Information For si_comelProfil   Hantar PM kepada si_comel   Quote dan BalasQuote

si_comel
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 4727
Posting: 185
Dari: putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-02-06 16:31


true sahabat is like dah hand and dah eyes..

when dah hand gets hurt, dah eyes cry,,,

whens dah eyey cry,dah hand wipes the tears..


Bookmark and Share




  Member Information For si_comelProfil   Hantar PM kepada si_comel   Quote dan BalasQuote

zinirrah
WARGA RASMI
Menyertai: 02.03.2007
Ahli No: 7380
Posting: 5
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 09-03-07 09:50


'sEsaat pertemuan meniTik PerKenalaN,
SeMinit PerkEnalan MeneRbit KemeSraan,
sEjam KemesRaan Mengukuhkan p'sahabatan,
sehaRi p'RsahabaTan seLamanya daLam ingAtan...


Kenal tak lama Tapi meSra,
kasiH xdaLam tapi KeKal,
seNyuman xmaniS taPi BerpanjangaN,
Mesej xBagi taPi iNGat SeLalu......TakE Care(",)


Menurut Kajian yang saya buat

99% orang yang sayang kat saya

adalah merka yang selalu menekan butang HP dengan"IBU JARI"

Ha,jangan nak Tukar jari!!!!!
Ngaku saja la!Hehehehe...
[ Telah diedit oleh: zinirrah pada 09-03-07 09:52 ]


Bookmark and Share




  Member Information For zinirrahProfil   Hantar PM kepada zinirrah   Quote dan BalasQuote

virtual
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 592
Posting: 21

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 17:47


alamakkk... tak ada la sms yang best

hmm..tak apa la..saja saja jenguk..

sudi2 la..tengok page saya

http://mayagift.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For virtualProfil   Hantar PM kepada virtual   Quote dan BalasQuote

hidayah_saibi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 7909
Posting: 75
Dari: UUM/PERAK BUMI BERTUAH

Perak  


posticon Posting pada: 23-11-07 12:17


salam..
kelakar lah sms yang Noorul_Adha bagi hahaha..:lol: :-D
ok ni sms yang teman nak kongsi bersama..:-)

"..Tiada ungkapan ppisahan dalam psahabatan walaupun maut menjadi nokhtahnya kerana seorang 'SAHABAT' itu terlalu istimewa dalam doa saudaranya yang lain biarpn tanpa bayangnya..."


-----------------
"Kecantikan yang abadi terletak pada keelokan adab dan ketinggian ilmu seseorang, bukan pada wajah dan pakaian..."
[ Telah diedit oleh: hidayah_saibi pada 24-11-07 12:09 ]


Bookmark and Share




  Member Information For hidayah_saibiProfil   Hantar PM kepada hidayah_saibi   Quote dan BalasQuote

harir
WARGA RASMI
Menyertai: 15.04.2008
Ahli No: 8473
Posting: 5

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-04-08 07:32


assalamualaikum akhwat semua..

dislove, islove, dlove, bestlove, waylove, 2love, saylove, datlove, ilove, rilylove, luccklylove, 2love, havlove, ulove, aslove, mylove, friendlove..... now read againg without love! cuteright???


Bookmark and Share




  Member Information For harirProfil   Hantar PM kepada harir   Quote dan BalasQuote

harir
WARGA RASMI
Menyertai: 15.04.2008
Ahli No: 8473
Posting: 5

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-04-08 07:39


ada lagi yang ana nak kongsi..


prsahabatn takkan terhakis dek CLOROK, takkan dinyah warna dek VARNISH, tetapi ia ia sentiasa harum bak DOWNY 4X, slembut SOFTLAN, dan sekekal BREEZE


kalau saya jadi sQuidwardD, saya akan selalu buli awak, jk ditkdirkn saya jadi Mr cRab, saya akan kiKis semua harta aWak, dan bila saya jadi paTrick, saya akan buat awak tenSion salaoo... tapi saya tknak jadi SquidWard, mR. craB @ patriCk.. saya cuma nak jadi sPongEbob yang selalu stia dan sayang pada sahabt2nya...


Bookmark and Share




  Member Information For harirProfil   Hantar PM kepada harir   Quote dan BalasQuote

dba_iman
WARGA RASMI
Menyertai: 28.05.2008
Ahli No: 8537
Posting: 6
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 29-05-08 16:43


doakan sya!!
tadi sya pergi hospital buat medikal check up.
sya dshkan kena pnykt 'Verycutelitist'
penyakit makin cute!
jangan risau,tak berjgkit cuma tak boleh sembuh saja...

seorang wanita umpama sekuntum bunga dtaman...
segar mewangi dipelusuk dunia,
setulus kasih sesuci embun,
lembut wanita kerana senyumannya,
cekal wanita kerana beraninya,
patuh wanita kerana setianya,
sabar wanita kerana imannya,
kasih wanita kerana belaiannya,
lemah wanita kerana airmatanya,
ikhlas wanita kerana simpatinya,
pendam wanita kerana cemburunya,
sayang wanita kerana sikap keibuannya,
Tanpa wanita lelaki lemah...
Kerana wanita lelaki kalah...

:-) :-) :-)

1 mayat orang tua dikeluarkan dari bilik ais untuk dkebumikan.setelah dkeluarkan, ada air mngalir dmuka org tua tersbut...dengan rasa ktakutan, cucunya mmggl neneknya."Nek,atuk keluar peluh."neneknya menjawab, "oh,atuk kamu 1st time mninggal,mstila nervous sikit.."

:-)

bertahajjud menyerikan WAJAH,
Bersyujur membajai BARAKAH,
Bermuhasabah mencetus HIKMAH,
Bersaudara menyemai MAHABBAH,
berukhuwah kerana ALLAH...


-----------------
seorang wanita umpama sekuntum bunga di taman...
segar mewangi di pelusuk dunia...


Bookmark and Share




  Member Information For dba_imanProfil   Hantar PM kepada dba_iman   Quote dan BalasQuote

noliJB
WARGA RASMI
Menyertai: 30.05.2008
Ahli No: 8540
Posting: 12
Dari: JB

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 17:55


assalamualaikum...saya pun nak kongsi sms yang best juga...Persahabatan takkan trhakis dek CLOROX,takkan luntur dek DYNAMO,takkan dinyah warna dek VANISH,tetapi ia akan sentiasa harum bak DOWNY 4X,selembut SOFTLAN,sekekal BREEZE...


Bookmark and Share




  Member Information For noliJBProfil   Hantar PM kepada noliJB   Quote dan BalasQuote

noliJB
WARGA RASMI
Menyertai: 30.05.2008
Ahli No: 8540
Posting: 12
Dari: JB

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 23:36


Carilah 1000 sahabat dalam pgaulan,kerana 1000 sahabat blumlah banyak.Jauhilah seorang musuh,kerana musuh yang seorang itu sudah lebih daripada banyak


Bookmark and Share




  Member Information For noliJBProfil   Hantar PM kepada noliJB   Quote dan BalasQuote

syajaratuddur
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 8199
Posting: 30
Dari: Damansara Utama

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-06-08 14:53


Aku mencari keberkatan keperluan hidup. Aku mendapatinya dalam SOLAT DHUHA. Aku mencari penerang untuk alam kubur. Aku mendapatinya dalam SOLAT MALAM. Aku mencari jawapan untuk menjawab soalan malaikat. Aku mendapatinya dalam MEMBACA AL-QURAN. Aku mencari alat untuk berpegang ketika menyeberangi Titian Sirat. Aku mendapatinya dalam PUASA & SEDEKAH. Aku mencari Naungan 'Arasy. Aku mendapatinya dalam MENGASINGKAN DIRI BERIBADAH KEPADA ALLAH TA'ALA.....


Bookmark and Share




  Member Information For syajaratuddurProfil   Hantar PM kepada syajaratuddur   Quote dan BalasQuote

noliJB
WARGA RASMI
Menyertai: 30.05.2008
Ahli No: 8540
Posting: 12
Dari: JB

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-06-08 22:40


dalam hidup ini Allah xsentiasa bagi apa yang kita mahu,tapi sebenarnya Dia bagi apa yang kita perlu untuk bantu kita menjadi hambaNya yang terbaik di duni&akhirat..


Bookmark and Share




  Member Information For noliJBProfil   Hantar PM kepada noliJB   Quote dan BalasQuote

mujahidahansorullah
WARGA RASMI
Menyertai: 21.06.2008
Ahli No: 8614
Posting: 3
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 24-06-08 12:07


ALLAH answers prayers in 3 ways..
HE says yes & gives u what u want..
HE says no & gives u something better..
HE says wait&gives u the best in HIS OWN TIME...


Bookmark and Share




  Member Information For mujahidahansorullahProfil   Hantar PM kepada mujahidahansorullah   Quote dan BalasQuote

mujahidahansorullah
WARGA RASMI
Menyertai: 21.06.2008
Ahli No: 8614
Posting: 3
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 24-06-08 12:14


kadang-kadang kita XSDR,
org yang kita XPDULI,
sayang SGLER kat kita..

kadang-kadang kita xsdr
lte trlampau sayang kat org,
sedangkan dia selalu sktkn hati kita..

dan kita tak pernah sdr
kita bukannya sempurna untuk mndptkn
org yang sangat-sangat smprna dalam hadap kita..

dan kita bukan sesiapa
untuk buat org menyaygi kita
macam kita sayang kat dia..

sebab kita
cma manusia....


Bookmark and Share




  Member Information For mujahidahansorullahProfil   Hantar PM kepada mujahidahansorullah   Quote dan BalasQuote

kobisbunga
WARGA RASMI
Menyertai: 20.07.2008
Ahli No: 8743
Posting: 7

blank   avatar


posticon Posting pada: 21-07-08 02:41


If one day you feel like crying...
Call me.
I don't promise that I will make you
laugh,
But I can cry with you.

**********************************************

If one day you want to run away--
Don't be afraid to call me.
I don't promise to ask you to stop...
But I can run with you.

**********************************************

If one day you don't want to listen
to anyone...
Call me.
I promise to be there for you.
And I promise to be very quiet.

**********************************************

But if one day you call...
And there is no answer...
Come fast to see me.
Perhaps I need you 2.

**********************************************

***********()""() *****************
**********("('o',) *****************
**********(")(")(,) ****************
******__==========__***********
*****FrIeNdShIp FoReVeR*****


Bookmark and Share




  Member Information For kobisbungaProfil   Hantar PM kepada kobisbunga   Quote dan BalasQuote

burunghijaudisyurga
WARGA RASMI
Menyertai: 18.07.2008
Ahli No: 8733
Posting: 7
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-07-08 16:03


sesiapa nak kenal saya boleh lah pm saya nama saya mohamad khairi saya dari pulau pinang.


Bookmark and Share




  Member Information For burunghijaudisyurgaProfil   Hantar PM kepada burunghijaudisyurga   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ringan
    »» jom kongsi sms yang best ...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 9

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 ... 8 · 9  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.068397 saat. Lajunya....