Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-01-2023  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang..

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 2
Ahli: 0
Jumlah: 2




  Dari Galeri
akum semua..:)

  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 30 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: Selamat bertemu dari Ummie Nasuha...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» Selamat bertemu dari Ummie Nasuha...

Please Mendaftar To Post


Oleh Selamat bertemu dari Ummie Nasuha...

ummie_nasuha
WARGA RASMI
Menyertai: 09.11.2003
Ahli No: 2798
Posting: 3
Dari: Pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-08-04 07:13



ape kabar semua? Saya ummie nasuha berasal dari jengka, pahang ingin berkenalan dengan semua di portal muslimah ni.

saya tertarik sangat dengan portal ini sebab penampilannya yang menarik dan bermanfaat untuk seisi keluarga. Presidennya pun ayu, bijak. Boleh ke ukhtie Hanan dan lain-lain membimbing saya?


Bookmark and Share




  Member Information For ummie_nasuhaProfil   Hantar PM kepada ummie_nasuha   Pergi ke ummie_nasuha's Website   Quote dan BalasQuote

nur_malam
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1816
Posting: 71
Dari: Kulim

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-08-04 10:13




Ahlan wasahlan saya ucapkan buat ummie nasuha. Marilah kita sama-sama berkongsi pelbagai maklumat dan memeriahkan lagi komuniti ini. Salam ukhwah fillah....

-------------------------------------------------------------------
Ukhwah itu indah


Bookmark and Share




  Member Information For nur_malamProfil   Hantar PM kepada nur_malam   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-08-04 13:04




ahlan wasahlan ya ummie_nasuha..

semua disini bagaikan [email protected] beradik..
kalau ada apa apa masalah, khususnya yang berkaitan dengan dunia muslimah, silakan berkongsi masalah disini. kalau ada masalah yang sulit, sini pun ada ummi yang boleh tolong nasihatkan..

p/s: hanan memang ayu.. dan bijak, bijak..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

safi
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.06.2004
Ahli No: 3926
Posting: 39
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-08-04 14:00


Selamat Berkenalan Ummie Nasuha...Sama-samalah kita memeriahkan lagi portal muslimah ini..ahlan wasahlan.


Bookmark and Share




  Member Information For safiProfil   Hantar PM kepada safi   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-08-04 19:55




ahlan wa sahlan kpd ummie nasuha... salam ukhwah beserta kasih sayang buat ummie.. selamat berposting dan memeriahkan portal kesayangan dgn pelbagai ilmu dan info yg berguna..

innamal mukminu na ikhwah...

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-08-04 13:10



selamat datang ke komuniti muslimah
salam harmonis dan salam perkenalan
rajin2lah ke sini selalu
selamat berposting
moga banyak manfaat dapat dikongsi bersama
ajak sahabat2 lain ke sini juga
wassalam


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_aimann
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1849
Posting: 26
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-04 12:47


A/kum...

hai ummie nasuha...salam perkenalan dr ain..
nak tanya dok kat jengka berapa?
coz ain biasa dgn area sana...

ain dok kat ktn aje...
gie ktn tu...singgalah umah ain yea...

bye


Bookmark and Share




  Member Information For nur_aimannProfil   Hantar PM kepada nur_aimann   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.053349 saat. Lajunya....