Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-01-2023  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Air yang mengapungkan kapal; air juga yang menenggelamkan kapal.

-- Peribahasa Lama

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 5
Ahli: 0
Jumlah: 5




  Dari Galeri
a'kum,
salam ukhuwwah buat semua.semoga kita semua berada di dlm limpahan rahmatNya...

  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 30 hari yang lalu


Isu Semasa
Topik: Jk Mesir Edisi Muslimah 2004..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Isu Semasa
    »» Jk Mesir Edisi Muslimah 2004..

Please Mendaftar To Post


Oleh Jk Mesir Edisi Muslimah 2004..

zahratul_raihanah81
WARGA RASMI
Menyertai: 08.05.2003
Ahli No: 1083
Posting: 18
Dari: mesir

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 01:03




Alhamdulillah...program Perkhemahan Semai Kasih 2004 yang berlangsung 3 hari 2 mlm di Pantai Matrouh,Mesir dah pun berakhir...Banyak aktiviti yang dijalankan sepanjang disana...

Gambar2 Jk Mesir Muslimah boleh dilihat di galeri muslimah..Maaflah takde pun bagitau tentang pengumuman aktiviti sebelum program berlangsung....

Banyak dugaan dan rintangan kami hadapi bersama akhawat yg lain...syukranlah buat ahli ukhwah yg terlibat menjayakan program ini....



-----------------
"SaYaNgILaH SeBuaH PeRkeNaLaN kerana DiSiTu TeRciPtaNya keMeSRaAN..keNaNgILaH SeBuaH pErSaHaBaTaN kerana DiSiTu TeRCiPtaNyA KeRInDUaN..HaRgAiLaH KeDuANyA kerana ITuLaH RaHMaT&


Bookmark and Share




  Member Information For zahratul_raihanah81Profil   Hantar PM kepada zahratul_raihanah81   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 19:14



al awal... tahniah.. well done... congrates ila ukhtie..wa jemaah ukhwah.com & hanan.com.my di bumi mesir.. kerna telah melebarkan sayap & mewar-warkan..our web..& seterusnya menjadikan JK MEsir dr alam maya ke alam realiti.. wah..ana dah mule berpuitis..

syukran kak zahratul.. cz send pic pd ana..
subhannallah..nampak besttt nye event yg telah diatur..
masuk dlm laut lagi tu.. wah..wah..picnic tepi pantai..

okla.. not much time.. got to go..akhiran.. syabas.. & moge2 jk mesir versi 2.. dan seterusnya akan dianjurkan coming soon.. Insyaallah...

ilalliqa'.. wsslm..



-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 19:25




Sesiapa nak saksikan keindahan Pantai Matrouh dan melihat aktivti JK Mesir Muslimah boleh lihat di Galeri Muslimah

Klik Sini

wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-07-04 17:23




alhamdulillah.. apa yg dirancangkan telah pun terlaksana dgn jayanya dgn izin allah jua... tahniah kpd ajk penggerak terutamanya zahratul_raihanah81 dan sahabiah yg lain...

teringin nak gie sana.. tgk2 gambar gambar yg dihantar, mesir bumi anbiya.. nantikan daku... hehehehe


-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

zahratul_raihanah81
WARGA RASMI
Menyertai: 08.05.2003
Ahli No: 1083
Posting: 18
Dari: mesir

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-07-04 20:31




Insyallah..kalau takde aral melintang..kalau ada Jk Mesir Versi 2 nanti saya akn informkan kemudian...ape pun..memang seronok bila kita dah berkumpul ramai2...hilang segala 'kerisauan' hati tentang result yg tak lama lagu nak kuar...

Erm..anissa nak ke mesir ke??bila tu??jangan lupa habaq kat saya yer...mana nak tau kita leh jumpa nanti...hehehe..



-----------------
"SaYaNgILaH SeBuaH PeRkeNaLaN kerana DiSiTu TeRciPtaNya keMeSRaAN..keNaNgILaH SeBuaH pErSaHaBaTaN kerana DiSiTu TeRCiPtaNyA KeRInDUaN..HaRgAiLaH KeDuANyA kerana ITuLaH RaHMaT&


Bookmark and Share




  Member Information For zahratul_raihanah81Profil   Hantar PM kepada zahratul_raihanah81   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-07-04 02:31




Quote:
Erm..anissa nak ke mesir ke??bila tu??jangan lupa habaq kat saya yer...mana nak tau kita leh jumpa nanti...hehehe..



teringin nak gie.. tapi tatau bila...

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.053194 saat. Lajunya....